Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Osobiście uważam, że to bardziej bokser niż AST. Mimo wszystko - uśmiech boksiowy, fafle wiszące to chyba tak nie bardzo do amstaffa pasuje... Ale dobrze byłoby go wyciągnąć, żeby zobaczyć, kto zacz ;)

Posted

evl napisał(a):
Osobiście uważam, że to bardziej bokser niż AST. Mimo wszystko - uśmiech boksiowy, fafle wiszące to chyba tak nie bardzo do amstaffa pasuje... Ale dobrze byłoby go wyciągnąć, żeby zobaczyć, kto zacz ;)

Tez tak sądzę, to jest chyba dziadunio/babunia, a może miks asta z boksiem:evil_lol:

Posted

MaDi napisał(a):
Tez tak sądzę, to jest chyba dziadunio/babunia, a może miks asta z boksiem:evil_lol:

Na mój gust to jest bokser, mix asta z bokserem widzicie w na zdjęciu pod moim nickiem.

Jejku jak dużo piesków się narobiło nowych od kiedy ja tam byłam ostatnio :(

Posted

Kierownik powiedział Asi że to amstaf, więc nie mam podstaw żeby twierdzić inaczej. jeśli zebrałoby się dużo osób to mogłybyśmy pojechać wyprowadzać psy, tak żeby większość z jednego boksu wychodziła.ja szczerze mówiąc nie mogę patrzeć na to jak jeden pies z boksu jest wyciągany do samych zdjęć a później reszta go atakuje.a jeśli mamy robić same zdjęcia to jedna osoba wystarczy żeby nie robić niepotrzebnego zamętu i to tez chyba za jakiś czas, bo teraz mamy zdjęcia od Asi i poprzednie dziewczyn.

Posted

Witaj Plastelinko :loveu:

Wobec powyższego nie ma co się spierać z opinią Kierownika. On powinien i chyba wie najlepiej :razz: Będę zaglądać do Was dziewczyny.

Posted

Kapsel napisał(a):
Witaj Plastelinko :loveu:

Wobec powyższego nie ma co się spierać z opinią Kierownika. On powinien i chyba wie najlepiej :razz: Będę zaglądać do Was dziewczyny.

Tez mi się tak wydaje. Zapraszamy częściej.

Posted

Cholera,nie widzę.Całą różowa strona.i komunikat "Masz wklejone dwa skrypty widgetu AdTaily na tej stronie.Skasuj jeden z nich.".Nie wiem co gdzie mam skasować.Czy ktoś mi pomoże ?

Posted

Boksera widać i jest to 100% pies w typie rasy. Do pozostałych zdjęć są tylko podpisy. Nic nie pomogę nigdy nie wstawiałam zdjęć:oops: