as_ko Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 matrioszka2 napisał(a):Z rozmowy z kierownikiem dowiedziałam się, że ten ktoś zrezygnował i kierownik zastanawia się, czy nie weźmie ich dla siebie. Gdyby tak się stało, pseudo raczej odpada.Kierownik jest wielkim przeciwnikiem takich praktyk. Byłoby super :) Quote
as_ko Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 12. Młoda, czarna suczka. 13. Fajna ruda sunia, ale jakoś słabo wyszło zdjęcie :( 14. 15. Krzykacze 16. Krzykacze c.d. Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 A na moje proszę bardzo cierpliwie poczekać, bo do domku wracam dopiero przed 23-cią.Zdjęcia może obrobię w nocy i wstawię jutro do południa. Zuzlikowa, w sprawie transportu zagadaj z kierownikiem.Wiem, że on jeździ do Warszawy; jak często i po co - nie wiem, ale może się uda ... i dowiezie benka do Konstancina (do Gajowej* ?). Byłoby to o tyle korzystne, że transport byłby darmowy , ale PRZEDE WSZYSTKIM on ma odpowiedni samochód i transportery. Quote
as_ko Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Powiedzcie mi co się dzieje, że nie mogę sygnatury zmienić? Nawet usunąć nie mogę jednego banera, bo jakiś problem jest, a o dodaniu innego nie ma mowy :( Quote
evel Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 as_ko napisał(a):Powiedzcie mi co się dzieje, że nie mogę sygnatury zmienić? Nawet usunąć nie mogę jednego banera, bo jakiś problem jest, a o dodaniu innego nie ma mowy :( Dogo świruje, wprowadzają jakieś ograniczenia... Pewnie reklamy się przestają mieścić :angryy: Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 1.Rottweiler.Wiem,że agresywny, dlatego w izolatce. 2.Szorściak.Duży, choć nie wielki.Nad kolano.Izolatka.Mocno szczekliwy. Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 3.Duży , piękny, czarno-biały pies.Przyjacielski.Duży kudłacz (na zdjęciu) jest jego kumplem ; broni go przed wredną i napastliwą suką z budy obok(zasłania go własnym ciałem i mordą głaszcze go po głowie :lol:).Gdybym nie widziała, to bym nie uwierzyła. No właśnie ... pomyślcie, jak pomóc kudłaczowi. Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 4.Nowy piesek o dość ciekawym umaszczeniu i jeszcze ciekawszym ogonie.Spokojny.Większy niż mały. 5.Kremowa drobniutka, chudziutka, zalękniona suczunia.Wyszła na chwilę, zrobiła kółko i zaraz wróciła do budy. 6.Bardzo przyjemny, spokojny pies wielkości ONka. Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 7.Dwa bardzo przyjemne sierściuszki; jeden wyraźnie ucieszony. Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 8.A tu taki filut ! 9.Skrzyżowanie gremlina z owieczką. Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 10.Staruszeczek.Obeszłam schronisko dwa razy, a on wciąż stał w tej samej pozycji. 11.Ładny, ale bardzo smutny.I chudy.Możliwe, że choroba go łapie.:-( Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 13.Zalękniona.Dopiero przekroczyła próg schroniska.:-( 14.Szorstki wesołek.Średniaczek.:razz: Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 15.Świeżo upieczona mamuśka.Już nie powarkuje. Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 16. Boks szczeniaków.Mała suczka i dwa bobaski.A jak merdają ogonkami, ho, ho ! Mało im się z dupków nie powykręcają.:evil_lol: A teraz już, jak leci i co się nawinie. 17.Łagodny.Nieduży. 18.Tego dziarskiego chłopaka widzimy drugi raz.Wyszczekał się i teraz odpoczywa. Byłby bardzo dobrym stróżem . Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 19.Kumpel z celi... 20.Duuuuży, ale bardzo zrównoważony.Lubię takie łagodne cielaczki.Są takie zagubione i takie rozbrajające. 21............... 22.I znów duuuży.Pręgusek. 23.Tego pana labko-jamnika już znamy.;) Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 24.A to - takie białe ADHD wielkości ON-ka.Cały czas chodził po boksie.Nie mogłam go w ogóle ująć.:shake: 25.Kończymy, jak żeśmy zaczęli ...:lol: Quote
matrioszka2 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 26.Tego przystojniaka już widziałam.W schronisku, ale zawsze pod krawatem :lol: 27. Taaaki właśnie był upał.Słońce świeciło prosto w boksy i na aparaty (nic nie można było zobaczyć, co się fotografuje i jak to wychodzi :shake:). Jest 7 sztuk w typie tego "typa" :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 matrioszka2 napisał(a):Skąd informacja, że psiak jest spokojny ? A stąd, że nie szczeknął ani razu , nie warknął, nie rzucał się na kraty, a zdjęcia są "pozowane".;)Żadnych gwałtownych ruchów.Stał i patrzył.Po prostu BYŁ.Później się położył i dalej nic. Mogę się tylko domyślać, że wcześniej zachowywał się agresywnie ze strachu.Podobno przyjechała policja, przyjechała straż miejska, przyjechał kierownik i wywabić z klatki go nie mogli; rzucał się z zębami.Do boksu teraz też wejść nie da, dlatego póki co - z oczami nic nie zrobią.No chyba, że przemyśli sobie swoje postepowanie , ukorzy się:razz:, zmięknie i da sobie ślepka oczyścić i zakroplić. Jest dopiero od wczoraj, więc trzeba mu dać trochę czasu. Pojadę do schroniska za tydzien i zobaczymy, czy jakieś zmiany zajdą. Dzięki...będę czekać! A wnioski wydają się być trafione- strach,stres,poczucie osaczenia i...niezwykle agresywne zachowanie psiaka! Quote
LadyS Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Słuchajcie, tak nieco nie w temacie - obecnie na dogo można mieć, z tego co wyczytałam, jedynie dwa bannery. Dlatego nie możecie dodawać niczego do sygnatur. Quote
as_ko Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ladySwallow napisał(a):Słuchajcie, tak nieco nie w temacie - obecnie na dogo można mieć, z tego co wyczytałam, jedynie dwa bannery. Dlatego nie możecie dodawać niczego do sygnatur. Ale ja nawet nie mogę usunąć Reksiowego banera żeby mieć tylko jeden albo wymienić go na inny :/ Quote
zuzlikowa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='matrioszka2'] Zuzlikowa, w sprawie transportu zagadaj z kierownikiem.Wiem, że on jeździ do Warszawy; jak często i po co - nie wiem, ale może się uda ... i dowiezie benka do Konstancina (do Gajowej* ?). Byłoby to o tyle korzystne, że transport byłby darmowy , ale PRZEDE WSZYSTKIM on ma odpowiedni samochód i transportery. Dzięki za wskazówki...oczywiście zagadam!!! Teraz i tak kwarantanna i ...ciekawa jestem jak zachowanie chłopaka,czy się wyciszy? Muszę gadać z hotelem,czy wyczeka...ale koło Lublina też kroi mi się hotelik...i ten byłby dla niego może nawet lepszy,ale musi nabrać już konkretnych kształtów...na razie to jeszcze wszystko w powijakach...powinnam niedługo wiedzieć jak się czasowo hotel wyklaruje! Quote
zuzlikowa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ladySwallow napisał(a):Słuchajcie, tak nieco nie w temacie - obecnie na dogo można mieć, z tego co wyczytałam, jedynie dwa bannery. Dlatego nie możecie dodawać niczego do sygnatur. A cóż to za nowe rewelacje???...ja nie nadążam już za tym co się dzieje na dogo...co rusz,to coś mi zaczyna działać,lecz dla równowagi 2 inne czynności znikają...dogo widać preferuje stoików z super sprawnym sprzętem... Quote
matrioszka2 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Zuzlikowa .... hotelik koło Lublina ? A to nowizna jakaś.Jaki koszt tego koło Lublina, a jaki koszt tego w Konstancinie ? Quote
Recommended Posts