Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heeeej kochani :) Marta te fotki znad wody 2 strony dalej, których wcześniej nie widziałam są suuuper... Aresik pięknie skacze po wodzie :)

Nie sądziłam, ze uchwyciłaś cerbera jak skacze :D:D:D ja tez mam kilka fot dla Ciebie... resztę prześlę Ci na gg i jak będziesz chciała to wstawisz je soboie na forum :)

Posted

dziekujemy:loveu: :loveu:
Lui dobrze ze nie uchwycilas momentu w ktorym pieknie laduje na trawie... chcialam pokazac Aresowi jak ma przeskoczyc i zawadzilam sie o lancuch, reszty nie musze dopisywac.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
dziekujemy:loveu: :loveu:
Lui dobrze ze nie uchwycilas momentu w ktorym pieknie laduje na trawie... chcialam pokazac Aresowi jak ma przeskoczyc i zawadzilam sie o lancuch, reszty nie musze dopisywac.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja przepraszam, że się śmieję...:grin: :grin: :grin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ale Marta rzeczywiście pięknie pokazałaś Aresowi jak się skacze :D:D:D:D Ares jednak nie skorzystał z lekcji swojej pani i pieknie z gracją przeskakiwał przez łańcuchy, no czasami przechodził pod, ale to szczegół :D
Ja wiem, śmiać się nie śmiałam bo przecież nie ładnie ejst śmiać się z takiego czegoś, ale jak teraz sobie to przypomnę to tak trochę śmiesznie marta wyladowałaś na tej trawie... przepraszam, ze się śmieję

Posted

A wiec my juz jestesmy po pierwszym treningu. Powiem jedno bylo zaje*** nie przypuszczalam ze mozna sie tak swietnie przy tym bawic:lol: :lol: Ares pokazał sie z najlepszej strony bez problemu pokonywal przeszkody mamy juz za soba:
- skok w dal
- tunel
- rekaw
- palisada
Ares bez najmniejszej obawy naprowadzany smycza, smakami i pilka pokonywal wszystko bardzo ladnie:multi: :multi: :multi:
Nie moge sie juz doczekac nastepnego treningu niestety wczoraj nie moglam zostac do konca tak to napewno bysmy jeszcze cos zaliczyli:evil_lol:
za chwile kilka fotek i film