MaDi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ja już się oferowałam,że mogę jechać. Czyli to pies/ suka w typie asta na 100%? Quote
evel Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Osobiście uważam, że to bardziej bokser niż AST. Mimo wszystko - uśmiech boksiowy, fafle wiszące to chyba tak nie bardzo do amstaffa pasuje... Ale dobrze byłoby go wyciągnąć, żeby zobaczyć, kto zacz ;) Quote
MaDi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 evl napisał(a):Osobiście uważam, że to bardziej bokser niż AST. Mimo wszystko - uśmiech boksiowy, fafle wiszące to chyba tak nie bardzo do amstaffa pasuje... Ale dobrze byłoby go wyciągnąć, żeby zobaczyć, kto zacz ;) Tez tak sądzę, to jest chyba dziadunio/babunia, a może miks asta z boksiem:evil_lol: Quote
as_ko Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 MaDi napisał(a):Tez tak sądzę, to jest chyba dziadunio/babunia, a może miks asta z boksiem:evil_lol: Na mój gust to jest bokser, mix asta z bokserem widzicie w na zdjęciu pod moim nickiem. Jejku jak dużo piesków się narobiło nowych od kiedy ja tam byłam ostatnio :( Quote
plastelina Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Kierownik powiedział Asi że to amstaf, więc nie mam podstaw żeby twierdzić inaczej. jeśli zebrałoby się dużo osób to mogłybyśmy pojechać wyprowadzać psy, tak żeby większość z jednego boksu wychodziła.ja szczerze mówiąc nie mogę patrzeć na to jak jeden pies z boksu jest wyciągany do samych zdjęć a później reszta go atakuje.a jeśli mamy robić same zdjęcia to jedna osoba wystarczy żeby nie robić niepotrzebnego zamętu i to tez chyba za jakiś czas, bo teraz mamy zdjęcia od Asi i poprzednie dziewczyn. Quote
Kapsel Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Witaj Plastelinko :loveu: Wobec powyższego nie ma co się spierać z opinią Kierownika. On powinien i chyba wie najlepiej :razz: Będę zaglądać do Was dziewczyny. Quote
MaDi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kapsel napisał(a):Witaj Plastelinko :loveu: Wobec powyższego nie ma co się spierać z opinią Kierownika. On powinien i chyba wie najlepiej :razz: Będę zaglądać do Was dziewczyny. Tez mi się tak wydaje. Zapraszamy częściej. Quote
evel Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Z niego taki amstaff jak i ze mnie :evil_lol: On w ogóle nie wychodzi z budy? Quote
MaDi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Druga wizyta w schronie i zdjęcia w budzie więc coś jest z nim nie tak:shake: Pewnie z kanapy do kojca... Quote
MaDi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Krzyczą o Nowodworze:evil_lol: http://www.mmlubartow.pl/artykul/schronisko-w-nowodworze-nie-przyjmuja-szczeniat-od-wlascicieli-kaza-je-usypiac-168330.html Quote
MaDi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Hojna kobieta, suki nie wysterylizuje, ale za oddanie szczeniąt do schroniska to może zapłacić, żenada:angryy:. Quote
matrioszka2 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 No cóż, nie ukrywam, że kierownik wprowadził mnie w błąd.W dużej części.Bo ten bokser taki trochę nie bokser. Quote
matrioszka2 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Kolejne zdjęcia za chwilę ....Dla malawaszki. Quote
MaDi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 A mówiłam,że bokser:loveu: Ja to mam łeb jak sklep:lol: Quote
Kapsel Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Mnie tez się wydaje, że bokser. :-( Wysłałam linka do dziewczyn z SOS Bokserom niech się wypowiedzą. Quote
matrioszka2 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Cholera,nie widzę.Całą różowa strona.i komunikat "Masz wklejone dwa skrypty widgetu AdTaily na tej stronie.Skasuj jeden z nich.".Nie wiem co gdzie mam skasować.Czy ktoś mi pomoże ? Quote
MaDi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Boksera widać i jest to 100% pies w typie rasy. Do pozostałych zdjęć są tylko podpisy. Nic nie pomogę nigdy nie wstawiałam zdjęć:oops: Quote
MaDi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Matrioszko jesteś wielka jest i foksio:multi: tylko sznupek brak. Quote
matrioszka2 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Nie wiem, co się tam stało na górze ; fot boksia nie widzę.Dobrze, że Wy widzicie.W każdym razie lecę dalej. Kudłacz - o tego malawaszko pytałaś. Quote
Recommended Posts