roleczka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Szarotko, ja mieszkam blisko Bielan i blisko centrum, mogłabym to załatwic ,ale nigdy tego nie robiłam , wiec musiałabyś mi wszystko powiedziec co i jak. najlepiej przeslij mi swój telefon Quote
roleczka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kosu, a z jakiego rejonu dzwoniła ta Pani? Bo myśmy juz dawno wszystko zdjęli i do nas nie dzwonia tylko na ulicy zaczepiają.....pamiec fotograficzna. fatalne, jak jej szukalismy to nam porzadkowi wszystko na drugi dzień ściagali i musieliśmy od nowa zaczynac , a jak mają ściagnać to wisi......zawsze tak jest Quote
Agmarek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='roleczka']Miszka znana na osiedlu ,na skwerku , na poczcie i w kiosku, nie można się więc przemknać niezauważonym jak się choduje w domu taką gwiazdę.[/QUOTE] No ba...trza by jej kupić może jaki złoty medalion :evil_lol: poza tym że znana z ogłoszeń, to jeszcze z tego co pamiętam zachowuje się jak gwiazda. Mówię Wam. Ona zwiała na poczet reklamy :evil_lol: [quote name='roleczka']Szarotko, ja mieszkam blisko Bielan i blisko centrum, mogłabym to załatwic ,ale nigdy tego nie robiłam , wiec musiałabyś mi wszystko powiedziec co i jak. najlepiej przeslij mi swój telefon[/QUOTE] Zgłoś się Roleczko do [B]Kosu[/B]. Ja u niej przechodziłam ekspresowe szkolenie "jak przeprowadzić wizytę przedadopcyjną" i psiak mieszka w tym domku do dziś :multi: Pojechałam tam co prawda ze ściągawką (którą dostałam od Kosu) ale chyba miałam prawo. W końcu to był mój pierwszy raz ;) Quote
sleepingbyday Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 roleczko idź z kims, kto juz t przeszedł - tak się cżłowiek najlepiej uczy. NijaSe ma oko do ludzi, razem łaziłysmy na rózne wizyty. ja tez moge sie kopsnąc, ale niestety dopiero w środę i ten wdom centrum, ale w okolicahc bielan nie dam rady, bo bede miec zachrzan podelegacyjny... Quote
kosu32 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='roleczka']Kosu, a z jakiego rejonu dzwoniła ta Pani? Bo myśmy juz dawno wszystko zdjęli i do nas nie dzwonia tylko na ulicy zaczepiają.....pamiec fotograficzna. fatalne, jak jej szukalismy to nam porzadkowi wszystko na drugi dzień ściagali i musieliśmy od nowa zaczynac , a jak mają ściagnać to wisi......zawsze tak jest[/QUOTE] Nie wiem, ale mogę zapytać - mam Jej numer. Quote
kosu32 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [SIZE=4][COLOR=darkorange]No ciotki !!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=darkorange] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=darkorange]Pomóżcie proszę - dwa kolejne pisaki mają sznasę na domki !!![/COLOR][/SIZE] Quote
NiJaSe Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 no dobra dobra moge sie wypuscic na wizyty , roleczko idziesz ze mna ? tylko szarotko zaznacz ,ze bede ze swoim psem ( w sensie z Niya ) bo to bardziej ona niz ja ma nosa Quote
kosu32 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='NiJaSe']no dobra dobra moge sie wypuscic na wizyty , roleczko idziesz ze mna ? tylko szarotko zaznacz ,ze bede ze swoim psem ( w sensie z Niya ) bo to bardziej ona niz ja ma nosa[/QUOTE] A ja dla odmiany nigdy nie informuję że jadę na wizytę z Leo. Rzucam kawałek już na miejscu w domu że przedłużyła mi się wizyta u weta - od i tyle (jeszcze nigdy nikt nie protestował). Roleczko - postaraj się pojechać z NiJaSe :) To będzie nowe i cenne doświadczenie dla Ciebie w miłym towarzystwie :) Quote
roleczka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='kosu32']A ja dla odmiany nigdy nie informuję że jadę na wizytę z Leo. Rzucam kawałek już na miejscu w domu że przedłużyła mi się wizyta u weta - od i tyle (jeszcze nigdy nikt nie protestował). Roleczko - postaraj się pojechać z NiJaSe :) To będzie nowe i cenne doświadczenie dla Ciebie w miłym towarzystwie :)[/QUOTE] Och , to napewno bezcenne życiowe doświadczenie, wręcz nie wiem jak do tej pory sobie radziłam:eviltong: Jestem zwarta i gotowa przyjac to na klatę , czekam tylko na sygnał od Szarotki, moze juz kogoś znalazła bo sie nie odzywa, Nijase, z Toba nawet w paszcze lwa.... Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [CENTER][B][COLOR=Red]Cioteczki przepraszam za offa ale sytuacja mocno podbramkowa dla Kielc [/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B]dwa psiaki suczka Albinka z komplikacjami neurologicznymi po sterylce i zgarnięty wbrew wszelkiemu rozumowi psiak po wypadku prosto z ulicy - oba właśnie w drodze do Katowic gdzie będę na DT i już dziś na konsultacje neurologiczną -[/B] [B] prosimy o pomoc w ratowaniu tych bid każda złotówka się liczy[/B] , Ciotki z Kielc same nie są w stanie finansować leczenia ich tam jest tylko kilka osób i całe stado psów na utrzymaniu . [/CENTER] [B]Albinka -[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/177257-Dramatyczna-walka-o-A-ycie-Albinki-pieniAE-dze-na-leczenie-lub-A-mierAE[/URL] [B]Psiak z ulicy jeszcze bez imienia [/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/177341-PORAA-ONY-po-wypadku-z-powykrAE-canAE-A-apAE-NIE-MA-PIENIAE-DZY-BY-GO-URATOWAAE?p=13859675#post13859675[/url] [B]i bazarki dla Kielc [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176812-MEGA-bazar-na-KIELCE-RA-A-ne-rA-A-noA-ci-Ubrania-torebki-ksiAE-A-ki-itp-Do-17-01-10[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/177264-DODANA-BIA-U-Torebki-kosmetyki-beret-do-15-01-dla-Albinki-ktA-ra-walczy[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/177318-Hand-made-notesiki-A-eby-uratowaAE-A-ycie-Albinki-do-15-01-ZAPRASZAM[/URL] [url]http://www.dogomania.pl/threads/177269-National-Geographic-rocznik-2008-dla-kieleckich-bezdomniakA-w-do-22-01-zapraszam[/url] [B]Miszko wybacz offa ;)[/B] Quote
mpati123 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Może przyjedziecie z Niyą i Miszką? Psiaki się spotkają... Będzie zabawa... Quote
kosu32 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='roleczka']Och , to napewno bezcenne życiowe doświadczenie, wręcz nie wiem jak do tej pory sobie radziłam:eviltong: Jestem zwarta i gotowa przyjac to na klatę , czekam tylko na sygnał od Szarotki, moze juz kogoś znalazła bo sie nie odzywa, Nijase, z Toba nawet w paszcze lwa....[/QUOTE] No właśnie też się nad tym zastanawiałam ...:evil_lol: Quote
NiJaSe Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 hehe roleczko myslisz ,ze w tych domach do sprawdzenia hoduja lwy ???? :O a na kapiel jakos na ten week co bedzie mozemy sie jakos ustawic ? pasuje wam ?:) Quote
roleczka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Aga-33-76']Buziaki dla Miszki :loveu:[/QUOTE] Senkju! przekazuje te buziaki ciągle że juz taka wymiziana łazi , że futerko całe skołtunione Quote
gusia0106 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja z takim małym offem ;) Kosuuuuuuuuuuuuuuuuu, nie machnęłabyś przedadopcyjnej w Pruszkowie? Plissssssssss ;) Quote
Agmarek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='roleczka']Senkju! przekazuje te buziaki ciągle że juz taka wymiziana łazi , że futerko całe skołtunione[/QUOTE] A moja od tego całowania to już z kanapy nie chce schodzić :roll: [quote name='gusia0106']Ja z takim małym offem ;) Kosuuuuuuuuuuuuuuuuu, nie machnęłabyś przedadopcyjnej w Pruszkowie? Plissssssssss ;)[/QUOTE] I wizyta poadopcyjna w Otwocku czeka :mad: Obiecujesz od Świąt że wpadniesz a ja sobie tu oczy za Tobą wypatruję :placz: Quote
kosu32 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='gusia0106']Ja z takim małym offem ;) Kosuuuuuuuuuuuuuuuuu, nie machnęłabyś przedadopcyjnej w Pruszkowie? Plissssssssss ;)[/QUOTE] Sorki, ale ja ostatnio na Dogo tylko wieczorami - daj znać jutro na komórkę. Quote
kosu32 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Agmarek']A moja od tego całowania to już z kanapy nie chce schodzić :roll: I wizyta poadopcyjna w Otwocku czeka :mad: Obiecujesz od Świąt że wpadniesz a ja sobie tu oczy za Tobą wypatruję :placz:[/QUOTE] [B]Agmarek[/B] Niech tylko przeżyję ten miesiąc do końca, a obiecuję że Cię nawiedzę z leo, TZ-tem i czymś smacznym :) Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='kosu32']Sorki, ale ja ostatnio na Dogo tylko wieczorami - daj znać jutro na komórkę.[/QUOTE] Niestety nieaktualne. Facet to świr;) Quote
Agmarek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='kosu32'][B]Agmarek[/B] Niech tylko przeżyję ten miesiąc do końca, a obiecuję że Cię nawiedzę z leo, TZ-tem i czymś smacznym :)[/QUOTE] Jestem na diecie :angryy: [quote name='gusia0106']Niestety nieaktualne. Facet to świr;)[/QUOTE] Przykro :-( Quote
kosu32 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173615-Polsko-pomA-A-PrzyA-AE-cz-siAE-do-poszukiwaA-Rudki-Ona-moA-e-byAE-wszAE-dzie[/URL] Powyżej wątek kolejnej pięknej rudej "uciekinierki". Kochani wejdźcie na wątek i pomóżcie w poszukiwaniach - Ona może być teraz wszędzie !!! Zależy nam by info trafiło do jak największej ilości schronisk i przytulisk na terenie Polski i by wolontariusze podjeli współpracę. Wątek powoli zamiera a znim nadzieja na to że suczka się odnajdzie ... Quote
roleczka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Heloł, Miszka dzis pierwszy raz zaczeła się bawić, w sensie gryść swoją szczotkę (jak patyk), raz jeszcze obgryzła zabawkę ale bardzo nieśmiało. Teraz postępy są lawinowe! Moja koleżanka widziałą ją ostatnio pierwszy raz po miesiącu i powiedziała że to już PRAWIE NORMALNY PIES Quote
roleczka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Heloł, Miszka dzis pierwszy raz zaczeła się bawić, w sensie gryść swoją szczotkę (jak patyk), raz jeszcze obgryzła zabawkę ale bardzo nieśmiało. Teraz postępy są lawinowe! Moja koleżanka widziałą ją ostatnio pierwszy raz po miesiącu i powiedziała że to już PRAWIE NORMALNY PIES Quote
NiJaSe Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 heh no przeta mowilam od poczatku ze beda z niej ludzie , tfu znaczy sie psy ;) ...pies ?;p Quote
Recommended Posts