Jump to content
Dogomania

SARA - spanielka, prezent który sie znudził, już w DT, który wygląda jednak na DS :)

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

W sobotę trzy psiaki z Fundacji, w tym Sara, brały udział w nagraniu w Warszawskim WOT-cie, pięknie się prezentowały, także mam nadzieję, że Joanna nie może się opędzić od telefonów :). Nagranie prezentowane jest w TV Warszawa w soboty o 17:00 ale często lecą powtórki więc może uda się komuś wypatrzeć psiaki w TV.

Kilka zdjęć z nagrania, które również trafią na stronę MAJI w zakładkę "nowowści"

Posted

Marfi, mam 2 domki zainteresowane małym pieskiem/suczką , krótkowłosym,do 2 lat, w Warszawie - dzwoniły po Emi, ale ona juz w domku. domy niesprawdzone, ale moze warto?... Jakbyś miała coś na oku, proszę o pw, sprawdze wieczorkiem pocztę.

Posted

malagos napisał(a):
Marfi, mam 2 domki zainteresowane małym pieskiem/suczką , krótkowłosym,do 2 lat, w Warszawie - dzwoniły po Emi, ale ona juz w domku. domy niesprawdzone, ale moze warto?... Jakbyś miała coś na oku, proszę o pw, sprawdze wieczorkiem pocztę.

Małgosiu, jak możesz to wejdź na stronę fundacji MAJA, są tam wrzucone wszystkie psy o których wiem + 2 o których dowiedziałam sie w sobotę (są w ostatnim poście w temacie Maji na dogo), zaraz wysłam PW. Dzięki za pamięć :loveu:.

Posted

Były dwa telefony od dwóch osób w sprawie Simony ale po pierwszej rozmowie drugiego telefonu, który miał potwierdzić chęć przygarniecia Simony, drugiego już nie było :(.

• 2 weeks later...
Posted

anouk92 napisał(a):
Saruniu nie chce mi się wierzyć że nikt Cię nie chcę. Ciotki czy ona ma ogłoszenia z Waszymi numerami?

Nie inaczej ;).

Posted

Trzymajcie kciuki za Sarę, może jutro pani poznana w lecznocy u dra Czerwieckiego zgodzi się na wzięcie suczki na DT, ma już starszego mieszańca, który po skopaniu go przez włamywaczy strasznie osowiał, moze nowa koleżanka przywróci mu chęć do życia, ale najpierw chęć pomocy saże musi wyrazić właścicielka, jutro późnym popołudniem po wykonaniu trelefonu wszyswtko się okaże.

Posted

Sara jest już w nowym DT, pani bardzo sympatyczna,widać, że ma dużo serca dla zwierząt także Sarze napewno będzie tam bardzo dobrze :D

Posted

Marfi napisał(a):
Sara jest już w nowym DT, pani bardzo sympatyczna,widać, że ma dużo serca dla zwierząt także Sarze napewno będzie tam bardzo dobrze :D

Cieszę się, teraz jeszcze tylko stały domek by się przydał. ;)

• 4 weeks later...
Posted

Ss napisał(a):
co u suni?

Czy będą jakieś nowe fotki do ogłoszeń?

Sądzę, że nie ma co kombinować z ogłoszeniami. Wygląda na to, że Sara dożyje swoich ostatnich dni u boku pani z DT. NIe jest to oficjanie powiedziane ale niektórych rzeczy nie trzeba mówić ;).

Posted

Marfi napisał(a):
Sądzę, że nie ma co kombinować z ogłoszeniami. Wygląda na to, że Sara dożyje swoich ostatnich dni u boku pani z DT. NIe jest to oficjanie powiedziane ale niektórych rzeczy nie trzeba mówić ;).

Byłoby cudownie! :multi: :kciuki: :kciuki: