eria Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ooo następni sportowcy !!!! idziecie z Lui i Cerberem ?? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 tak idziemy z nimi dzisiaj nawet juz razem trnowalysmy za chwile kilka fotek;) Quote
Marta_Ares Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 po co skakac jak mozna przejsc pod:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 zabawy aparacikiem i trybem makro....: Quote
Asia & Ginger Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 http://images26.fotosik.pl/11/9eab07942896913f.jpg :grin: Jeszcze nogi w górze, a już na smaka zagląda. :evil_lol: Świetne makra. :cool3: Quote
Cerber Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 heeeej kochani :) Marta te fotki znad wody 2 strony dalej, których wcześniej nie widziałam są suuuper... Aresik pięknie skacze po wodzie :) Nie sądziłam, ze uchwyciłaś cerbera jak skacze :D:D:D ja tez mam kilka fot dla Ciebie... resztę prześlę Ci na gg i jak będziesz chciała to wstawisz je soboie na forum :) Quote
Marta_Ares Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 dziekujemy:loveu: :loveu: Lui dobrze ze nie uchwycilas momentu w ktorym pieknie laduje na trawie... chcialam pokazac Aresowi jak ma przeskoczyc i zawadzilam sie o lancuch, reszty nie musze dopisywac.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Marta_Ares napisał(a):dziekujemy:loveu: :loveu: Lui dobrze ze nie uchwycilas momentu w ktorym pieknie laduje na trawie... chcialam pokazac Aresowi jak ma przeskoczyc i zawadzilam sie o lancuch, reszty nie musze dopisywac.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja przepraszam, że się śmieję...:grin: :grin: :grin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ale Marta rzeczywiście pięknie pokazałaś Aresowi jak się skacze :D:D:D:D Ares jednak nie skorzystał z lekcji swojej pani i pieknie z gracją przeskakiwał przez łańcuchy, no czasami przechodził pod, ale to szczegół :D Ja wiem, śmiać się nie śmiałam bo przecież nie ładnie ejst śmiać się z takiego czegoś, ale jak teraz sobie to przypomnę to tak trochę śmiesznie marta wyladowałaś na tej trawie... przepraszam, ze się śmieję Quote
ewelinabuck Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 sliczna zielen a na niej aresik:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 dziekujemy:loveu: :loveu: kolejne fotki: Quote
eria Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 http://images30.fotosik.pl/11/2a0be7336da38d5a.jpg przepiękne wyszło!!!! uwielbiam kwiaty na czarnym tle :loveu: Ares ślicznie skacze(i przechodzi pod przeszkodą) :loveu: Quote
haska_12 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ja powiem tyle: Te zdjęcia cudddddddd miooooooooooood! :loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 A wiec my juz jestesmy po pierwszym treningu. Powiem jedno bylo zaje*** nie przypuszczalam ze mozna sie tak swietnie przy tym bawic:lol: :lol: Ares pokazał sie z najlepszej strony bez problemu pokonywal przeszkody mamy juz za soba: - skok w dal - tunel - rekaw - palisada Ares bez najmniejszej obawy naprowadzany smycza, smakami i pilka pokonywal wszystko bardzo ladnie:multi: :multi: :multi: Nie moge sie juz doczekac nastepnego treningu niestety wczoraj nie moglam zostac do konca tak to napewno bysmy jeszcze cos zaliczyli:evil_lol: za chwile kilka fotek i film Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Najpierw sam tor: Ares w przerwie na odpoczynek palisada i filmik: http://video.google.pl/videoplay?docid=-517821098530679624 Quote
Pianka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ale super. Tez bym chciała na jakiś torze z Dianką pocwiczyć:eviltong: Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 my w sumie do tego toru musimy dojechac ok 17 km autobusem, a pozniej spacerkiem 30 minut trzeba dojsc, ale czego sie nie robie dla psa:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts