Cerber Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 hej... foty świetnie wyszły... ja zauważyłam, ze mam tylko bodajże 3 z tego treningu :( buuu no ale trudno... nie opłaca się ich wstawiać, bo nie są takie dokładne... nie wazne z reszta... Jak poszłaś to cer jeszcze wchodził ale wyzej na palisadę, a później na tą drugą gdzie było troszkę gorzej, bo on jest dosyć duzy i kurcze łapki mu się chwiały... ale za drugim razem było o wiele lepiej już... ćwiczyliśmy hopki, bo kurcze deszcz nas złapał i tunele trzeba bylo pochować razem z palisadami i innycmi rzeczami... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Super zdjęcia - widać, że Ares to zawodowiec z urodzenia :loveu: Jeszcze trochę i będzie mistrzem ;) Nie bał się wbiec do tunelu? Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Marta suuper Aresik pokonuje przeszkody, super zdjęcia i suuper filmik :D szybki jest ten Ares :loveu: dzisiaj na wystawie w Olsztynie był pokaz agility ;) Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Lui ja tez mam tylko jedna fotke z toru z Aresem:evil_lol: super cos mi sie wydaje ze Ares tez moze miec problemy z wejsciem na kladke, a jak tam ten Golden sobie radzil?? nie ma bata w srode napewno zostaje do konca:razz: Pinczerka za pierwszym razem pani trzymala go z jednej strony a ja na koncu tunelu mialam go zawolac, potem wrzucalam tam pileczke a pozniej juz sam nakierowany wbiegal bez zadnych obaw:multi: :multi: Mateusz dziekujemy, mam nadzieje ze bedzie wiecej zdjec i filmow po treningu w srode (tak wogole to zajecia sa w srode, sobote i niedziele, ale dzisiaj nie ma bo wyjechali na pokaz wlasnie do Olsztyna:evil_lol:) Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Marta_Ares']Mateusz dziekujemy, mam nadzieje ze bedzie wiecej zdjec i filmow po treningu w srode (tak wogole to zajecia sa w srode, sobote i niedziele, ale dzisiaj nie ma bo wyjechali na pokaz wlasnie do Olsztyna:evil_lol:) hehee... no właśnie słyszałem, że dwie osoby przyjechały z Włocławka z 2 labradorami:p:loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 To pewnie pepsi (taki drobniutki labrador) i Nugat nie wiesz moze jak im poszlo?? Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Marta_Ares napisał(a):To pewnie pepsi (taki drobniutki labrador) i Nugat nie wiesz moze jak im poszlo?? tak właśnie tak !! zgadza się !! a dobrze sobie radziły, to nie były zawody tylko taki pokaz ;):):) największe wzięcie miał Nugat :D , bo potem dzieci mogły pobiegać z psami:loveu: ja tez chciałem, ale ja za stary na takie cuś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zresztą jak ja bym wyglądał tam, 185 cm wzrostu wśród maluchów, co najmniej śmiesznie:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 czekam na fotki jak oni wroca:evil_lol: :evil_lol: wczoraj osobiscie poznalam te dwa labradorki:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Marta_Ares napisał(a):czekam na fotki jak oni wroca:evil_lol: :evil_lol: wczoraj osobiscie poznalam te dwa labradorki:evil_lol: :loveu: :loveu: spoko ;):):) fajnie :D Quote
Dobcia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Nie ma to jak skoki z pancią-zaraz się psu wszystkiego chce:evil_lol::cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Takie przeszkody domowej roboty najlepsze ;) Widać Ares czuje się w skakaniu jak ryba w wodzie - wykorzystuj ten jego talent! :) Quote
Anecioreczek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Kurcze Ares jak skacze i jaki zadowolony!:multi::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Latający Aresik :loveu: Martuś muszę Ci powiedzieć że te slimaki które dawałaś wczesniej sa po prostu REWELACYJNE :klacz: Chylę czola :modla: Quote
Asia & Ginger Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://images27.fotosik.pl/13/7384c3cfcbb75b9e.jpg Ależ mu się pycholek śmieje. :cool3: :p Quote
Carolcia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 normalnie wszyscy trenuja agillity- zaraz ja sie zaraze :p. Widac Aresikowu odpowiada te skakanie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 bardzo fajnie że macie gdzie ćwiczyć... ja mam najbliżej tor jakieś 50 km o de mnie... a bilet 10 zł w jedną stronę także bym splajtowała jakbym miałą z Łapą jeździć, a bardzo mi się agility podoba :( Quote
Marta_Ares Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Dzieki wszystki za mile slowa, zdjec niestety nie mam z srodowego treningu bo nie bylo czasu zeby je robic. Przepraszam ze dawno tu nie pisalam ale calkowicie pochlonelo mnie nasze klubowe forum agility:oops: W sobote kolejny trening obiecuje nowe zdjecia. Ale mam tez problem otoz chodzi o to ze w sierpniu prawdopodobnie wybieramy sie z Tz-tem nad morze nie wiem co zrobic z Aresem zabrac go ze soba czy zostawic rodzicom albo babci:roll: To jest moj pies i moj obowiazek dlatego czekam na wasze relacje jak to jest z psem nad morze wkoncu jedziemy tam odpoczac napewno fajne i niezapomniane sa wieczorne spacery po plazy z pupilem ale co w dzien? Kiedy chce sie troche popalac albo poplywac. Coraz wiecej ludzi widuje nad morzem z pupilami a ja jednak sie obawiam jak to bedzie czy dam rade caly czas zajmowac sie psem a jednoczesnie bede mogla odpoczac Quote
Cerber Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 hmmm no ja w tym roku całkowicie poświęcam wakacje cerberowi... i agility i jedziemy do Morska więc problemu nie ma, ale myślę, ze mogłabyś wziać Aresika... nie wiem z resztą... a za to, ze nie ma fot z agility to powinnać kulkę w łepetynkę dostać :mad: we środę na 10000% będą już ja sama się o to też postaram... Quote
Marta_Ares Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 chyba po sobotnim albo niedzielnym treningu:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A ja myslę że jeśli nie będzie za duzo czasu na zajmowanie sie nim to lepiej by został z rodzicami, nie będzie się męczył podróżą i upałami [taaaa szczególnie upałami które sa teraz :evil_lol:]. Ale wtedy wystawiasz się na ogromną tęsknotę za nim i narażasz na zirytowane słowa TŻta "Marta, czy Ty mnie w ogóle słuchasz?", bo będziesz myslami we Włocławku, z Aresikiem:evil_lol: Quote
Guffi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja bym go wolała zabrać. Zawsze to lepiej mieć go przy sobie, no i skoro jesteś ego pańcią, to i on by nie tęsknił:p A nie będzie problemu z hotelem i transportem? Quote
Asia & Ginger Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Marta, ja w zeszłym roku byłam z Gingerką nad morzem w Jastarni. I nawet przez chwilę nie siedziała sama w pokoju. Chodziliśmy z nią na plażę, mimo że nie wolno tam wprowadzac psów. :evil_lol: Oczywiście na plażę wchodziliśmy jak najbardziej przy wydmach, tak żeby nie chodzić za bardzo pomiędzy tymi wszystkimi porozkładanymi ręcznikami i nie zwracać na siebie uwagi. ;) Na plaży rozkładaliśmy parawan, robiliśmy dla Gingerki daszek z ręczników lub koca, a ona sama wykopywała sobie dziurę w piasku i kładła się w niej, na tym mokrym i zimnym piasku. :razz: Czasami też przykrywałam ją jeszcze ręcznikiem zmoczonym w morzu. (Na plaży w Helu przykryłam ją tak właśnie ręcznikiem, żeby nie było widać, że jest pies i mimo że spod ręcznika wystawał tylko nos i oczy, to wszyscy właśnie dlatego zwracali na nią uwagę. :evil_lol:) Nie zauważyłam, żeby słońce jej jakoś bardzo doskwierało. Spała sobie smacznie, a my się opalaliśmy. :p Jeśli chodzi o restauracje, to też nie było żadnego problemu. Jedliśmy i tak zazwyczaj na zewnątrz, pod parasolami. Ale pewnie nawet w środku nie byłoby problemu, wystarczy zapytać i zapewnić, że pies jest dobrze wychowany i nie będzie szczekał i szwendał się pomiędzy innymi gośćmi. No, to chyba wsio... ;) Quote
Recommended Posts