Jump to content
Dogomania

SARA - spanielka, prezent który sie znudził, już w DT, który wygląda jednak na DS :)

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][FONT=Arial]Sara już w DT, poznanym w lecznicy, i nie zapowiada się aby miała go zmienić :).[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial]Sara[/FONT][FONT=Arial] – to ok. 9 letnia spanielka, jednak wiek nie wpływa na jej zachowanie, jest radosna i żywiołowa.[/FONT]

[FONT=Arial]To prezent, który po kilku latach znudził się córce, dlatego straciła swój kochający dom.[/FONT]

[FONT=Arial]Sara jest wykastrowana i zaszczepiona.[/FONT]

[FONT=Arial]W razie pytań proszę o kontakt z Joanną Zaniewską z Fundacji w Obronie Zwierząt MAJA - [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 0507 132 363 [/FONT].[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga & Maks napisał(a):
dałam na wątek spanieli do adopcji

Gdzie sunia teraz przebywa?

Daga bardzo dziękuję, jak możesz to podeślij linka do ogłoszenia Sary na spanielach, w razie jakiś pytań odpowiem bezpośrednio.

Z tego co wiem "córeczka" zgodziła się przetrzymać Sarę do czasu znalezienia jej nowgo domku, jednak dała jakiś termin, podpytam się Joannę co i jak.
Nigdzie więcej jej nie ogłaszałam prócz allegro i gumtree, jeśli znacie jakieś fora spanieli dajcie znań gdzie to wrzucę tam info.

malagos napisał(a):
Domyślam sie ,że w przytulisku Maja w zielonce koło warszawy....

Małgosiu, nie ma czegoś takiego jak przytulisko, psy trafiają do DT z którymi jest strasznie ciężko :shake:.

Posted

Już chyba wiem, komu ją podsunę.

Wczoraj dzwonił do mnie Pan z Warszawy w sprawie Figi, takiej mix spanielki odebranej z obory, jednak sunia już ma domek zaklepany w Tychach.
Pan bardzo rozczarowany, ponieważ szuka pieska swoim rodzicom, którzy są w żałobie po psiaku. Pokazał im kilka zdjęć Figi i od razu się zakochali. Ludzie mają świetne warunki, dom z ogromnym ogrodem (2,5 tys m. kw.), w tym połowa ogrodu to lasek, teren ogrodzony.
Piesek, który im niedawno umarł ze starości był tam bardzo szczęśliwy. Ludzie nie potrafią żyć bez psiaka. Zawsze mieli pieski, więc teraz chcieliby sunię, ale niezbyt długowłosą (dlatego tak bardzo spodobała im się Figa). Ta sunia też spanielka i też nie jest długowłosa, myślę, że powinna im się spodobać, tylko nie wiem, co powiedzą na jej wiek.

Trzymajcie kciuki, żeby się udało.

Posted

Trzymam kciukasy ze wszystkich sił :loveu:.

Asia & Ginger możesz jeszcze powiedzieć Państwu, że jeśli coś będzie się działo ze zdrowiem Sary to fundacja jak najbardziej będzie się starała pomagać, to, że psiak zostanie zaadoptowany nie odcina od niego fundacjowej "pempowiny" :razz:

Posted

Marfi napisał(a):
Trzymam kciukasy ze wszystkich sił :loveu:.

Asia & Ginger możesz jeszcze powiedzieć Państwu, że jeśli coś będzie się działo ze zdrowiem Sary to fundacja jak najbardziej będzie się starała pomagać, to, że psiak zostanie zaadoptowany nie odcina od niego fundacjowej "pempowiny" :razz:

Zaproponowałam im tą spanielkę, bo sunia ma krótkie włosy, więc by się zbytnio nie kołtuniła, a na tym im zależy.
Niestety sunia ma już 9 lat, syn tych ludzi powiedział, że to niestety za dużo, nie chciałby, żeby za 4 lata rodzice znów musieli przeżywać to co teraz po śmierci psiaka. Mama tego Pana wylądowała w szpitalu z podejrzeniem zawału, tak bardzo to przeżyła.
Pan miał przejrzeć jeszcze inne moje aukcje, może wybiorą innego spanielka. A jak nie spanielka, to na pewno wezmą jakiegoś innego psiaczka, bo bez psa żyć nie potrafią.

Szkoda, że się jednak nie udało... :shake:

Ale Sarunia ma już jednego obserwatora na Allegro, a dopiero wczoraj w nocy zrobiłam jej aukcję. ;)

Posted

ehhh szkoda, ale rozumiem tych ludzi, najgorszemu wrogowi nie życzę straty członka rodziny jakim jest zwierzę :-(.

Na moim allegro też 1 obserwujacy, niestety telefonów niet :shake:, jednak ten wiek odstrasza a ona ma w sobie tyle życia, że niejeden młodziak by się zdziwił :razz:.

W takim razie czy mogłabyś podsunąć Państwu te ogłoszenia? :
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148359 lucky złamie państwu serce całą swoją miłoscią, jaką posiada :p zaś
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146137 Delfin jest krótkowłosy :razz:.

Posted

Dokładnie, niestety dostajemy telefony z paros od Joanny i widzę, ze musimy zacząć się konsultować któras czyj zakłada wątek.
Zaraz napiszę do moda, żeby połaczył ona tematy.

Asiu, czy to Ty dzwoniłaś do Joanny ok. 10 dni temu w sprawie potencjalnego domu? jeśli to Ty to pewni chodziło o państwa, którym niedawno odszedł psiak ale Sara jest za wiekowa :-(, ehh szkoda, miałaby pewnie jak w niebie.

Posted

[quote name='Marfi']Dokładnie, niestety dostajemy telefony z paros od Joanny i widzę, ze musimy zacząć się konsultować któras czyj zakłada wątek.
Zaraz napiszę do moda, żeby połaczył ona tematy.

Asiu, czy to Ty dzwoniłaś do Joanny ok. 10 dni temu w sprawie potencjalnego domu? jeśli to Ty to pewni chodziło o państwa, którym niedawno odszedł psiak ale Sara jest za wiekowa :-(, ehh szkoda, miałaby pewnie jak w niebie.[/QUOTE]
Tak tak, to ja. Szkoda, że nic z tego nie wyszło... :-(