Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ
Ależ piękne zdjęcie! To się nazywa miłość właściciela do psa (a moze na odwrót?:lol:)
Mizianka za uszkami dla Majki i Aresa:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy za odwiedziny:cool3:

Posted

Po pracy postaram sie odpisac i wstawic nowe zdjecia.

Znowu mam problem z karmą:shake: Kupilismy na wystawie worek 15kg ProNature na pol dla Ares i Majki. Majce nic nie jest natomiast Ares zacząl sie po niej strasznie drapac. Na poczatku nie wiedzialam od czego, ogladalam go dokladnie, zadnych pcheł, skora raczej normalny kolor jasny rozowy, strupkow tez raczej nie znalazłam, a pies non stop sie drapal. w koncu odstawilam karme od 3 dni jej nie je i juz widze poprawe. Dostawal gotowane wczoraj kupilam tak na szybko friskasa (czy jak to tam sie pisze) chyba jednak bede musiala wrocic do brita (ktorego nigdzie u nas nie ma:angryy:) lub Bento Kronen

Posted

wiq napisał(a):
no a wysykowe sklepy? ;)

musze popatrzec jak wygladaja ceny przesylke, bo wolalabym mniejszy worek niz 10kg tym bardziej ze mieszam mu i raz ma gotowane, a raz suche, takze za dlugo taki worek bylby otwarty

Posted

No Marta ja też chcę zamówić Brita z tym, ze po 8 kg na jednego psa, nie wiem czy sie w ogóle opłaca, ciekawa jestem czy to w miarę karma... na Szopku mam zamiar zamówić.

Posted

Cerber napisał(a):
No Marta ja też chcę zamówić Brita z tym, ze po 8 kg na jednego psa, nie wiem czy sie w ogóle opłaca, ciekawa jestem czy to w miarę karma... na Szopku mam zamiar zamówić.

ja karmilam britem i wiem ze sporo osob karmi i sa zadowoleni z tej karmy

Posted

[quote name='Acctiually']Śliczna obróżka bardzo jej psuje:)
O jak fajnie Ares skacze przez Majkę:loveu:

dziekuje:loveu:
hehe calkiem fajnie mu to wychodzila jak zajmowalam majke smakiem:evil_lol:

[quote name='deer_1987']Ty masz jakas torebke na smaki na brzuchu?
tak, a co???:lol:

[quote name='anetta']Hhahah, kolejna obróżka :evil_lol:
chyba trzeba przejsc na jakies leczenie, a w tym samym zoologu gdzie kupowalismy dla Majki byla taka niebieska (troche ciemniejsza i mniejsza) z piramidkami zamiast cwiekow na Aresa...:siara: