as_ko Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Właśnie tak sobie pomyślałam że trzeba by się znowu wybrać do schroniska, jakieś zdjęcia porobić, zobaczyć co tam słychać u psiaków. Fajnie by było jakby się jakaś większa grupa uzbierała chętnych. Quote
as_ko Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='zuzlikowa']Macie wieści o sunieczce czarniastej?[/QUOTE] Negra jest stabilna, dużo jje, pije, wzmacnia swój osłabiony organizm powolutku i dzielnie walczy z chorobą. Quote
andegawenka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Te trzy doby są krytyczne dla tak wykończonych psiaków - dobrze że już za sunią:) Quote
LadyS Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='as_ko']Właśnie tak sobie pomyślałam że trzeba by się znowu wybrać do schroniska, jakieś zdjęcia porobić, zobaczyć co tam słychać u psiaków. Fajnie by było jakby się jakaś większa grupa uzbierała chętnych.[/QUOTE] Ja jestem w stanie jeździć w poniedziałki do 13 (najbliższy jest wolny na uczelni ;) ), czwartki całe, piątki po 13, no i weekendy. Więc jak coś, jestem do dyspozycji. Evl też pojedzie, bo jej Zu już wyzdrowiało. Quote
zuzlikowa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='as_ko']Negra jest stabilna, dużo jje, pije, wzmacnia swój osłabiony organizm powolutku i dzielnie walczy z chorobą.[/QUOTE] Tylko tak dalej Negro...tylko tak dalej!!!Trzymaj się czarny ludku...czarne ludki cuda potrafią-kolej na Ciebie!!! Quote
MaDi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Jak będziecie jechały to chętnie się z Wami zabiorę, mam aparat więc też mogę coś popstrykać. Lady doszły maile z rzeczami na bazarek? Quote
LadyS Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='MaDi']Jak będziecie jechały to chętnie się z Wami zabiorę, mam aparat więc też mogę coś popstrykać. Lady doszły maile z rzeczami na bazarek?[/QUOTE] Tak, dotarły :) Quote
matrioszka2 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Dzisiaj mam na prawdę dobre wiadomości ...:lol: Temperatura stanowczo spadła, choć o całkowitym wyleczeniu oczywiście mówić nie możemy; jest stan podgorączkowy. Nerga "konia z kopytami" chętnie by połknęła, ale akurat nie ma go w menu.:evil_lol: No i wiadomość najlepsza ... Istnieje realna szansa na domek ... taki znaleziony po linii weta, który ją leczy .:razz: No i cjak - fajne wieści, cnie ?:loveu: Mnie najbardziej pasuje w soboty, a w pozostałe dni, to już, jak się trafi ze zmianą w pracy :niewiem: Quote
LadyS Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Dobrze, że Negra zdrowieje i super, że może będzie domek ;) Jeszcze co do wyjazdów - mnie nie ma w ten weekend prawdopodobnie. Quote
MaDi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='ladySwallow']Tak, dotarły :)[/QUOTE] To dobrze bo już się martwiłam:lol: Quote
MaDi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='matrioszka2']Dzisiaj mam na prawdę dobre wiadomości ...:lol: Temperatura stanowczo spadła, choć o całkowitym wyleczeniu oczywiście mówić nie możemy; jest stan podgorączkowy. Nerga "konia z kopytami" chętnie by połknęła, ale akurat nie ma go w menu.:evil_lol: No i wiadomość najlepsza ... Istnieje realna szansa na domek ... taki znaleziony po linii weta, który ją leczy .:razz: No i cjak - fajne wieści, cnie ?:loveu: Mnie najbardziej pasuje w soboty, a w pozostałe dni, to już, jak się trafi ze zmianą w pracy :niewiem:[/QUOTE] Matrioszko, gdzie i przez kogo jest leczona Negra? Jeśli to nie ściśle tajne:lol: Bo ja też ostatnio spędzam u wetów sporo czasu:-( Quote
E-S Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='ladySwallow']Ja jestem w stanie jeździć w poniedziałki do 13 (najbliższy jest wolny na uczelni ;) ), czwartki całe, piątki po 13, no i weekendy. Więc jak coś, jestem do dyspozycji. Evl też pojedzie, bo jej Zu już wyzdrowiało.[/QUOTE] Jeśli nie wybędę z psami na Roztocze to z Wami jadę gdyby to była sobota. Albo Wy ze mną. Samochód śmierdzi bardzo psami.... nie uprałam tej tapicerki, bo chcieli 1000 zł :crazyeye:, rozścielę kocyki. Quote
Madallena Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='MaDi']Matrioszko, gdzie i przez kogo jest leczona Negra? Jeśli to nie ściśle tajne:lol: Bo ja też ostatnio spędzam u wetów sporo czasu:-([/QUOTE] w Lecznicy przez lekarzy :D:D Quote
MaDi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Madallena']w Lecznicy przez lekarzy :D:D[/QUOTE] No myślę,że nie przez jakiegoś znachora:lol: My koczujemy na Głębokiej dlatego się tak dopytuję bo może się mijamy? Quote
LadyS Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Matrioszko, dzięki wczoraj za wiadomość. Jak Negra dziś? Quote
furciaczek Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Czy Corsiak dalej w schronie?? Jak wyprawie Torcia do domu to bede chciala go zabrac do hotelu, mysle kwestia miesiaca bo zainteresowanie mlodym dosc duze. Trzeba mi tylko informacji o stanie zdrowia, co wiecie o zachowaniu itd Quote
LadyS Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Tak, on nadal w schronie. Widziałam go ostatnio, wychodził normalnie do krat, kierownik go miział. Nie miał gluta, biegunki, nie wyglądał na wychudzonego - możliwe, że będzie wykastrowany albo już jest. Quote
LadyS Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='furciaczek']Czy jest jakas oplata schroniskowa?[/QUOTE] Nie ma. Jak dasz wcześniej znać, to zadzwonię do kierownika i poproszę go od razu o przygotowanie wypisu. Quote
malagos Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Czy Negra trafiła do tej lecznicy poleconej przez Arkę i Neris? Quote
LadyS Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='malagos']Czy Negra trafiła do tej lecznicy poleconej przez Arkę i Neris?[/QUOTE] Negrą zajęli się specjaliści z otocznia matrioszki. Quote
MaDi Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='ladySwallow']Negrą zajęli się specjaliści z otocznia matrioszki.[/QUOTE] Stan małej się poprawia, więc była to udana decyzja.:multi: Quote
Recommended Posts