sleepingbyday Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 ja tez pamiętam, ze telefon był po ogłoszeniu. ale nietaktem bym tej pomyłki nie nazwała ;-). Quote
malawaszka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 noo wreszcie znalazłam wątek :lol: Rawianin już jutro opuszcza Boguszyce :) przyjeżdża na ślask wieczorem razem z Haśkiem i Diabołkiem - przekimają nockę w hoteliku u Agi Czarkowianki i w niedzielę Haśka i Rawcia zabiorę do Krakowa na spokojnie :) uważam, że to lepsza opcja niż ta pierwsza poniedziałkowa, bo w poniedziałek chłopaki by musieli cały dzień jeździć po polsce bo najpierw z Boguszyc do Brodnicy czyli kawał drogi w przeciwnym kierunku, a dopiero potem na południe, a i to nie było pewne czy w poniedziałek by dotarli do Krakowa czy dopiero we wtorek z noclegiem w Łodzi, więc udało się z Figu ustalić transport na jutro krótszy :) mam nadzieję, że napisałam zrozumiale :oops: miałam z tym niezłą burzę w mym małym móżdzku ale jakoś się w końcu poukładało - trzymajcie :kciuki: i zapraszam do Haśka i Diabołka - oni dopiero zaczynają - Haśko jedzie do DT a Diabołek do hotelu http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=14365061#post14365061 http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=14365065#post14365065 Quote
Onaa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Bardzo się cieszę że psiaczek będzie miał domek :). Quote
Gruba Berta Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ale super wiadomosc !!!!!! Powodzenia staruszku - obys jak najdluzej mogl cieszyc sie z dlugo wyczekiwanego domku!!!! Quote
malawaszka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Rawcio grzecznie jedzie na siedzeniu :) troszkę się mu zrobiło niedobrze, ale zdarza się ;) niedługo dojadą do hotelu, a jutro zawożę go do nowego domku Quote
malawaszka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Nikt się nie interesuje a Rawianin od dziś we własnym domku! Ma kochaną cieplutka Panią i 3 koty :) Biedaczek jest bardzo słodkim psiakiem! i grzeczny bardzo! Jechał ze mną na siedzeniu dziś do Krakowa, podawał łapki, kazał się miziać, a potem spał resztę drogi - aniołek, gdyby nie zapach to nie wiedziałabym, że z psami jadę ;) Mam tylko nadzieję, że jego pani sobie poradzi z ogarnięciem zdrowia chłopaka - trochę mnie zaniepokoił jego płytki dość oddech podczas jazdy, bardzo słabiutko chodzi na tylne łapki - bo taki skarbuś stareńki słodki Quote
Anna_33 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jak sie nie interesuje :-)) bardzo sie interesuje, wszystkie watki czytam, tylko zagoniona jestem i nie mam chwili zeby napisac. Bardzo bardzo dziekuje Tobie Malawaszko i reszcie dziewczyn zaangazowanych w akcje. Z Pania od Rawianina juz rozmawialam. Tez mowila o tych lapkach, ale mowila tez o tym, ze pies jest sliczny, identyczny z Jej ukochanym pieskiem, ktorego kiedys miala. Caly czas prosi o pieszczoty, jutro obejrzy go wet. Jest podobno slodki:-) Podobno masz zdjecia, mamy pozwolenie na wklejenie ich na forum. Za dwa dni Pani ma zadzwonic z relacja. Quote
malawaszka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jest baaardzo słodki! Kochany mały miś! Porusza się też jak miś :) no to jak mamy pozwolenie to proszę :) nie będę chodził na smyczy i już :lol: Quote
Onaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Pozwolę sobie skopiować zdjęcie szczęśliwego Rawcia na wątek kudłaczy w potrzebie, jak widać nadziei nigdy nie należy tracić :). Quote
Gruba Berta Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Rawciu, mordka do gory !!! powodzenia !!!!!!! Quote
mgie Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 malawaszka dzięki,że pomogłaś Rawianinowi dotrzeć do domu. :multi: http://img291.imageshack.us/img291/9531/dsc0153t.jpg cudooooo Quote
ostatniaszansa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jaki on cuuuuudny :) I jak pieknie komponuje sie z trawnikiem... mam nadzieje, ze oswoi sie ze smycza. Kochany Rawcio. Wydrukuje zdjecia i przekaze jego opiekunce w schronisku, na pewno sie ucieszy... i niesmialo przypominam, ze w Boguszycach na nowy domek czeka piekny Dupelek - wyczesany przez mnie i podciety odrobinke.../Agnieszka Quote
marta0731 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wybaczcie, ale szukamy wszędzie... Gryziony w schronie Buli:( ma dt za jedyne 100zł, tak niewiele brakuje:( http://www.dogomania.pl/threads/181975-Buli-odrobinAE-astowaty-GRYZIONY-W-SCHRONIE-zbiera-na-utrzymanie-w-dt-JEDYNE-40zA Quote
Onaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ostatniaszansa napisał(a):Jaki on cuuuuudny :) I jak pieknie komponuje sie z trawnikiem... mam nadzieje, ze oswoi sie ze smycza. Kochany Rawcio. Wydrukuje zdjecia i przekaze jego opiekunce w schronisku, na pewno sie ucieszy... i niesmialo przypominam, ze w Boguszycach na nowy domek czeka piekny Dupelek - wyczesany przez mnie i podciety odrobinke.../Agnieszka Szkoda że Dupelkowi się nie udało przy okazji. Quote
sleepingbyday Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 no i udało się! aga pewnie zachwycona jesteś? jeszcze dupelek i kto ci został z ulubieńców? aha, agusia przecież :-0. ale musisz sobie nowych znaleźć ;-) ide zmieniac tytuł. mam nadzieje, że rawianin nie ma wiekszych problemów zdrowotnych.... Quote
ostatniaszansa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dupelek zostal, Zwirek, sliczny Misio, Prosiaczek, Goofy, Agusia, Bajbus, Pegaz, Diana, Dynia, Mariuszek, Zyzio - wiesz, jak tak by sie zastanowic, to duuuuuzo ulubiencow zostalo ;) Na razie upieram sie przy Dupciu i Zwirku, zwlaszcza Zwirku, bo on nie powinien chodzic po schodach i musi sie odchudzic, bo siadaja mu stawy... A Prosiaczek jest taki kochaaaaaany, no i Misio...dobra, ide bo marudze :))))/Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 a Majeczka ok 4 letnia onka ? A Dino młody w typie charcika ? A Popcio amstaff ? A Figaro, z adhd co prawda, ale cudny, słodki i tak uwielbia mimo przezyc kontakt z ludźmi Siedzę i ryczę ze szczęścia,pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam Rawcia w domu BW- tragedia ! A tu proszę :) Chłopaki szczęśliwego życia. Wpłacam na Dupelka i boguszuckie kaukazy u Biafry mogę zatem zadeklarowac jedynie po 15 zł m-cznie na hotelik lub dt. E Quote
Gruba Berta Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 czy ktos orientuje sie co slychac u Rawianina? czy odnajduje sie w swoim domku? czy byl juz weterynarza? Quote
malawaszka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dziewczyny dajcie mi na pw gdzie mam wysłac umowę Rawianina zanim ją gdzieś posieję Quote
Recommended Posts