Asia & Ginger Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Eh... :-( Gdzie sunia teraz przebywa? W jakimś hoteliku czy na tymczasie? Quote
Hawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Boże jak można przyjaciela wyrzucić po 9 latach ? Co ta psina czuje, świat jej się zapadł. Quote
Marfi Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Jeśli dobrze zrozumiałam to Sara jest na tymczasie u tej pani Ewy, ale to chyba hotelik Quote
Marfi Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 W sobotę trzy psiaki z Fundacji, w tym Sara, brały udział w nagraniu w Warszawskim WOT-cie, pięknie się prezentowały, także mam nadzieję, że Joanna nie może się opędzić od telefonów :). Nagranie prezentowane jest w TV Warszawa w soboty o 17:00 ale często lecą powtórki więc może uda się komuś wypatrzeć psiaki w TV. Kilka zdjęć z nagrania, które również trafią na stronę MAJI w zakładkę "nowowści" Quote
Vasco Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 oby ta medialna reklama przyniosła efekt w postaci domku! Quote
malagos Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Marfi, mam 2 domki zainteresowane małym pieskiem/suczką , krótkowłosym,do 2 lat, w Warszawie - dzwoniły po Emi, ale ona juz w domku. domy niesprawdzone, ale moze warto?... Jakbyś miała coś na oku, proszę o pw, sprawdze wieczorkiem pocztę. Quote
Marfi Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 malagos napisał(a):Marfi, mam 2 domki zainteresowane małym pieskiem/suczką , krótkowłosym,do 2 lat, w Warszawie - dzwoniły po Emi, ale ona juz w domku. domy niesprawdzone, ale moze warto?... Jakbyś miała coś na oku, proszę o pw, sprawdze wieczorkiem pocztę. Małgosiu, jak możesz to wejdź na stronę fundacji MAJA, są tam wrzucone wszystkie psy o których wiem + 2 o których dowiedziałam sie w sobotę (są w ostatnim poście w temacie Maji na dogo), zaraz wysłam PW. Dzięki za pamięć :loveu:. Quote
Marfi Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Były dwa telefony od dwóch osób w sprawie Simony ale po pierwszej rozmowie drugiego telefonu, który miał potwierdzić chęć przygarniecia Simony, drugiego już nie było :(. Quote
anouk92 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Saruniu nie chce mi się wierzyć że nikt Cię nie chcę. Ciotki czy ona ma ogłoszenia z Waszymi numerami? Quote
Marfi Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 anouk92 napisał(a):Saruniu nie chce mi się wierzyć że nikt Cię nie chcę. Ciotki czy ona ma ogłoszenia z Waszymi numerami? Nie inaczej ;). Quote
Marfi Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Trzymajcie kciuki za Sarę, może jutro pani poznana w lecznocy u dra Czerwieckiego zgodzi się na wzięcie suczki na DT, ma już starszego mieszańca, który po skopaniu go przez włamywaczy strasznie osowiał, moze nowa koleżanka przywróci mu chęć do życia, ale najpierw chęć pomocy saże musi wyrazić właścicielka, jutro późnym popołudniem po wykonaniu trelefonu wszyswtko się okaże. Quote
Asia & Ginger Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja tradycyjnie zaciskam kciuki za Sarunię! :kciuki: :kciuki: Quote
Vasco Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Trzymamy kciuki. Marfi dobrze, że Panią zauważyłaś :) Quote
Marfi Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Sara jest już w nowym DT, pani bardzo sympatyczna,widać, że ma dużo serca dla zwierząt także Sarze napewno będzie tam bardzo dobrze :D Quote
Asia & Ginger Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Marfi napisał(a):Sara jest już w nowym DT, pani bardzo sympatyczna,widać, że ma dużo serca dla zwierząt także Sarze napewno będzie tam bardzo dobrze :D Cieszę się, teraz jeszcze tylko stały domek by się przydał. ;) Quote
Ss Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 co u suni? Czy będą jakieś nowe fotki do ogłoszeń? Quote
Marfi Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ss napisał(a):co u suni? Czy będą jakieś nowe fotki do ogłoszeń? Sądzę, że nie ma co kombinować z ogłoszeniami. Wygląda na to, że Sara dożyje swoich ostatnich dni u boku pani z DT. NIe jest to oficjanie powiedziane ale niektórych rzeczy nie trzeba mówić ;). Quote
Ss Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 no to w takim razie trzymam kciuki za sunie i za decyzje ;) Quote
Asia & Ginger Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Marfi napisał(a):Sądzę, że nie ma co kombinować z ogłoszeniami. Wygląda na to, że Sara dożyje swoich ostatnich dni u boku pani z DT. NIe jest to oficjanie powiedziane ale niektórych rzeczy nie trzeba mówić ;). Byłoby cudownie! :multi: :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts