Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm.
Tekst jest, my mamy szablon ogólny, używany np w takich aukcjach:
http://www.allegro.pl/item865976814_szczeniak_w_typie_owczarka_daj_dom_pokochaj.html
http://www.allegro.pl/item865975712_nakarmiles_psa_swojego_nakarm_bezdomnego.html
Pytanie do Isadora7, czy da się w jakiś sposób uatrakcyjnić zawartość aukcji?
Mogę oczywiście wstawić tekst i zdjęcia w ten szablon, chyba że są jakieś inne propozycje.

Posted

i jak się ma Karat? jak zobaczyłam go w "przyjaciel Pies" to pomyślałam, że taki piękny od razu znajdzie dom... a tu nic...
:( czy on toleruje koty? i czy może mieszkać w bloku?

Posted

Nie jesteśmy w stanie stwierdzić reakcji na koty- nie będzie miarodajna, bo Karat byłby zestresowany samą zmianą miejsca. Nie wiemy, czy kiedykolwiek mieszkał w bloku.
Idealnym rozwiązaniem byłoby znalezienie mu domu tymczasowego, dzięki czemu więcej moglibyśmy się o nim dowiedzieć.

Posted

paros napisał(a):
Czy Karat ma allegro czy nie ma? bo nie wiem czy mu zrobić :niewiem:

Na razie jak rozumiem Karat nie ma allegro!!!
A myślę że warto zrobić....wcześniej Isadora wspominała że zrobi...ale coś sprawa ucichła bo nie było sponsora na "zaznaczenie" . Wyżej Esperanza wspomina o szablonach więc może lepiej kontaktować się z Esperanza i uzgodnić co i jak.

Posted

[quote name='Sabina02']Karat juz od dawna ma u mnie Allegro i wciaz mu odnawiam:

http://www.allegro.pl/item860677070_moglbym_byc_pieknym_psem_potrzebuje_tylko_milosci.html

Kilka tygodni temu zgubilam wszystkie moje subskrybcje watkow przez to nowe dogo... :mad: Wiele z nich jak narazie nie odnalazlam. :-( Karatka watek odnalazlam dopiero dzisiaj. :shake:

Dziękuję i przepraszam za zamieszanie. Myślałam, że tamto się już skończyło :(

Posted

Sabino...dziękujemy.... to wszystko przez to zamieszanie z dogo... jesteś kochana,że ciągle o naszego staruszka się troszczysz na allegro. Ale Cioteczki... tak zerknęłam i mamy 42 i 47 licznik odwiedzin...to nie są jakieś rewelacje...
Czy jest szansa na zrobienie NOWYCH aktualnych zdjęć??? Nawet w boksie, nawet w zimie... ale może uda się na stojąco w "pełnej krasie" Karata pokazać.... te zdjęcia nie oddają jego uroku...przecież taka z niego śliczna "parówa"....spróbujcie może dobrze...proszę, bardzo proszę...

Posted

Cioteczki, obiecuje ze Karacik bedzie mial u mnie Allegro dopoki nie znajdzie domku. :lol: Jego Allegro konczy sie za kilkanascie godzin. Przy odnowieniu Allegro zrobie Karacikowi wyroznienie, moze to cos pomoze. :lol:

PS. A nowe fotki napewno do ogloszen by sie przydaly.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Cioteczki, obiecuje ze Karacik bedzie mial u mnie Allegro dopoki nie znajdzie domku. :lol: Jego Allegro konczy sie za kilkanascie godzin. Przy odnowieniu Allegro zrobie Karacikowi wyroznienie, moze to cos pomoze. :lol:

PS. A nowe fotki napewno do ogloszen by sie przydaly.

Sabina, Karat ma moje allegro wyróżnione :lol: poczekaj aż skończy się i wtedy zrób nowe :lol: a teraz może zrobisz innemu psiakowi w potrzebie?

Posted

Dobra wiem, że to jest trudne do wykonania...dobra wiem że to monotematyczne...ale KArat musi mieć nowe lepsze zdjęcia. Przecież na tych jego uroda gaśnie... cioteczki proszę postarajcie się....

Posted

Według mnie też nowe dobre fotki są bardzo ważne w ogłoszeniu.
Gdyby tak się udało jego pycholek z bliska, wyraz oczków uchwycić.
Może ujął by czyjeś serce.
No i jakieś zdjęcia jak stoi w całej okazałości też by się przydało.

Posted

Napiszę na głównym wątku schroniska by postarali się o nowe, lepsze jego zdjęcia. Ja niestety teraz tak często nie będę mogła wchodzić :(