Marta_Ares Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 czas bedzie bo bede tylkoz Tz-tem:evil_lol: :evil_lol: ktory na szczescie nie ma nic przeciwko zeby jechal z nami pies. Jedziemy najprawdopodobniej pociagiem, Ares jezdz czesto PKS-em wiec mysle ze w pociagu duzego problemu nie bedzie a co do hotelu to mamy polecony przez dogomaniakow gdzie przyjmuja psy. Jest to na polwyspie w Chalupach Quote
Cerber Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Marta_Ares napisał(a):chyba po sobotnim albo niedzielnym treningu:evil_lol: hehehe tak tak, miało być po sobotnim i po niedzielnym... pomyliłam się :D :: FiGa :: napisał(a):A ja myslę że jeśli nie będzie za duzo czasu na zajmowanie sie nim to lepiej by został z rodzicami, nie będzie się męczył podróżą i upałami [taaaa szczególnie upałami które sa teraz :evil_lol:]. Ale wtedy wystawiasz się na ogromną tęsknotę za nim i narażasz na zirytowane słowa TŻta "Marta, czy Ty mnie w ogóle słuchasz?", bo będziesz myslami we Włocławku, z Aresikiem:evil_lol: hehehe dobre, dobre :thumbs: Quote
Anecioreczek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Czeeśććć:razz: My też chcieliśmy gdzieś jechać:razz: Jak znajdziecie jakiś fajny kurort gdzie można z psiakami to dajcie znać:razz: Quote
Dobcia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hey!:multi: Jeśli TZ nie widzi problemu, będziecie mieć czas i z hotelem nie ma problemu to ja bym brała psa;) Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Caly czas rozwazamy i szukamy czegos:evil_lol: A teraz filmik z wczorjszego treningu (widac ze na jednym ja niezle pokrecilam bo reke powinnnam zawsze dawac za biala tyczke...:evil_lol:) http://video.google.pl/videoplay?docid=5644011546238369648 http://video.google.pl/videoplay?docid=4368215437837340679 i 2 fotki(pozniej moze bedzie wiecej bo Lui ma tez na swoim aparacie) Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Filmików niestety nie obejrzę :( Bo neta mam siadniętego, ale fotki sa rewelacyjne :klacz: Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 szkoda ze filmkow nie mozesz zobaczyc:-( dziekujemy jedna fotka mojego autorstwa druga Luizy. Quote
Daisunia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ale Ares fajnie skacze :multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ale te fotki z agility są super!!! nam pozostaje skakać przez ławki w parku :roll: Quote
Cerber Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 proszę obiecałam, ze sie zajmę wczoraj zdjęciami ARESIKA I DOTRZYMAŁAM SŁOWA :) OTO SESYJKA Z WCZORAJSZEGO TRENINGU :) Quote
Pianka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Na filmikach widac, ze świetnie sobie radzi:multi: Quote
Carolcia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ta ostatnia fota jest super :loveu: . Ten puszysty ogonek jest :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 http://images29.fotosik.pl/20/f6ba89625812eaa1.jpg Aresik super sobie radzi i wspaniale skacze. :loveu: Jakby się urodził do sportu. :cool3: :p Quote
Dobcia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jakie skoki!:multi: Ostatnia fotka świetna:loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 tak ale szybko mu sie nudzi kilka razy przebiegnie torek (oczywisice z przerwami i zmiana przeszkod) a pod koniec treningu juz nie chce skakac za slaa kondycje ma:evil_lol: A jeszcze dzisiaj na dodatek mielismy suczke z cieczka wiec bylo wesolo...:shake: Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Zdjecia z dzisiejszego treningu: Ares z Kalą (belgiem:loveu:) Kora Aresisko Ares wybiegajacy z rekawa 13 letnia suczka- Kimi:loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Kimi pokonuje slalom Demon 3 miesieczny pekinczyk, makotka klubu- Mili:evil_lol: :loveu: i znowu Kala z Aresem Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 ta sama para:evil_lol: Mili na torze:loveu: i Kala:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Super wygląda pekińczyk na torze! Taka mała, puchata kulka:lol: Inni znajomi Aresika takze fajni;) Quote
Asia & Ginger Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 http://images28.fotosik.pl/21/fde3915a51d2c605.jpg :crazyeye: Pekińczyk na agility. :lol: Zabawnie to wygląda. :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 oj tak Mili jest swietna a jak sobie super daje rade:loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cześć Martuś :* Nareszcie powróciłam :eviltong: Zrobiłaś świetne fotki, zwłaszcza te, jak Ares wybiega z tunelu :loveu: No i oczywiście moja Kora, gamoń jeden, jak razem z Aresem do tunelu wbiegła :D:D:D Kurde, jestem straasznie do tyłu i za bardzo nie kumam co się u ciebie dzieje, ale mam nadzieję że nie będziesz mi kazać, przeglądać zaległych 200 stron :eviltong: Quote
Cerber Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a gdzie Pepsi i gdzie Cerberek :mad: :mad: :mad: poza tym foty są śliczne :loveu: Quote
Recommended Posts