Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej... foty świetnie wyszły... ja zauważyłam, ze mam tylko bodajże 3 z tego treningu :( buuu no ale trudno... nie opłaca się ich wstawiać, bo nie są takie dokładne... nie wazne z reszta...

Jak poszłaś to cer jeszcze wchodził ale wyzej na palisadę, a później na tą drugą gdzie było troszkę gorzej, bo on jest dosyć duzy i kurcze łapki mu się chwiały... ale za drugim razem było o wiele lepiej już... ćwiczyliśmy hopki, bo kurcze deszcz nas złapał i tunele trzeba bylo pochować razem z palisadami i innycmi rzeczami...

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta suuper Aresik pokonuje przeszkody, super zdjęcia i suuper filmik :D szybki jest ten Ares :loveu:

dzisiaj na wystawie w Olsztynie był pokaz agility ;)

Posted

Lui ja tez mam tylko jedna fotke z toru z Aresem:evil_lol: super cos mi sie wydaje ze Ares tez moze miec problemy z wejsciem na kladke, a jak tam ten Golden sobie radzil?? nie ma bata w srode napewno zostaje do konca:razz:

Pinczerka za pierwszym razem pani trzymala go z jednej strony a ja na koncu tunelu mialam go zawolac, potem wrzucalam tam pileczke a pozniej juz sam nakierowany wbiegal bez zadnych obaw:multi: :multi:

Mateusz
dziekujemy, mam nadzieje ze bedzie wiecej zdjec i filmow po treningu w srode (tak wogole to zajecia sa w srode, sobote i niedziele, ale dzisiaj nie ma bo wyjechali na pokaz wlasnie do Olsztyna:evil_lol:)

Posted

[quote name='Marta_Ares']Mateusz dziekujemy, mam nadzieje ze bedzie wiecej zdjec i filmow po treningu w srode (tak wogole to zajecia sa w srode, sobote i niedziele, ale dzisiaj nie ma bo wyjechali na pokaz wlasnie do Olsztyna:evil_lol:)

hehee... no właśnie słyszałem, że dwie osoby przyjechały z Włocławka z 2 labradorami:p:loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
To pewnie pepsi (taki drobniutki labrador) i Nugat nie wiesz moze jak im poszlo??

tak właśnie tak !! zgadza się !! a dobrze sobie radziły, to nie były zawody tylko taki pokaz ;):):)

największe wzięcie miał Nugat :D , bo potem dzieci mogły pobiegać z psami:loveu: ja tez chciałem, ale ja za stary na takie cuś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zresztą jak ja bym wyglądał tam, 185 cm wzrostu wśród maluchów, co najmniej śmiesznie:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
czekam na fotki jak oni wroca:evil_lol: :evil_lol: wczoraj osobiscie poznalam te dwa labradorki:evil_lol: :loveu: :loveu:

spoko ;):):) fajnie :D

Posted

bardzo fajnie że macie gdzie ćwiczyć... ja mam najbliżej tor jakieś 50 km o de mnie... a bilet 10 zł w jedną stronę także bym splajtowała jakbym miałą z Łapą jeździć, a bardzo mi się agility podoba :(

Posted

Dzieki wszystki za mile slowa, zdjec niestety nie mam z srodowego treningu bo nie bylo czasu zeby je robic. Przepraszam ze dawno tu nie pisalam ale calkowicie pochlonelo mnie nasze klubowe forum agility:oops:
W sobote kolejny trening obiecuje nowe zdjecia.
Ale mam tez problem otoz chodzi o to ze w sierpniu prawdopodobnie wybieramy sie z Tz-tem nad morze nie wiem co zrobic z Aresem zabrac go ze soba czy zostawic rodzicom albo babci:roll: To jest moj pies i moj obowiazek dlatego czekam na wasze relacje jak to jest z psem nad morze wkoncu jedziemy tam odpoczac napewno fajne i niezapomniane sa wieczorne spacery po plazy z pupilem ale co w dzien? Kiedy chce sie troche popalac albo poplywac. Coraz wiecej ludzi widuje nad morzem z pupilami a ja jednak sie obawiam jak to bedzie czy dam rade caly czas zajmowac sie psem a jednoczesnie bede mogla odpoczac

Posted

hmmm no ja w tym roku całkowicie poświęcam wakacje cerberowi... i agility i jedziemy do Morska więc problemu nie ma, ale myślę, ze mogłabyś wziać Aresika... nie wiem z resztą...

a za to, ze nie ma fot z agility to powinnać kulkę w łepetynkę dostać :mad: we środę na 10000% będą już ja sama się o to też postaram...

Posted

A ja myslę że jeśli nie będzie za duzo czasu na zajmowanie sie nim to lepiej by został z rodzicami, nie będzie się męczył podróżą i upałami [taaaa szczególnie upałami które sa teraz :evil_lol:]. Ale wtedy wystawiasz się na ogromną tęsknotę za nim i narażasz na zirytowane słowa TŻta "Marta, czy Ty mnie w ogóle słuchasz?", bo będziesz myslami we Włocławku, z Aresikiem:evil_lol:

Posted

Ja bym go wolała zabrać. Zawsze to lepiej mieć go przy sobie, no i skoro jesteś ego pańcią, to i on by nie tęsknił:p
A nie będzie problemu z hotelem i transportem?

Posted

Marta, ja w zeszłym roku byłam z Gingerką nad morzem w Jastarni. I nawet przez chwilę nie siedziała sama w pokoju. Chodziliśmy z nią na plażę, mimo że nie wolno tam wprowadzac psów. :evil_lol: Oczywiście na plażę wchodziliśmy jak najbardziej przy wydmach, tak żeby nie chodzić za bardzo pomiędzy tymi wszystkimi porozkładanymi ręcznikami i nie zwracać na siebie uwagi. ;)
Na plaży rozkładaliśmy parawan, robiliśmy dla Gingerki daszek z ręczników lub koca, a ona sama wykopywała sobie dziurę w piasku i kładła się w niej, na tym mokrym i zimnym piasku. :razz:
Czasami też przykrywałam ją jeszcze ręcznikiem zmoczonym w morzu.
(Na plaży w Helu przykryłam ją tak właśnie ręcznikiem, żeby nie było widać, że jest pies i mimo że spod ręcznika wystawał tylko nos i oczy, to wszyscy właśnie dlatego zwracali na nią uwagę. :evil_lol:)
Nie zauważyłam, żeby słońce jej jakoś bardzo doskwierało. Spała sobie smacznie, a my się opalaliśmy. :p
Jeśli chodzi o restauracje, to też nie było żadnego problemu. Jedliśmy i tak zazwyczaj na zewnątrz, pod parasolami. Ale pewnie nawet w środku nie byłoby problemu, wystarczy zapytać i zapewnić, że pies jest dobrze wychowany i nie będzie szczekał i szwendał się pomiędzy innymi gośćmi.
No, to chyba wsio... ;)