Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Ciotki i Wujaszku Rozio ;) pamietacie, ze Becia prosila o podrzucanie bazarku ?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/220667-FATAŁASZKI-na-dług-Mary-sterylkę-Lilly-M-B-Ś-i-S.R.-09.01-22.01-22-00[/url]

Posted

[quote name='Agula99']Podzielić się?? To znaczy że co? Że Kaja, Ozi, Lukas i Dingo wychodzą w poniedziałki, a Budrys i Sonia we wtorki??? ;)[/QUOTE]

albo na odwrót :-)

Posted

[quote name='rozio']albo na odwrót :-)[/QUOTE]
Niee, to jak ja mogę spojrzeć Sonii albo Budrysowi w oczy, kiedy idę z innymi??? Muszę ich przecież wziąć, jakoś dam radę :)

Posted

Dzisiaj na noc zostaje nowy z Ozim na małym wybiegu i na dużym dziadunio. Magde spotkałem i mówiła, że młodzież się ładnie bawi ze sobą. Kajka dzisiaj bez ataku na spacerku i po.

Posted

[quote name='rozio']Dzisiaj na noc zostaje nowy z Ozim na małym wybiegu i na dużym dziadunio. Magde spotkałem i mówiła, że młodzież się ładnie bawi ze sobą. Kajka dzisiaj bez ataku na spacerku i po.[/QUOTE]

matko święta, to gdzie oni we dwójkę bedą spać jak tam tylko jedna buda !!!

Posted

A tego to ja nie wiem. Magda tam jeszcze została, ja już poszedłem. A ja jak jestem ostatni to zwykle do niej dzwonię i się pytam co i jak i kogo gdzie :-) Chyba wie co robi. Ja tylko wyprowadzam te psy, nakarmię jak trzeba i czasem podam lekarstwo :-)

Posted

[quote name='Lucyja']Mam pytaniedo Was .... czy jeśli zajdzie taka konieczność to czy ktoś z Was mógłby mi sprawdzić domek dla owczarka collie w Sędziszowie Małopolskim ? :)[/QUOTE]

Jesli to by mogło być od pon.-pt. i tak ok. 15.30 to ja mogę Ci sprawdzić wracając z pracy.

Posted

Beciu, niestety nikt w sprawie Lukasa nie dzwoni, nie pyta, może zaczniemy go ogłaszać??? Bo na co będziemy czekać??? Przecież to super psiak, jakby ktoś na prawdę go zgubił, to myślę, że by go już szukał, a tu cisza, głucha cisza.

Posted

[quote name='Agula99']Beciu, niestety nikt w sprawie Lukasa nie dzwoni, nie pyta, może zaczniemy go ogłaszać??? Bo na co będziemy czekać??? Przecież to super psiak, jakby ktoś na prawdę go zgubił, to myślę, że by go już szukał, a tu cisza, głucha cisza.[/QUOTE]

Agula to wrzuć jakieś fotki i zwięzły opis. Może jutro coś bym zrobila bo dziś internet u mnie chodxi beznadziejnie.

Posted

[quote name='barb']Agula to wrzuć jakieś fotki i zwięzły opis. Może jutro coś bym zrobila bo dziś internet u mnie chodxi beznadziejnie.[/QUOTE]
Ja zdjęć nie mam, Becia robiła, a czy ma więcej oprócz tych które wrzuciła tutaj, to nie wiem.

Posted

[quote name='karolciasz28']Dziewczyny gdzie się szuka pomocy w transporcie???
Jest pani chętna na adopcję suczki od Majki, nikt nie odwiedza wątku pusto tam. A kobieta jest z Częstochowy.[/QUOTE]

Karolciasz jest wątek transportowy na Dogo.
A gdzie jest ta suczka?

Posted

[quote name='barb']Karolciasz jest wątek transportowy na Dogo.
A gdzie jest ta suczka?[/QUOTE]
W przytulisku u Majki w Wysokiej Strzyżowskiej. Tu masz linka:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/142557-Azyl-u-Majki.-Pomoc-pilnie-potrzebna!/page28[/url]

Posted

[quote name='karolciasz28']W przytulisku u Majki w Wysokiej Strzyżowskiej. Tu masz linka:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/142557-Azyl-u-Majki.-Pomoc-pilnie-potrzebna!/page28[/url][/QUOTE]

Umiesz załozyć watek na transportowym ? Tylko nie wiadomo czy będzie jakiś odzew. Ostatnio ciązko otransport za darmo. A pani może pokryć jakieś koszty chociaż częśćiowo ?

Posted

[quote name='karolciasz28']Dziewczyny gdzie się szuka pomocy w transporcie???
Jest pani chętna na adopcję suczki od Majki, nikt nie odwiedza wątku pusto tam. A kobieta jest z Częstochowy.[/QUOTE]
Karolcia, jak masz konto na FB to tam też można próbować
[url]http://www.facebook.com/#!/pages/Transport-tu-i-tam-po-drodze-mi/199778306699364[/url]

Posted

[quote name='barb']Umiesz załozyć watek na transportowym ? Tylko nie wiadomo czy będzie jakiś odzew. Ostatnio ciązko otransport za darmo. A pani może pokryć jakieś koszty chociaż częśćiowo ?[/QUOTE]
Najpierw muszę się skontaktować z Gunią, bo ona nie podała żadnych szczegółów.
Ale dzięki :)

Posted

[quote name='Florentynka']Karolcia, jak masz konto na FB to tam też można próbować
[url]http://www.facebook.com/#!/pages/Transport-tu-i-tam-po-drodze-mi/199778306699364[/url][/QUOTE]

Mam mam, dzięki :) muszę poczekać aż Gunia napiszę co i jak, bo bez konkretów to nie ma co na razie ludziom głowy zawracać.

Posted

[quote name='rozio']Jesli to by mogło być od pon.-pt. i tak ok. 15.30 to ja mogę Ci sprawdzić wracając z pracy.[/QUOTE]
Narazie jeszcze domek nie jest na sto procent zdecydowany. Jak będzie to się zgłosze do Ciebie :) Dzieki :)

Posted

ej cioteczki
może przydadzą wam się takie dary - ludzkie jedzenie słabo doprawione gulasz z kaszą lub makaronem i zupy, wszystko to popakowane w puchy, długie terminy, jest tego ok 30 sztuk po 1 litrze- część zostawiłabym Roszpunce w Kielcach a reszta mogłaby przyjechać do Was

Posted

[quote name='majowa']ej cioteczki
może przydadzą wam się takie dary - ludzkie jedzenie słabo doprawione gulasz z kaszą lub makaronem i zupy, wszystko to popakowane w puchy, długie terminy, jest tego ok 30 sztuk po 1 litrze- część zostawiłabym Roszpunce w Kielcach a reszta mogłaby przyjechać do Was[/QUOTE]

pewnie że się przydadzą :lol:.