Guffi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cześć Martuś:multi: Akurat trafiłam na zdjęcia, jakie ja mam szczęście:loveu: Ares:loveu: Quote
eria Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Aresik- król na wysokościach :evil_lol: :evil_lol: na słomie :evil_lol: :evil_lol: :loveu:czemu nie wlazł na szczyt ?? :D Quote
wiq Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Tyyy.. a jest jeszcze w disneylandzie ta kolejka 'indiana jones' co jezdzi do tylu?..:evil_lol: Ares jest git:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ares rolnik:cool3: :cool3: :loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ares najlepiej prezentuje sie w takiej zielonej trawce:loveu: tu sie chyba zamyslil:p Quote
Usia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 sliczne zdjecia nadrobiłam ale nie wszystko.Martus jak ci włosy juz urosły o rany:crazyeye: :crazyeye: zdjecia z lasu swietne podoba mi sie to jak siedzicie na kłodzie i Ares ma cały przuszek odsłoniety :evil_lol: :evil_lol: Wiesz jak tak czytam to nawet sie ciesze ze ty sama byłas w tym lesie, bo potem było sianko a wtedy nic nie wiadomo :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Guffi']Cześć Martuś:multi: Akurat trafiłam na zdjęcia, jakie ja mam szczęście:loveu: Ares:loveu: hehe witamy;)no widzisz ale w popdisie tez mam info ze nowe fotki:eviltong: [quote name='eria']Aresik- król na wysokościach :evil_lol: na słomie :evil_lol: :loveu:czemu nie wlazł na szczyt ?? :D w sumie to wtedy troche ludzi sie tam krecilo i juz sie na mnie dosyc dziwnie/ podejrzanie patrzyli jak wsadzilam psa na slome i mu zdjecia robilam:roll: :evil_lol: [quote name='Samturia']Ale Ares bosko na snoopkach siedzi! :D Samturia dziekujemy:loveu: [quote name='wiq']Tyyy.. a jest jeszcze w disneylandzie ta kolejka 'indiana jones' co jezdzi do tylu?..:evil_lol: Ares jest git:eviltong: jest jest jezdzi do tylku i tak fajnie pionowo w dół :evil_lol: [quote name='Paulina_mickey'] Ares rolnik:cool3: :loveu: wcale nie rolnik, trzeba sie poswiecac dla zdjec:evil_lol: [quote name='furciaczek'] ares najlepiej prezentuje sie w takiej zielonej trawce:loveu: tu sie chyba zamyslil:p dziekujemy:loveu: tu akurat pewnie czegos naslu****e albo cos wyczul:evil_lol: Ula ja te wlosy to juz chyba raz albo dwa skracalam koncowki (i mam teraz grzywke, tak troche na bok:evil_lol:) Milo ze fotki sie podobaja. a z tym siankiem to wlasnie Marcin sie mnie pytal dlaczego go nie zabralam:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witamy ! Śliczne zdjęcia Aresika :loveu::loveu::loveu: Quote
Guffi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Marta_Ares napisał(a):hehe witamy;)no widzisz ale w popdisie tez mam info ze nowe fotki:eviltong: Szczerze mówiąc to ja ślepok jestem i na podpisy nie patrze:shake: Quote
Marta_Ares Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 a tak wyglada Ares po gonitwie za zajacem:evil_lol: :evil_lol:: Quote
wiq Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 jest jest jezdzi do tylku i tak fajnie pionowo w dół :evil_lol: o no wlaśnie!:evil_lol: a kosmiczny pociag czy jakos tak?..:cool3: jeszcze dom strachow byl fajny i taka kolejka poszukiwaczy zlota..;) Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Marto gdzie wy mieszkacie? W najpiekniejszym zakątku Polski? :loveu: Zdjęcia sa cudne a Aresik jest dopełnieniem tego :loveu: Quote
Usia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 jak by mógł to by wyszedł z siebie i połozył sie obok :evil_lol: :evil_lol: znam to moja mała jak pobiegnie za zwierzem godnym gonitwy to ledwo co wraca kiedys ja nagrałam i słychac tylko jak sapie moja moja mała lokomotywa :eviltong: A czemu Marcina nie zabrałas na to sianko ?? wstyd dziecko wstyd :evil_lol: PS: pozdrów go ode mnie :p Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Ula pozdrowienia sam zobaczy bo czasem tu wchodzi i czyta co o nim pisze, zdjecia oglada:evil_lol: :evil_lol: tak jakos sami z Aresem wyskoczylismy, dla psa tez musze troche czasu wkoncu znalezc, a ostatnio tyko na krotkie spacery wychodzil:oops: Sylwia milo ze fotki sie podobaja:loveu: :loveu: :loveu: to tylko kujawy...:evil_lol: Ewelina dziekujemy:loveu: :loveu: :loveu: Wiq dom strachu bardzo fajny, kosmiczna rakiete widizalam ale nie wchodzilam juz ja sobie odpuscilam Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Zdjecia z zakonczenia roku:evil_lol:: ale to nie wszytsko wieczorem idziemy jeszcze na noc kina do Multikina:multi: :evil_lol: Quote
Pianka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ale imprezka:cool3: Dużo pewnie wypiliście:razz: Quote
ewelinabuck Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 impra jak sie patrzy laj laj laj:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 hehe wcale tak duzo nie wypilismy:eviltong: Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 ha a Tu Cie zaskocze prawie wszyscy mieli dowodziki, moze zdazyly sie nieliczne przypadki, ale rocznikowo wszyscy mieli 18lat:evil_lol: Quote
wiq Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 szczesciarze, bo jam z pazdziernika i dluuugo dowodu nie mialam..;) Quote
Usia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 wiq ty sie nie przejmuj ja z grudnia jestem i nadal dowodu swojego nie widziałam ale zdjecia juz zrobiłam (tragiczne) wiec jest postep:cool3: Marta to jak czyta: Hej Marcinku :multi: :multi: Ciekawa jestem czemu masz tak mało czasu dla psa ?? moze to siano cie tak zaaferowało :eviltong: Marcin ja bym jej bardziej pilnowała :cool1: ja dzisiaj tez tak bede miała :cool1: Quote
wiq Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ja bym pewnie dalej nie miała DO, gdyby nie to, ze musialam go miec na mature:evil_lol: uczepiłaś się sianka, no:diabloti: Quote
Recommended Posts