Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/190089-Sznaucerka-olbrzymka-na-staro%C5%9B%C4%87-niepotrzebna-nikomu...?p=15111578#post15111578[/URL]

założyłam wątek sznupie - zamówiłam jej pakiet ogłoszeń chociaż charakterystyka jest marniutka, jak ktoś będzie o coś pytał to niewiele wiadomo - kurcze żeby tak jej Dt ktoś dał :roll:[/QUOTE]
Dziękujemy bardzo:loveu:, charakterystyka słaba, gdyby miała DT wiedziałybyśmy wszystko.

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem, ale tylko na krótki moment, bo siedzę na walizkach moich i dzieci (o świcie wyjeżdżamy).
Co do boksera to tak : jeżeli sfinansujemy koszt wizyty u weta, damy dla niego karmę na miesiąc i dołożymy 100 zł co miesiąc , to DT czeka na niego w Warszawie JUŻ.Transport nie powinien być problemem.
Nie wiem tylko, ile ma kosztować ta karma na miesiąc , bo mam dwa małe po 10 kg, to nie orientuję się.
Co Wy na to ?

Kapselku, czy to Ty ? - 662 XXX XXX.Dwa razy ?

Posted

Mam nadzieję, że kapselek się dodzwoniła?
Jaka to ma być karma? Wiadomo,że są bardzo zróżnicowane ceny.
Ja się już gdzieś oferowałam,że mogę dawać jakieś rzeczy na bazarek dla psów z Nowodworu.
Wizyta u weta może być w Lublinie?

Posted

Ano nie, bo byłam poza zasięgiem, ale wszystko przed nami .;)
Nie wiem, jaka karma i nie wiem, ile taki żubrzyk może zjeść.:roll:

Jadę na wakacje.Nie ma mnie do końca tygodnia.:bye:

Posted

[quote name='matrioszka2']Ano nie, bo byłam poza zasięgiem, ale wszystko przed nami .;)
Nie wiem, jaka karma i nie wiem, ile taki żubrzyk może zjeść.:roll:

Jadę na wakacje.Nie ma mnie do końca tygodnia.:bye:[/QUOTE]
Udanego wypoczynku.

Posted

[quote name='matrioszka2']Jestem, ale tylko na krótki moment, bo siedzę na walizkach moich i dzieci (o świcie wyjeżdżamy).
Co do boksera to tak : jeżeli sfinansujemy koszt wizyty u weta, damy dla niego karmę na miesiąc i dołożymy 100 zł co miesiąc , to DT czeka na niego w Warszawie JUŻ.Transport nie powinien być problemem.
Nie wiem tylko, ile ma kosztować ta karma na miesiąc , bo mam dwa małe po 10 kg, to nie orientuję się.
Co Wy na to ?

Kapselku, czy to Ty ? - 662 XXX XXX.Dwa razy ?[/QUOTE]

Z tego co się orientuję, to na pewno chodzi o lepszą karmę, bo taką dostają wszystkie boksie pod opieką Fundacji. Ale w rodzaju nie pomogę. Musisz to ustalić z Germaine.
Moje boksery jedzą gotowane.

To nie jest mój nr telefonu i to nie ja dzwoniłam, gdyż nadal nie mam do Ciebie tel.
Dzwoniłam do kierownika ustalić historię boksia, od kiedy jest w schronie, ile ma tal itp, ale nie odbierał. Fundacja SOS Bokserom chce go dać na swoją stronę internetową, ale bez tych informacji nie może.:-( [URL]http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/home.html[/URL]
Zadzwonię do kierownika w poniedziałek

Posted

Kapselku czy to Dt jest pewne? wiesz że nie znamy stosunku Bona do innych psów? wydaję mi się że 100zł miesięcznie za boksera to nie jest dużo. Czy ktoś mógłby dać jakieś stałe deklaracje na boksia? ja niedługo wystawię bazarek na niego.
Moge pojechać też z nim do weta, poproszę kogoś ze znajomych, tylko jeśli będzie wymagał leczenia to co wtedy? chodzi mi o to że od razu od weta zawiozłabym go do wawy jakoś, bo nie będe go wyciągała ze schronu tylko do weterynarza. Super ze tak szybko znalazłyście Dt dla niego:)

Posted

[quote name='plastelina']Kapselku czy to Dt jest pewne? wiesz że nie znamy stosunku Bona do innych psów? wydaję mi się że 100zł miesięcznie za boksera to nie jest dużo. Czy ktoś mógłby dać jakieś stałe deklaracje na boksia? ja niedługo wystawię bazarek na niego.
Moge pojechać też z nim do weta, poproszę kogoś ze znajomych, tylko jeśli będzie wymagał leczenia to co wtedy? chodzi mi o to że od razu od weta zawiozłabym go do wawy jakoś, bo nie będe go wyciągała ze schronu tylko do weterynarza. Super ze tak szybko znalazłyście Dt dla niego:)[/QUOTE]
Jeśli nie byłoby DT, to by nie padła propozycja wyciągania boksia przez Fundację SOS Bokserom. DT jest pewny. :p
Jeśli będzie wymagał leczenia, zapewne będzie ono kontynuowane juz w Warszawie, ale to ustalicie z Germaine. Można tak jak powiedziałaś bazarek zrobić i pamiętajcie, że ja tez dokładam się finansowo do Bono. Razem zaradzimy wspólnie. W jedności siła. W innym przypadku to nigdy boksia byśmy nie wyciągnęły :shake:

Posted

[quote name='as_ko']Czy bokserek Bono ma może swój wątek? Bo jeśli nie to dobrze byłoby mu takowy założyć żeby można było na nim wszystko ustalać.[/QUOTE]
Plastelinka miała mu założyć, ale chyba jeszcze tego nie zrobiła :-( a faktycznie, że powinien mieć osobny wątek :roll:

Posted

[quote name='Kapsel']Plastelinka miała mu założyć, ale chyba jeszcze tego nie zrobiła :-( a faktycznie, że powinien mieć osobny wątek :roll:[/QUOTE]
W takim razie już się za to biorę.

Posted

Bono ma już swój wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/190179-BONO-pi%C4%99kny-pr%C4%99gowany-bokser-czeka-na-sw%C3%B3j-dom-w-schronisku!!-Ma-sznase-na-DT!-POMOCY?p=15119783#post15119783[/url] :)
Jeśli ktoś coś jeszcze wie o piesku, co można umieścić w jego opisie to dajcie znać.
Plastelina zrobiła mu wątek ale na forum bokserów, a nie na dogo :P

Posted

Hej, potrzebuję osoby do wizyty przedadopcyjnej w Lublinie, najchętniej, na jutro, bo sprawa dość pilna. Bardzo proszę o pomoc, tel. kontaktowy do mnie 513 816 835 lub 505 061 668.

Posted

No ja się pytałam o wątek, ale Asia miała dzwonić do kierownika i tak się zbierałam do założenia go:oops::oops:
Odpisałam Bonsaii że ewentualnie mogę pójść,ale nie mam zbyt dużego doświadczenia w sprawdzaniu domów więc może ktoś chętny?

Posted

[quote name='plastelina']No ja się pytałam o wątek, ale Asia miała dzwonić do kierownika i tak się zbierałam do założenia go:oops::oops:
Odpisałam Bonsaii że ewentualnie mogę pójść,ale nie mam zbyt dużego doświadczenia w sprawdzaniu domów więc może ktoś chętny?[/QUOTE]
Mogę z Tobą pójść co dwie głowy to nie jedna;) Gdzie ten domek i dla jakiego psa?