Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robisz prawo jazdy ?? :cool3: Ja póki co nie musze, mam osobistego kierowce :eviltong: W ogóle to jakoś się jeszcze nie widze w takiej roli

Posted

A teraz kilka fotek z jeziorka wykorzystalismy dlugi weekend i wybralismy sie na kilka dni pod namioty. Pierwsze 3 fotki robione moim aparatem, reszta aparatem kolegi, niestety mam malo zdjec bo swoj sprzet musialam oddac siostrze ktora jechala na wycieczke:mad: :angryy:.

Posted

Mateusz tu nie ma co sie smiac, a tak wogole to powodzenia 22 czerwca:eviltong: trzymam kciuki:thumbs:

Bbeta szczerze to ja siebie tez jakos nie widze w tej roli... :roll: :roll:no ale co tam za rok matura nie ebdzie czasu:shake:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Mateusz tu nie ma co sie smiac, a tak wogole to powodzenia 22 czerwca:eviltong: trzymam kciuki:thumbs:

Bbeta szczerze to ja siebie tez jakos nie widze w tej roli... :roll: :roll:no ale co tam za rok matura nie ebdzie czasu:shake:

nie dziękuję :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='eria']no jak to co!!!! różowy budynek!!!!! z fioletowawym dachem :evil_lol:
jakoś mnie nigdy do Francji nie ciągnęło ;)

no właśnie co to?! co to za budynek? :placz:

Aresik w burakach :multi:

Posted

Aneta na poczatku mozliwe ze tak ale pozniej padl i wiekszosc imprezy przespal:evil_lol: :evil_lol:

Pinczerka (Justyna?):oops: oj tak bardzo tylko o polnocy troche zaczelo sie blyskac, na szczescie burza nas ominela:lol:

Milena Marcina mial urodziny 14, pozdrawiam

Posted

[quote name='barbara.h']jessssu byłaś w Paryżu!!!!! :multi::multi::multi: ale Ci zazdroszczę :-( wymiziaj Aresika odemnie i przeproś go, ze mnie nie było tak dlugo

a ja niewiem co to? :oops::oops::oops:

czy ktoś mi w końcu napisze co to?:placz:

Posted

ojej przepraszam zapomnialam to Eurodisneyland:evil_lol: zaraz dodam jeszcze kilka fotek z tego jakze wspanialego miejsca:loveu:

Edit:

mam jeszcze sporo fotek z parady, ale nie bede przynudzac, wieczorem jade do lasu z Aresem to beda nowe zdjecia.