Kika9004 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Trzeba staruszka trochę porozgłaszać na innych forach. Quote
Kika9004 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 :smilecol: W górę. W Górę :smilecol: Quote
siekowa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Piękny jest. :loveu: Na ile lat jest oceniany i jakiej jest wielkości? Na stronie psiegrane-marzenia.pl już jest i na nk seniorów też. Quote
esperanza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Karat ma prawdopodobnie z 8-10 lat, jest średniej wielkości. Serdecznie dzięki za umieszczenie Karata na innych stronach. Quote
Kika9004 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Dziękuję także za rozgłaszanie naszego kochanego staruszka :) :multi: Quote
koosiek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Przepiękny :loveu: W przyszłym tygodniu porobię mu trochę ogłoszeń. Quote
Owieczka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Misio starowinek prezentowałby się o wiele ładniej gdyby był wykąpany , wyczesany i zadowolony z zycia... :-( Jaki on smutny :placz: Quote
jayo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jutro jedziemy do schroniska, podejdziemy do smutniaka, moze sie da troche wyczesac.. Quote
Sabina02 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 jayo napisał(a):Jutro jedziemy do schroniska, podejdziemy do smutniaka, moze sie da troche wyczesac.. I jak po wizycie? Quote
Atrisko Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dzień dobry...ja do Karacika...w odwiedzinki...jak tam nasz psiunio się czuje? On ma takie mądre spojrzenie, doświadczonego starszego pana... trzymam kciuki może coś się ruszy, jest naprawdę śliczny. Quote
Kika9004 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Trzymamy kciuki!! Musi się udać, prawda? Quote
jayo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 U Karata jak zwykle, swiat sie zatrzymał... Nikt go nie odwiedza, nie czesze, nie kapie i nie głaszcze. Zobojętniał chłopak :-( Quote
Atrisko Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cioteczki napiszcie proszę coś więcej o naszym Karaciku ( na pierwszej stronie), ile może mieć lat, jaki jest duży , czy jest kastrowany, jaki ma stosunek do innych psiaków...że staruszek to wiem...a reszta? Quote
Kika9004 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Atrisko napisał(a):Cioteczki napiszcie proszę coś więcej o naszym Karaciku ( na pierwszej stronie), ile może mieć lat, jaki jest duży , czy jest kastrowany, jaki ma stosunek do innych psiaków...że staruszek to wiem...a reszta? Już :) :) :) Do góry!! Quote
Atrisko Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Karaciku ...uśmiechnij się...cioteczki obiecałyTwoje nowe zdjęcia...pokaż się pięknie maluchu... Quote
koosiek Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Obiecane ogłoszenia (miały być w zeszłym tygodniu, ale nie wyrobiłam się i są dopiero dzisiaj :oops:): Owczarek niemiecki długowłosy piękny Karat szuka domu !! Owczarek niemiecki długowłosy piękny Karat szuka domu !! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Owczarek niemiecki długowłosy piękny Karat szuka domu! Owczarek niemiecki długowłosy piękny Karat adopcja, psy, owczarki niemieckie, Kruszew Owczarek niemiecki długowłosy piękny Karat szuka domu !! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Karat (28195) - Zwierzaki - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Owczarek niemiecki długowłosy piękny Karat szuka domu !! - Warszawa - Zwierzęta - Kruszew Owczarek niemiecki długowłosy piękny Karat szuka d - warsza.pl Kupię Sprzedam | Owczarek niemiecki długowłosy piękny Karat szuka domu !! Owczarek niemiecki długowłosy piękny Karat szuka domu !!, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, Quote
Onaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 jayo napisał(a):U Karata jak zwykle, swiat sie zatrzymał... Nikt go nie odwiedza, nie czesze, nie kapie i nie głaszcze. Zobojętniał chłopak :-( To nikt go nie odwiedza w schronisku :( ? A tam nie ma wolontariatu ? Żeby bidula starego chociaż ktoś pogłaskał :shake:. Quote
Kika9004 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Dziękujemy za ogłoszonka :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Karata odwiedzają wolontariusze, ale jest ich mało a psów dużo, dużo i jeszcze więcej.... Quote
esperanza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Psów jest 360- w porywach do 380 a my (głównie jayo i ja) jeździmy tam maksymalnie raz na dwa tygodnie :-( Quote
Onaa Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Był taki wątek kudłaczków z Kruszewa, możecie mi linka podać ? Bo teraz to już nic nie mogę znaleźć na tej dogomanii. Quote
esperanza Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Jest wątek, ale nie mogę się do niego dostać, linki mi nie działają. Mam nadzieję, że to przejściowe kłopoty. Quote
Onaa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 A nie masz w subskrypcjach tematów, bo ja właśnie nie mam :/. Quote
Atrisko Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cioteczki a jak zdjęcia...ja ciągle czekam...głaski dla Karacika Quote
Recommended Posts