nika28 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Migotka jest śliczną, młodą (ok. roczną) bardzo chudziutką sunią. Trafiła do schroniska 2 tygodnie temu z ulicy. W boksie jest bardzo niepewna i przestraszona. Na widok ludzi macha cały czas ogonkiem, próbuje podchodzic do siatki. Spokojna, bardzo łagodna. Sunia trzęsie się z zimna... Sami popatrzcie jakie cudo : Bardzo pilnie potrzebny DT/DS ! :placz: Banerek : Quote
sacred PIRANHA Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 zapisuje się na wątek, jak tylko będe w schronie na dniach zobacze co słychac u suni i porobie jeszcze fotki... DT potrzebny, zbliża się zima:shake: Quote
nika28 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Czekamy na zamojskie ciotki. Scared PIRANHA, jak będziesz w schronie zrób jej jak najwięcej zdjęć. Przydadzą się do ogłoszeń. Quote
agusiazet Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Niesamowicie chwytająca za serce sunia z tej Migotki!! Quote
sacred PIRANHA Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Madallena chce wziąć Migotkę na tymczas do wawy tylko najlepiej wziąć ją na tydzien ze schronu (za tydzien jest transport) zeby miec pewnosc ze będzie gotowa do podróży za tydzien... Quote
coronaaj Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):Madallena chce wziąć Migotkę na tymczas do wawy tylko najlepiej wziąć ją na tydzien ze schronu (za tydzien jest transport) zeby miec pewnosc ze będzie gotowa do podróży za tydzien... :-o:-oTo chyba nie wszystko, ta pudliszka taka maciupcia? Jak ma na imie?zdjecie na watku zamojskie psiaki.:crazyeye::crazyeye: Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 coronaaj napisał(a)::-o:-oTo chyba nie wszystko, ta pudliszka taka maciupcia? Jak ma na imie?zdjecie na watku zamojskie psiaki.:crazyeye::crazyeye: tak tak ta druga tez jedzie (nie ma imienia my z koleżanką mówimy o niej Stokrotka hihih:evil_lol:) ale ja ja wezme na ten tydzień żeby nie wyparowała...a dla Migotki musimy poszukac miejscówki na tydzień u kogoś żeby nie było jak z Dollarową:shake: Quote
kamilawa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 A zarezerwować niuni nie można w schronie? Super, że tymczas jest. Quote
nika28 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Ale super że jest tymczas :loveu: Quote
Tola Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :multi: Wszystko juz ustalone. Jedziemy z zadrą w poniedzialek po 15 i zabieramy Migotkę i szczeniaka do weta - zostaną zbadane i odrobaczone. MIgotka zostaje a szczeniaka zabiera sacred PIRANHA:p Tylko nie mamy transporterków na podroz do stolicy:cool3: Dziewczyny - dzięki:loveu: Quote
kamilawa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :loveu::loveu::loveu: Dzięki, dzięki, dzięki! :multi: Quote
Tola Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 :multi:Zabrałysmy z zadrą Migotkę Dzisiaj u weta Quote
kamilawa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dziewczyny ! jesteście super !! :loveu: Quote
agusiazet Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Migotka jest urocza, ma takie piękne sarnie oczy! Powodzenia sunieczko! Quote
zadra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Migotka zostanie u mnie do soboty.Została odrobaczona i odpchlona i oczywiście wykąpana. Dziewczyny tylko proszę, przywieżcie ze sobą kontener! Quote
Madallena Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Melduje sie na watku. Nie moglam sie na niego wbic :angryy: A wiec sprawa przedstawia sie nastepujaco: Najpierw musimy wydac Georgea i Tafi. Sa domy w Glownie (Glogowie - nie pamietam nazwy, obok Lodzi i w Siemianowicach Slaskich. Glowno chce Georgea, Siemianowice Tafi. Jak wydamy te psy beda tymczasy na nastepne tu na miejscu w Warszawie. Bo Migotka ma tymczas ale w Gdansku, wiec trzeba ja przezimowac do momentu az sie transport nie znajdzie. ILE MIGOTKA WAZY? Czy jest sterylizowana? Czy jest mozliwosc wysterylizowania jej przed Warszawa? (nie ukrywam, ze chodzi o koszta, ja jestem totalnie pusta...;/) Quote
Madallena Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 PILNIE musimy uzbierac 150 zl na sterylke Migotki. W Warszawie sterylki sa drozsze...ja jestem wyposzczona. POMOZCIE! Quote
Madallena Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Pomozcie Migotce uzbierac pieniachy. Ja to jestem cienka w pozyskiwaniu sponsorow :) Kto zakladal watek? Sory, nie pamietam nicka :) Prosze o zmiane tematu: MALENKA Migotka ma DT. Warunek STERYLKA! Zbieramy fundusze! POMOCY! Quote
agusiazet Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 W poniedziałek dorzucę 50 zł na sterylkę! Tylko prosze podajcie konto na PW i przypomnijcie, jakbym nic nie pisała na wątku, że przelałam, bo za dużo mam tutaj ulubionych psiaków i gubię się!!! A co u ślicznotki? Quote
zadra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Migotka bedzie miała jutro sterylkę.Po zabiegu,jak juz dojdzie do siebie zabiera ją Pirahnia na rekonwalestencję. Quote
Madallena Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 agusiazet wielkie dzieki! zadra, to moze na konto fundacji od razu niech pieniadze leca, co? czy jak to zrobic? Migotka kochana! juz niedlugo Cie usciskam :) Quote
Recommended Posts