Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
raczej kazdego z samcow nie lubi, a szczegolnie kiedyw poblizu jest Maja, chociaz z Cerberem od Luizy np sie ignorują;)

no wiesz z cerberem to każdy pies :P patrz Ali. Cer był jedynym psem (samcem) na którego Ali nigdy się nie rzucił i mu nigdy nie podskoczył, a przecież Cer to kastrat. Prawdę powiedziawszy nie mam pojęcia co on w sobie takiego ma, ze żaden pies na niego nie burczy.

Ps. świetne foty

Posted

Cerber napisał(a):
no wiesz z cerberem to każdy pies :P patrz Ali. Cer był jedynym psem (samcem) na którego Ali nigdy się nie rzucił i mu nigdy nie podskoczył, a przecież Cer to kastrat. Prawdę powiedziawszy nie mam pojęcia co on w sobie takiego ma, ze żaden pies na niego nie burczy.

Ps. świetne foty

a moze wlasnie dlatego ze jest kastratem? Moj np. samocow w wlasnym domu nie toleruje a jak przynioslam kastrata to go powachal.. i nie wiedzial co to kurde jest, pies czy suka? dal sobie spokoj i poszedl spac... a gdyby psiak nie byl kastratem to mialabym w domu krwawa jadke

Posted

eria napisał(a):
http://images44.fotosik.pl/7/470aafa6f7189173.jpg
ten obłęd w oczach !!! :loveu:

:evil_lol: :evil_lol: w koncu szczeliwy husky to zmeczony husky!!! a ona juz byla zmeczona po dojsciu na ta droge do lasu ode mnie z domu:cool3:
zreszta ja tez. Energia je wczoraj strasznie rozpierała. Wiec ciezko było 2 razem prowadzic na smyczy:roll:

Pianka napisał(a):

hehe :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
a moze wlasnie dlatego ze jest kastratem? Moj np. samocow w wlasnym domu nie toleruje a jak przynioslam kastrata to go powachal.. i nie wiedzial co to kurde jest, pies czy suka? dal sobie spokoj i poszedl spac... a gdyby psiak nie byl kastratem to mialabym w domu krwawa jadke

i to wlasnie chyba o to bedzie chodzic. Bo jest na treningach tez szelciak nie kastrat i Ares strasznie na niego reaguje. Ale fakt faktem szelciak go zaczepia kiedy Ares jest przywiazany, chodzi specjalnie kolo niego, pije mu z miski. Ostatnio Ares tylko kilka razy mruknął ale jzu na szęscie sie nie rzucił

Posted

zaba14 napisał(a):

No nie wiem przed kastracja cer tez nigdy nie miał żadnych spiec z innymi psami - nigdy, on ma jednego jedynego wroga do dziś, którego on nienawidzi, ale jest tak odwołalny, ze może przy nim chodzić bez smyczy i nawet obroży, jedyne co robi jak go widzi to sie jeży ale we, ze nie może nic zrobić bo by nie było fajnie

Marta_Ares napisał(a):
i to wlasnie chyba o to bedzie chodzic. Bo jest na treningach tez szelciak nie kastrat i Ares strasznie na niego reaguje. Ale fakt faktem szelciak go zaczepia kiedy Ares jest przywiazany, chodzi specjalnie kolo niego, pije mu z miski. Ostatnio Ares tylko kilka razy mruknął ale jzu na szęscie sie nie rzucił

Ale cerber to nie Cidik, on nie ma potrzeby zaczepiania i pasienia, Cer na treningu siedzi cały czas przy mnie, no i nigdy nie miał spięcia z Aresem. Przecież przed kastracją jak z Olą się spotykałyśmy i z Korą jakieś 2 lata temu to był luzik, a oba nasze psy nie były wykastrowane.
Jest też Demon taki typowy dominant, wielki wikowaty pies, dość masywny i ok 70 cm w kłębie on ma... z cerberem żadnego problemu nie ma, a z innymi psami potrafi się spiąć. To nawet moja kumpela może potwierdzić, ze on fajnie z cerberem się bawi... macie na dowód filmik gdzie moja kumpela wrzucała piłkę do wody, Demon po nią leciał z cerberem, łapał po czym puszczał a cerber ją przynosił... chłopcy tak się umówili, ze będą się razem bawić i się bawili :]
http://video.google.pl/videoplay?docid=2358393686712467171&hl=pl

Marta sory za zaśmiecanie twojego watku