Marfi Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [FONT=Arial][FONT=Arial]Sara już w DT, poznanym w lecznicy, i nie zapowiada się aby miała go zmienić :).[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]Sara[/FONT][FONT=Arial] – to ok. 9 letnia spanielka, jednak wiek nie wpływa na jej zachowanie, jest radosna i żywiołowa.[/FONT] [FONT=Arial]To prezent, który po kilku latach znudził się córce, dlatego straciła swój kochający dom.[/FONT] [FONT=Arial]Sara jest wykastrowana i zaszczepiona.[/FONT] [FONT=Arial]W razie pytań proszę o kontakt z Joanną Zaniewską z Fundacji w Obronie Zwierząt MAJA - [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 0507 132 363 [/FONT].[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Marfi Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Ogłoszenia Sary na steraz: SARA - spanielka, prezent który sie znudził, SZUKA DOMU! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Spaniel - prezent który sie znudził, SZUKA DOMU! (765320833) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Daga&Maks Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 dałam na wątek spanieli do adopcji Gdzie sunia teraz przebywa? Quote
malagos Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Domyślam sie ,że w przytulisku Maja w zielonce koło warszawy.... Ależ to cudo! A Asia&Ginger wie o niej? Quote
Marfi Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Daga & Maks napisał(a):dałam na wątek spanieli do adopcji Gdzie sunia teraz przebywa? Daga bardzo dziękuję, jak możesz to podeślij linka do ogłoszenia Sary na spanielach, w razie jakiś pytań odpowiem bezpośrednio. Z tego co wiem "córeczka" zgodziła się przetrzymać Sarę do czasu znalezienia jej nowgo domku, jednak dała jakiś termin, podpytam się Joannę co i jak. Nigdzie więcej jej nie ogłaszałam prócz allegro i gumtree, jeśli znacie jakieś fora spanieli dajcie znań gdzie to wrzucę tam info. malagos napisał(a):Domyślam sie ,że w przytulisku Maja w zielonce koło warszawy.... Małgosiu, nie ma czegoś takiego jak przytulisko, psy trafiają do DT z którymi jest strasznie ciężko :shake:. Quote
Daga&Maks Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Marfi']Daga bardzo dziękuję, jak możesz to podeślij linka do ogłoszenia Sary na spanielach, w razie jakiś pytań odpowiem bezpośrednio. tu jest ten wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f66/spaniele-do-adopcji-76073/index164.html Quote
Asia & Ginger Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Już jestem. Zaraz wrzucę sunię na forum spanielowe. A zachowania "córeczki" nie skomentuję, bo szkoda słów... :angryy: Quote
Marfi Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Zapraszam cioteczki na bazarek :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13343575#post13343575 Quote
cockermanka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Po prostu nie mam słów...rzuciłam informację wśród zaprzyjaźnionych spanielarzy... Quote
Asia & Ginger Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Co tam u sunieczki? Ktoś dzwonił w jej sprawie? :roll: Quote
Asia & Ginger Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Już chyba wiem, komu ją podsunę. Wczoraj dzwonił do mnie Pan z Warszawy w sprawie Figi, takiej mix spanielki odebranej z obory, jednak sunia już ma domek zaklepany w Tychach. Pan bardzo rozczarowany, ponieważ szuka pieska swoim rodzicom, którzy są w żałobie po psiaku. Pokazał im kilka zdjęć Figi i od razu się zakochali. Ludzie mają świetne warunki, dom z ogromnym ogrodem (2,5 tys m. kw.), w tym połowa ogrodu to lasek, teren ogrodzony. Piesek, który im niedawno umarł ze starości był tam bardzo szczęśliwy. Ludzie nie potrafią żyć bez psiaka. Zawsze mieli pieski, więc teraz chcieliby sunię, ale niezbyt długowłosą (dlatego tak bardzo spodobała im się Figa). Ta sunia też spanielka i też nie jest długowłosa, myślę, że powinna im się spodobać, tylko nie wiem, co powiedzą na jej wiek. Trzymajcie kciuki, żeby się udało. Quote
Marfi Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Trzymam kciukasy ze wszystkich sił :loveu:. Asia & Ginger możesz jeszcze powiedzieć Państwu, że jeśli coś będzie się działo ze zdrowiem Sary to fundacja jak najbardziej będzie się starała pomagać, to, że psiak zostanie zaadoptowany nie odcina od niego fundacjowej "pempowiny" :razz: Quote
Asia & Ginger Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Marfi napisał(a):Trzymam kciukasy ze wszystkich sił :loveu:. Asia & Ginger możesz jeszcze powiedzieć Państwu, że jeśli coś będzie się działo ze zdrowiem Sary to fundacja jak najbardziej będzie się starała pomagać, to, że psiak zostanie zaadoptowany nie odcina od niego fundacjowej "pempowiny" :razz: Zaproponowałam im tą spanielkę, bo sunia ma krótkie włosy, więc by się zbytnio nie kołtuniła, a na tym im zależy. Niestety sunia ma już 9 lat, syn tych ludzi powiedział, że to niestety za dużo, nie chciałby, żeby za 4 lata rodzice znów musieli przeżywać to co teraz po śmierci psiaka. Mama tego Pana wylądowała w szpitalu z podejrzeniem zawału, tak bardzo to przeżyła. Pan miał przejrzeć jeszcze inne moje aukcje, może wybiorą innego spanielka. A jak nie spanielka, to na pewno wezmą jakiegoś innego psiaczka, bo bez psa żyć nie potrafią. Szkoda, że się jednak nie udało... :shake: Ale Sarunia ma już jednego obserwatora na Allegro, a dopiero wczoraj w nocy zrobiłam jej aukcję. ;) Quote
Marfi Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 ehhh szkoda, ale rozumiem tych ludzi, najgorszemu wrogowi nie życzę straty członka rodziny jakim jest zwierzę :-(. Na moim allegro też 1 obserwujacy, niestety telefonów niet :shake:, jednak ten wiek odstrasza a ona ma w sobie tyle życia, że niejeden młodziak by się zdziwił :razz:. W takim razie czy mogłabyś podsunąć Państwu te ogłoszenia? : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148359 lucky złamie państwu serce całą swoją miłoscią, jaką posiada :p zaś http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146137 Delfin jest krótkowłosy :razz:. Quote
Asia & Ginger Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Super banerek, tylko miejsca w podpisie coś mało. :cool1: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Co ze spanielką? Ktoś się odzywał w jej sprawie? Quote
Asia & Ginger Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Marfi']Niestety Asiu, głucha cisza :-( :-( :-( :-( Widzę, że Sara ma jeszcze jeden wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/spanielka-sara-jest-juz-niepotrzebna-pilnie-szuka-domu-148479/ Quote
Marfi Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Dokładnie, niestety dostajemy telefony z paros od Joanny i widzę, ze musimy zacząć się konsultować któras czyj zakłada wątek. Zaraz napiszę do moda, żeby połaczył ona tematy. Asiu, czy to Ty dzwoniłaś do Joanny ok. 10 dni temu w sprawie potencjalnego domu? jeśli to Ty to pewni chodziło o państwa, którym niedawno odszedł psiak ale Sara jest za wiekowa :-(, ehh szkoda, miałaby pewnie jak w niebie. Quote
Asia & Ginger Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Marfi']Dokładnie, niestety dostajemy telefony z paros od Joanny i widzę, ze musimy zacząć się konsultować któras czyj zakłada wątek. Zaraz napiszę do moda, żeby połaczył ona tematy. Asiu, czy to Ty dzwoniłaś do Joanny ok. 10 dni temu w sprawie potencjalnego domu? jeśli to Ty to pewni chodziło o państwa, którym niedawno odszedł psiak ale Sara jest za wiekowa :-(, ehh szkoda, miałaby pewnie jak w niebie.[/QUOTE] Tak tak, to ja. Szkoda, że nic z tego nie wyszło... :-( Quote
AnnaA Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czy mała jeszcze jest czy już została gdzieś wydana? Quote
Recommended Posts