figa33 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 ciągle spływają pytania o Lenkę.... jedna pani z Poznania napisała ,ze bardzo jej się sunia podoba , ale nie może jej zaadoptować , ale chciałaby wysłać jakieś rzeczy do schroniska , co by Lenka mogła przetrwać zimę ( kocyk , jedzonko ) obiecałam podesłać dokładny adres co prawda Lenia już ma swój kocyk , ale może pani jednak coś wyśle dziewczyny znacie dokładny adres? Quote
majuska Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Figuś nie ma co do schroniska, bo tam przecież z psiaki zwykle same siedzą i kto to odbierze? Albo na adres gabinetu Justynki, albo prywatny którejś z dziewczyn, najwiarygodniej chyba będzie na gabinet, wyślę Ci na PW. Quote
figa33 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 no tak , dzięki majusko , wyślę pani adres Quote
Becia66 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Sklep zoologiczny [COLOR=Red][B],,NIKA ZOO ''[/B][/COLOR] z galerii [B]Nowy Świat[/B] podarował karmę / suchą i mokrą/ dla naszych boguchwalskich psiaków. Bardzo dziękujemy !!! Quote
Dzika_Figa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ciotki, mam znowu wolny pakiet ogłoszeń i 9 dniowe allegro do podmienienia - mój podopieczny Dog umarł w hoteliku u Kikou i już nie potrzebuje ogłaszania. Napiszcie tylko, który psiak... Quote
majuska Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Dzika Figo Terrego bym nieśmiało zaproponowała na pakiet, bo allegro ma świeżutkie, a chyba 2 nie wolno takich samych, może alegro na któregoś od Majki, może Noddy?? Bo nasze chyba wszystkie mają od figi.... Quote
Becia66 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Jutro spędzę w przytulisku kilka godzin, to wygłaszczę psiaki od wszystkich ciotek... Quote
majuska Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Wycałuj Beciu wycałuj, zwłaszcza Bonusia. A ja mam taka wieść że Mietek - cukrzyk, który juz długo koczował u Justynki w gabinecie znalazł domek :) U Justynki sąsiada więc super , bo będzie pod stałym nadzorem Justynki, a wreszcie u siebie a nie pozamykany w gabinecie. Quote
Becia66 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='majuska'] A ja mam taka wieść że Mietek - cukrzyk, który juz długo koczował u Justynki w gabinecie znalazł domek :) U Justynki sąsiada więc super [/QUOTE] no to świetnie bo wiadomo, że dla chorych z domkami ciężko... Quote
GuniaP Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 :) czyli z kotkow jest jeszcze Ksiaze i Bronek ? Quote
majuska Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Guniu tylko Bronek , Księciunia już upchnęłam chwilę temu do znajomych:) No i Pepsi jeszcze jest. Quote
GuniaP Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Hmm Pepsi... to mam manko ;) musze dodać na stronę Quote
Becia66 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dzisiaj w Boguchwale pracowity dzień, budy ocieplane przed zimą i uszczelniony dach.... [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/2904/dscn7288x.jpg[/IMG] [IMG]http://img29.imageshack.us/img29/7814/dscn7294p.jpg[/IMG] I chwila odpoczynku z psiakami... [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/8900/dscn7306i.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [B]Becia taki skromniutki wpis zrobiła....ale dzisiaj była w przytulisku cały dzień z ekipą remontową i jest sponsorką tych wszystkich prac[/B]..a jutro kolejny dzień remontów. Beciu:calus::Rose: Quote
majuska Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 A i jeszcze ma wieści z domku Leny. Psina jeszcze odrobinkę onieśmielona, ale są chwile kiedy puszcza stresik i wariuje po ogródku, biega i korzysta z wolności. Dziś pomagała przy koszeniu trawy na przykład. Śpi w łóżku :) Pańcia jej gotuje jedzonko - ryż z kurczaczkiem , bo sucha karma troszkę "kłuje" w ząbki. Ogólnie wszystko w porządku, jak się jeszcze troszkę zadomowi to dostaniemy fotki. Quote
Florentynka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='majuska'][B]Becia taki skromniutki wpis zrobiła....ale dzisiaj była w przytulisku cały dzień z ekipą remontową i jest sponsorką tych wszystkich prac[/B]..a jutro kolejny dzień remontów. Beciu:calus::Rose:[/QUOTE] Becia!!!:loveu::loveu::loveu: No słów mi brak po prostu! Kochana baba jesteś!!!:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [B]Kochana Beciu![/B] Wydała Cię majuska.... [IMG]http://www.florapolska.pl/moduly/sklep/UserFiles/47/zdjecie_big.jpg[/IMG] Quote
figa33 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Wow ! Beciu .. kochana kobieta z Ciebie !!!!:Rose: Quote
karolciasz28 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ta i jeszcze gada że jej klonować nie trzeba..:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
majuska Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Dziś wieczorkiem "inspekcja budowlana " w składzie ja i Agatka poszła oglądać budki...cud, miód, malina.... [B][COLOR="#ff00ff"][/COLOR][/B][SIZE="4"]Droga Beciu!!! Dzięki Tobie psiakom nie będzie tak ciężko podczas mroźnych zimowych dni. Chyba jeszcze nigdy takich super porządnych, ciepłych budek ze specjalnymi zasłonkami przeciwchłodowymi nie miały:multi: Jak już Agatka dziś Ci mówiła ..Nagroda Nobla dla Ciebie:loveu::loveu::loveu: [/SIZE] A budka Reksia rządzi: [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/2185/boguchwaanowsze399.jpg[/IMG] z Wojtusiowym wkładem:evil_lol: Zapraszam na wątki Tediego i Bonusia , wstawiłam trochę nowych fotek :) [B]I dobra wiadomość : Bronek ma domek!!:multi: I jeszcze jedna dobra wiadomość, Pani Ewa z Krosna która adoptowała od nas Ninkę ma przyjechać w poniedziałek do Boguchwały podrzucić nam trochę puszeczek dla psiaków:loveu: Bardzo dziękujemy za pamięć o naszych psiakach i pozdrawiamy serdecznie :hand:[/B] A tak wogóle coś mnie tknęło i zajrzałam w pierwszy post i co?? Jutro mamy okrągłą rocznice rozpoczęcia działalności:p Może jakaś mała wirtualna imprezka:razz::eviltong: Quote
Florentynka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jasne, imprezka się należy!!! [B]Wznoszę zatem wirtualny toast za zdrowie psiaków i kociaków z Boguchwały, życząc im jak najprędzej własnych domów i własnych, kochanych ludzi! Jako i za zdrowie Majuski i Beci - oby sił i entuzjazmu im nigdy nie zabrakło i niech[/B][B] się dadzą sklonować, bo takich bab fajnych trzeba na kopy![/B][B]:popcorn: [/B][B]:beerchug:[/B] Quote
majuska Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Myślałam że jutro Asiu:shake:...no ale jak chcesz już dziś to dobra:diabloti: Zdrówko:drink1: Quote
Recommended Posts