Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

as_ko napisał(a):
O kurcze...ile fantastycznych psów :)
Moimi ulubienicami są Efi :loveu: Muszka i Szanta ;) Śliczne sunie.

Rzeczywiście dużo...i to fantastycznych...moimi Lincoln i Tobiasz...ale to wiadomo.

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']http://www.dogomania.pl/threads/192625-Wykup-mu-jeden-dzie%C5%84-%C5%BCycia!Inaczej-czego-go-%C5%9Bmier%C4%87!Do-19.09

Bazar dla Lincolna

Lincoln rozdaje serduszka!
1 serduszko = 1 dzień ŻYCIA =
1 dzień SZANSY =
[SIZE=6] 15zł

http://www.dogomania.pl/threads/192386-LINCOLN-bardzo-chce-%C5%BBY%C4%86!Daj-mu-szans%C4%99!Podaruj-chocia%C5%BC-jeden-dzie%C5%84-szcz%C4%99%C5%9Bliwego-%C5%BCycia!

Lincoln, jeśli tu nie znajdziesz wsparcia...to gdzie je znajdziesz?...:oops:

Posted

Postaram się, żeby zdjęcia były gotowe jutro wieczorem. Większość już obrobiłem, dzisiaj będę miał mało czasu, ale jeśli nic niespodziewanego się nie wydarzy, to wyrobię się na jutro.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Właśnie o to mi chodzi ;) Chcemy się dotransportować tam z TŻtem.

Ja też bym się może zabrała jakby się ktoś wybierała (to zależy od dnia). Ja samochodu nie mam :(

Posted

as_ko napisał(a):
Ja też bym się może zabrała jakby się ktoś wybierała (to zależy od dnia). Ja samochodu nie mam :(

Nam w sumie obojętne :) Ale chętnie jak najszybciej ;)

Posted

MaDi napisał(a):
Działa,są wspaniałe i jest coś dla mnie:loveu:

Huskowate były robione specjalnie dla Ciebie :) Jutro zajmę się dzisiejszymi zdjęciami z kliniki, bo dziś już mi oczy z orbit wyłażą :)

Posted

Przyszłam obejrzeć...:) Psiaki macie w Nowodworze CUDNE ,a ich zdjęcia...ach!:ylsuper: :)
Życzę wszystkim nowodworskim psiurasom najszczęśliwszych domków i niech te domki szybko się po nie zgłaszają! :)

Posted

muzzy napisał(a):
Huskowate były robione specjalnie dla Ciebie :) Jutro zajmę się dzisiejszymi zdjęciami z kliniki, bo dziś już mi oczy z orbit wyłażą :)

Jeszcze raz wielkie dzięki za Nowodwór i klinikę:modla::modla::modla:

Posted

Świetne zdjęcia ;)ślicznie dziękujemy!

Efi wygląda trochę jak mini owczarek pirenejski :lol:

A tą sunię wrzuciłam na : poszukuję psa....tam ktoś pytał o pieska z łątką na oku w tupie jack russel teriera :razz:

Posted

Huskowate i malamutowate wysłane do dziewczyn z fundacji, potrzebuję info na temat pierwszego psa, bo dziewczyny chcą go wziąć pod swoje skrzydła. Pytają też, czy trójka nie ma przypadkiem tatuażu.

Wyżeł wysłany do Ati i Tanitki, będzie na stronie wyżełków.

Czekam na info nt. jamnikowatego, żeby móc go wkleić na jamniki.