Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry...ja do Karacika...w odwiedzinki...jak tam nasz psiunio się czuje? On ma takie mądre spojrzenie, doświadczonego starszego pana... trzymam kciuki może coś się ruszy, jest naprawdę śliczny.

Posted

Cioteczki napiszcie proszę coś więcej o naszym Karaciku ( na pierwszej stronie), ile może mieć lat, jaki jest duży , czy jest kastrowany, jaki ma stosunek do innych psiaków...że staruszek to wiem...a reszta?

Posted

Atrisko napisał(a):
Cioteczki napiszcie proszę coś więcej o naszym Karaciku ( na pierwszej stronie), ile może mieć lat, jaki jest duży , czy jest kastrowany, jaki ma stosunek do innych psiaków...że staruszek to wiem...a reszta?

Już :) :) :)

Do góry!!

Posted

jayo napisał(a):
U Karata jak zwykle, swiat sie zatrzymał... Nikt go nie odwiedza, nie czesze, nie kapie i nie głaszcze. Zobojętniał chłopak :-(

To nikt go nie odwiedza w schronisku :( ?
A tam nie ma wolontariatu ?
Żeby bidula starego chociaż ktoś pogłaskał :shake:.

Posted

Dziękujemy za ogłoszonka :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Karata odwiedzają wolontariusze, ale jest ich mało a psów dużo, dużo i jeszcze więcej....