Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie tak sobie pomyślałam że trzeba by się znowu wybrać do schroniska, jakieś zdjęcia porobić, zobaczyć co tam słychać u psiaków. Fajnie by było jakby się jakaś większa grupa uzbierała chętnych.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Macie wieści o sunieczce czarniastej?[/QUOTE]
Negra jest stabilna, dużo jje, pije, wzmacnia swój osłabiony organizm powolutku i dzielnie walczy z chorobą.

Posted

[quote name='as_ko']Właśnie tak sobie pomyślałam że trzeba by się znowu wybrać do schroniska, jakieś zdjęcia porobić, zobaczyć co tam słychać u psiaków. Fajnie by było jakby się jakaś większa grupa uzbierała chętnych.[/QUOTE]

Ja jestem w stanie jeździć w poniedziałki do 13 (najbliższy jest wolny na uczelni ;) ), czwartki całe, piątki po 13, no i weekendy. Więc jak coś, jestem do dyspozycji. Evl też pojedzie, bo jej Zu już wyzdrowiało.

Posted

[quote name='as_ko']Negra jest stabilna, dużo jje, pije, wzmacnia swój osłabiony organizm powolutku i dzielnie walczy z chorobą.[/QUOTE]

Tylko tak dalej Negro...tylko tak dalej!!!Trzymaj się czarny ludku...czarne ludki cuda potrafią-kolej na Ciebie!!!

Posted

Jak będziecie jechały to chętnie się z Wami zabiorę, mam aparat więc też mogę coś popstrykać. Lady doszły maile z rzeczami na bazarek?

Posted

[quote name='MaDi']Jak będziecie jechały to chętnie się z Wami zabiorę, mam aparat więc też mogę coś popstrykać. Lady doszły maile z rzeczami na bazarek?[/QUOTE]

Tak, dotarły :)

Posted

Dzisiaj mam na prawdę dobre wiadomości ...:lol:
Temperatura stanowczo spadła, choć o całkowitym wyleczeniu oczywiście mówić nie możemy; jest stan podgorączkowy.
Nerga "konia z kopytami" chętnie by połknęła, ale akurat nie ma go w menu.:evil_lol:
No i wiadomość najlepsza ... Istnieje realna szansa na domek ... taki znaleziony po linii weta, który ją leczy .:razz:
No i cjak - fajne wieści, cnie ?:loveu:

Mnie najbardziej pasuje w soboty, a w pozostałe dni, to już, jak się trafi ze zmianą w pracy :niewiem:

Posted

[quote name='matrioszka2']Dzisiaj mam na prawdę dobre wiadomości ...:lol:
Temperatura stanowczo spadła, choć o całkowitym wyleczeniu oczywiście mówić nie możemy; jest stan podgorączkowy.
Nerga "konia z kopytami" chętnie by połknęła, ale akurat nie ma go w menu.:evil_lol:
No i wiadomość najlepsza ... Istnieje realna szansa na domek ... taki znaleziony po linii weta, który ją leczy .:razz:
No i cjak - fajne wieści, cnie ?:loveu:

Mnie najbardziej pasuje w soboty, a w pozostałe dni, to już, jak się trafi ze zmianą w pracy :niewiem:[/QUOTE]
Matrioszko, gdzie i przez kogo jest leczona Negra? Jeśli to nie ściśle tajne:lol: Bo ja też ostatnio spędzam u wetów sporo czasu:-(

Posted

[quote name='ladySwallow']Ja jestem w stanie jeździć w poniedziałki do 13 (najbliższy jest wolny na uczelni ;) ), czwartki całe, piątki po 13, no i weekendy. Więc jak coś, jestem do dyspozycji. Evl też pojedzie, bo jej Zu już wyzdrowiało.[/QUOTE]

Jeśli nie wybędę z psami na Roztocze to z Wami jadę gdyby to była sobota. Albo Wy ze mną. Samochód śmierdzi bardzo psami.... nie uprałam tej tapicerki, bo chcieli 1000 zł :crazyeye:, rozścielę kocyki.

Posted

[quote name='MaDi']Matrioszko, gdzie i przez kogo jest leczona Negra? Jeśli to nie ściśle tajne:lol: Bo ja też ostatnio spędzam u wetów sporo czasu:-([/QUOTE]

w Lecznicy przez lekarzy :D:D

Posted

[quote name='Madallena']w Lecznicy przez lekarzy :D:D[/QUOTE]
No myślę,że nie przez jakiegoś znachora:lol: My koczujemy na Głębokiej dlatego się tak dopytuję bo może się mijamy?

Posted

Czy Corsiak dalej w schronie??
Jak wyprawie Torcia do domu to bede chciala go zabrac do hotelu, mysle kwestia miesiaca bo zainteresowanie mlodym dosc duze.
Trzeba mi tylko informacji o stanie zdrowia, co wiecie o zachowaniu itd

Posted

Tak, on nadal w schronie. Widziałam go ostatnio, wychodził normalnie do krat, kierownik go miział. Nie miał gluta, biegunki, nie wyglądał na wychudzonego - możliwe, że będzie wykastrowany albo już jest.

Posted

[quote name='furciaczek']Czy jest jakas oplata schroniskowa?[/QUOTE]

Nie ma. Jak dasz wcześniej znać, to zadzwonię do kierownika i poproszę go od razu o przygotowanie wypisu.

Posted

[quote name='malagos']Czy Negra trafiła do tej lecznicy poleconej przez Arkę i Neris?[/QUOTE]

Negrą zajęli się specjaliści z otocznia matrioszki.

Posted

[quote name='ladySwallow']Negrą zajęli się specjaliści z otocznia matrioszki.[/QUOTE]
Stan małej się poprawia, więc była to udana decyzja.:multi: