Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczor:loveu:

Dziekuje za odwiedziny, za chwile kolejne fotki:loveu:
Fajnie ze zdjecia sie podobają. Mam ich jeszcze troche i troche zaległych.
Najfajniej szaleja raem jak sie ganiają, tarmosza itp:loveu: :loveu: :loveu:

Obecnie jestem pochłonieta czytaniem ksiazki "zapomniany jezyk psow" zapowiada sie ciekawie:cool3:

Posted

a my dzisiaj zamiast na trening trafilismy na stół do weta:-(

stan zapalny w uchu, trzepał, drapał przy czym tez popiskiwał wiec zabrałam go do wetki. Nie dało sioe obejrzec normalnie bo nie pozwalał:shake:
A więc troszke głupiego jaska dostał i Pani mogła obejrzec dokładnie co i jak. Okazało sie ze albo cos mu sie wbiło, albo go tylko ukłuło i wyleciało (jakis kłos, albo gałązka) on sie drapał i to spowodowało stan zapalny w jednym uchu.
Wetka wszystko ładnie wyczyściła, zakropliła i ja mam mu jeszcze przez kilka dni wstrzykiwac te kropelki.
Na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło. A teraz pomału dobudza sie po narkozie. pijaczek moj kochany:loveu: :loveu:

Posted

Cześć :)

http://images27.fotosik.pl/271/fb52ca4178f0a746.jpg

Piękne to zdjęcie, uwielbiam krajobrazy ze ściętym zbożem :loveu:

Zapalenie ucha to strasznie niemiła sprawa. Przesyłam Aresowi dużo pozytywnej energii :loveu:

Co do książek to ja jeszcze bardziej od "Zapomniany język psów" polecam "Sygnały uspakajające" - po lekturze tej książki już nigdy nie spojrzysz na psa w ten sam sposób... ;)

Posted

Acctiually napisał(a):
Ojej biedny Ares...:(
Ale dobrze żę się wszystko dobrze skończyło i że to nic poważniejszego:)

na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo, chociaz napewno go bolało bo popiskiwał jak probował sie drapac, a u wetki dał popis kłapania zębami:shake: :shake:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć :)

http://images27.fotosik.pl/271/fb52ca4178f0a746.jpg

Piękne to zdjęcie, uwielbiam krajobrazy ze ściętym zbożem :loveu:

Zapalenie ucha to strasznie niemiła sprawa. Przesyłam Aresowi dużo pozytywnej energii :loveu:

Co do książek to ja jeszcze bardziej od "Zapomniany język psów" polecam "Sygnały uspakajające" - po lekturze tej książki już nigdy nie spojrzysz na psa w ten sam sposób... ;)

Prawdopodobnie wlasnie kłos z takiego zboża wpadł mu do ucha:shake: takze niestety te szaleństwa za miło sie nie skończyły:-(

=Asia & Ginger;10838108]http://images37.fotosik.pl/8/f2cd0d15e01304aa.jpg
Ale się psiaki wylatały. :cool3: :multi:
Języki wiszą im do samej ziemi. :cool3: :loveu: :p

samo dojscie na ta droge i szalenstwa na smyczy juz je wykonczyły:evil_lol: :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Biedny Aresik.. mam nadzieje, że szybko wróci do zdrowia :)

http://images49.fotosik.pl/8/d083ed7805562783.jpg :loveu:

juz jest lepiej, juz wczoraj jak sie wybudził to biegał na spacerze wieczorem. Dzisiaj juz mniej potrząsa głową i interesuje sie uszkiem, takze chyba go juz mniej boli. Kropelki od rana dostał. Na szczescie bez problemu moglam mu je wpuscic

Kati16 napisał(a):
Biedny Ares :-(
Dobrze,że to nic poważnego :roll:

juz chyba wszystko dobrze, ma zakraplac mu przez 5 dni zeby wszystko sie ladnie zagoiło.

anetta napisał(a):
Będzie dobrze, Ares to twardziel :-D

tak pokazał to wczoraj ewidentnie wetce. Nawet po podaniu głupiego jaska mial sile na nia pomrukiwac:lol: :lol: (fakt ze dostał minimalna dawke).

Ale przy okazji tego podcieła mu wilcze pazurki. Pochwaliła ze nie zmienila mu sie sylwetka po kastracji:evil_lol: :evil_lol: chociaz 1kg przytył ale staram sie teraz juz bardziej go pilnowac.