Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czas bedzie bo bede tylkoz Tz-tem:evil_lol: :evil_lol: ktory na szczescie nie ma nic przeciwko zeby jechal z nami pies. Jedziemy najprawdopodobniej pociagiem, Ares jezdz czesto PKS-em wiec mysle ze w pociagu duzego problemu nie bedzie a co do hotelu to mamy polecony przez dogomaniakow gdzie przyjmuja psy. Jest to na polwyspie w Chalupach

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
chyba po sobotnim albo niedzielnym treningu:evil_lol:

hehehe tak tak, miało być po sobotnim i po niedzielnym... pomyliłam się :D

:: FiGa :: napisał(a):
A ja myslę że jeśli nie będzie za duzo czasu na zajmowanie sie nim to lepiej by został z rodzicami, nie będzie się męczył podróżą i upałami [taaaa szczególnie upałami które sa teraz :evil_lol:]. Ale wtedy wystawiasz się na ogromną tęsknotę za nim i narażasz na zirytowane słowa TŻta "Marta, czy Ty mnie w ogóle słuchasz?", bo będziesz myslami we Włocławku, z Aresikiem:evil_lol:

hehehe dobre, dobre :thumbs:

Posted

tak ale szybko mu sie nudzi kilka razy przebiegnie torek (oczywisice z przerwami i zmiana przeszkod) a pod koniec treningu juz nie chce skakac za slaa kondycje ma:evil_lol: A jeszcze dzisiaj na dodatek mielismy suczke z cieczka wiec bylo wesolo...:shake:

Posted

Cześć Martuś :*

Nareszcie powróciłam :eviltong:
Zrobiłaś świetne fotki, zwłaszcza te, jak Ares wybiega z tunelu :loveu: No i oczywiście moja Kora, gamoń jeden, jak razem z Aresem do tunelu wbiegła :D:D:D
Kurde, jestem straasznie do tyłu i za bardzo nie kumam co się u ciebie dzieje, ale mam nadzieję że nie będziesz mi kazać, przeglądać zaległych 200 stron :eviltong: