Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra_B']Wystawiłam psiaka na allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58309930[/url]
W porządku? Czy dać tam kontakt do jakiejś konkretnej osoby?[/quote]

Super Olka :D Na poprzedniej stronie dziewczyny podawały kontakty do siebie, spójrz.

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[img]http://img321.imageshack.us/img321/7606/lotnik27mn.png[/img]

Lotnisiu! Wracaj na pierwszą stronę! Taki dzielny psiak ma być na szczycie!
Aleksandra, świetnie, że dałaś go na allegro. Jesteś niezastąpiona! :D

Posted

Lotnisiu wracaj na górę. Czy naprawdę nikt nie chce tego cudownego psiaka? Sama bym go przygarnęła, gdybym nie miała już swoich czterech psiaków i kalekiego kota. Dodam jeszcze , że Lotniś nie wygląda na swoje 10 lat. Jest w świetnej formie, uwielbia długie spacerki. Lotnik nadaje się do domu, w którym są już jakieś zwietrzaki i do domu, w którym są dzieci.

Posted

Mam super wiadomość : Lotniś jedzie w czwartek do nowego domu do Gdańska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Dzisiaj dzwoniła do schroniska jego przyszła Pani i ma po niego przyjechać w czwartek. Jak tylko się dowiedziałam to się poryczałam ze szczęścia. Teraz trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało. Ja nie stety musiałam się pożegnać z Lotnisiem już dzisia ponieważ zaraz wyjeżdżam o losie Lotnisia na bieżąco będzie Was informowała madzia-j. To chyba najszczęśliwszy dzień w moim życiu.

Posted

Boże, jak piękne wiadomości czytam dziś na dogo!!!
:multi: :multi: :multi: :multi:
Lotnisiu kochany, strrrasznie mocno trzymam kciuki za twój domek!
:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Tak bardzo ci sie należy wreszcie własny człowiek!!! Więcej nie napiszę, bo zamoczę klawiaturę łzami! :placz:

Posted

jejciu sama sie dopiero dowiedzialam!!!Jeju jak super!!Zaraz sie poplacze to nie mozliwe!!Juhuuu !! Jutro jade na konie to w srode i czwartek bede w schronisku to dam wam znac :) :) :) ale fajorsko!!!

Posted

Lotnik juz w Gdansku
drogę zniósł prawie bez problemów - troche sobie oczyścił żołądek ale poza tym Ok
nowa obroża i smycz - czerwone
wykąpany, wysuszony, nakarmiony
usmiechnięty bawi sie z dzieckiem i sunią
pies-rezydent troche nie chce pogodzic sie z nowym domownikiem
jak mi ktoś napisze jak wkleic zdjęcia to wkleję
h.

Posted

:klacz: :multi: :klacz: :multi: :klacz:
Lotnik w końcu wylądował na swoim- miejmy nadzieję- docelowym lotnisku :D Pozdrowienia dla nowej rodzinki Lotnisia :lol:

Posted

Po dziewięciu latach, to temu facetowi należy się to, co najlepsze i jestem pewna,że u Was to dostanie.
Pozdrawiamy Kochanych Ludzików Odlotowych, życzymy Wam dużo, bardzo dużo radości.
Ania i Paweł z Bezą, Koksem i kotami