Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

ciągle spływają pytania o Lenkę....
jedna pani z Poznania napisała ,ze bardzo jej się sunia podoba , ale nie może jej zaadoptować , ale chciałaby wysłać jakieś rzeczy do schroniska , co by Lenka mogła przetrwać zimę ( kocyk , jedzonko )
obiecałam podesłać dokładny adres
co prawda Lenia już ma swój kocyk , ale może pani jednak coś wyśle
dziewczyny znacie dokładny adres?

Posted

Figuś nie ma co do schroniska, bo tam przecież z psiaki zwykle same siedzą i kto to odbierze? Albo na adres gabinetu Justynki, albo prywatny którejś z dziewczyn, najwiarygodniej chyba będzie na gabinet, wyślę Ci na PW.

Posted

Sklep zoologiczny [COLOR=Red][B],,NIKA ZOO ''[/B][/COLOR] z galerii [B]Nowy Świat[/B] podarował karmę / suchą i mokrą/ dla naszych boguchwalskich psiaków.
Bardzo dziękujemy !!!

Posted

Dzika Figo Terrego bym nieśmiało zaproponowała na pakiet, bo allegro ma świeżutkie, a chyba 2 nie wolno takich samych, może alegro na któregoś od Majki, może Noddy?? Bo nasze chyba wszystkie mają od figi....

Posted

Wycałuj Beciu wycałuj, zwłaszcza Bonusia.
A ja mam taka wieść że Mietek - cukrzyk, który juz długo koczował u Justynki w gabinecie znalazł domek :) U Justynki sąsiada więc super , bo będzie pod stałym nadzorem Justynki, a wreszcie u siebie a nie pozamykany w gabinecie.

Posted

[quote name='majuska']
A ja mam taka wieść że Mietek - cukrzyk, który juz długo koczował u Justynki w gabinecie znalazł domek :) U Justynki sąsiada więc super [/QUOTE]

no to świetnie bo wiadomo, że dla chorych z domkami ciężko...

Posted

Dzisiaj w Boguchwale pracowity dzień, budy ocieplane przed zimą i uszczelniony dach....

[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/2904/dscn7288x.jpg[/IMG]

[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/7814/dscn7294p.jpg[/IMG]

I chwila odpoczynku z psiakami...

[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/8900/dscn7306i.jpg[/IMG]

Posted

[B]Becia taki skromniutki wpis zrobiła....ale dzisiaj była w przytulisku cały dzień z ekipą remontową i jest sponsorką tych wszystkich prac[/B]..a jutro kolejny dzień remontów.
Beciu:calus::Rose:

Posted

A i jeszcze ma wieści z domku Leny.
Psina jeszcze odrobinkę onieśmielona, ale są chwile kiedy puszcza stresik i wariuje po ogródku, biega i korzysta z wolności. Dziś pomagała przy koszeniu trawy na przykład. Śpi w łóżku :) Pańcia jej gotuje jedzonko - ryż z kurczaczkiem , bo sucha karma troszkę "kłuje" w ząbki. Ogólnie wszystko w porządku, jak się jeszcze troszkę zadomowi to dostaniemy fotki.

Posted

[quote name='majuska'][B]Becia taki skromniutki wpis zrobiła....ale dzisiaj była w przytulisku cały dzień z ekipą remontową i jest sponsorką tych wszystkich prac[/B]..a jutro kolejny dzień remontów.
Beciu:calus::Rose:[/QUOTE]
Becia!!!:loveu::loveu::loveu: No słów mi brak po prostu! Kochana baba jesteś!!!:loveu:

Posted

Dziś wieczorkiem "inspekcja budowlana " w składzie ja i Agatka poszła oglądać budki...cud, miód, malina....
[B][COLOR="#ff00ff"][/COLOR][/B][SIZE="4"]Droga Beciu!!!
Dzięki Tobie psiakom nie będzie tak ciężko podczas mroźnych zimowych dni.
Chyba jeszcze nigdy takich super porządnych, ciepłych budek ze specjalnymi zasłonkami przeciwchłodowymi nie miały:multi:
Jak już Agatka dziś Ci mówiła ..Nagroda Nobla dla Ciebie:loveu::loveu::loveu:
[/SIZE]
A budka Reksia rządzi:

[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/2185/boguchwaanowsze399.jpg[/IMG] z Wojtusiowym wkładem:evil_lol:

Zapraszam na wątki Tediego i Bonusia , wstawiłam trochę nowych fotek :)

[B]I dobra wiadomość : Bronek ma domek!!:multi:

I jeszcze jedna dobra wiadomość, Pani Ewa z Krosna która adoptowała od nas Ninkę ma przyjechać w poniedziałek do Boguchwały podrzucić nam trochę puszeczek dla psiaków:loveu:
Bardzo dziękujemy za pamięć o naszych psiakach i pozdrawiamy serdecznie :hand:[/B]

A tak wogóle coś mnie tknęło i zajrzałam w pierwszy post i co??
Jutro mamy okrągłą rocznice rozpoczęcia działalności:p
Może jakaś mała wirtualna imprezka:razz::eviltong:

Posted

Jasne, imprezka się należy!!!
[B]Wznoszę zatem wirtualny toast za zdrowie psiaków i kociaków z Boguchwały, życząc im jak najprędzej własnych domów i własnych, kochanych ludzi!
Jako i za zdrowie Majuski i Beci - oby sił i entuzjazmu im nigdy nie zabrakło i niech[/B][B] się dadzą sklonować, bo takich bab fajnych trzeba na kopy![/B][B]:popcorn: [/B][B]:beerchug:[/B]