Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

noo wreszcie znalazłam wątek :lol:

Rawianin już jutro opuszcza Boguszyce :) przyjeżdża na ślask wieczorem razem z Haśkiem i Diabołkiem - przekimają nockę w hoteliku u Agi Czarkowianki i w niedzielę Haśka i Rawcia zabiorę do Krakowa na spokojnie :)

uważam, że to lepsza opcja niż ta pierwsza poniedziałkowa, bo w poniedziałek chłopaki by musieli cały dzień jeździć po polsce bo najpierw z Boguszyc do Brodnicy czyli kawał drogi w przeciwnym kierunku, a dopiero potem na południe, a i to nie było pewne czy w poniedziałek by dotarli do Krakowa czy dopiero we wtorek z noclegiem w Łodzi, więc udało się z Figu ustalić transport na jutro krótszy :) mam nadzieję, że napisałam zrozumiale :oops: miałam z tym niezłą burzę w mym małym móżdzku ale jakoś się w końcu poukładało - trzymajcie :kciuki:

i zapraszam do Haśka i Diabołka - oni dopiero zaczynają - Haśko jedzie do DT a Diabołek do hotelu
http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=14365061#post14365061
http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=14365065#post14365065

Posted

Nikt się nie interesuje a Rawianin od dziś we własnym domku! Ma kochaną cieplutka Panią i 3 koty :) Biedaczek jest bardzo słodkim psiakiem! i grzeczny bardzo! Jechał ze mną na siedzeniu dziś do Krakowa, podawał łapki, kazał się miziać, a potem spał resztę drogi - aniołek, gdyby nie zapach to nie wiedziałabym, że z psami jadę ;)

Mam tylko nadzieję, że jego pani sobie poradzi z ogarnięciem zdrowia chłopaka - trochę mnie zaniepokoił jego płytki dość oddech podczas jazdy, bardzo słabiutko chodzi na tylne łapki - bo taki skarbuś stareńki słodki

Posted

Jak sie nie interesuje :-)) bardzo sie interesuje, wszystkie watki czytam, tylko zagoniona jestem i nie mam chwili zeby napisac.
Bardzo bardzo dziekuje Tobie Malawaszko i reszcie dziewczyn zaangazowanych w akcje.
Z Pania od Rawianina juz rozmawialam. Tez mowila o tych lapkach, ale mowila tez o tym, ze pies jest sliczny, identyczny z Jej ukochanym pieskiem, ktorego kiedys miala. Caly czas prosi o pieszczoty, jutro obejrzy go wet. Jest podobno slodki:-)
Podobno masz zdjecia, mamy pozwolenie na wklejenie ich na forum. Za dwa dni Pani ma zadzwonic z relacja.

Posted

Pozwolę sobie skopiować zdjęcie szczęśliwego Rawcia na wątek kudłaczy w potrzebie,
jak widać nadziei nigdy nie należy tracić :).

Posted

Jaki on cuuuuudny :) I jak pieknie komponuje sie z trawnikiem... mam nadzieje, ze oswoi sie ze smycza. Kochany Rawcio. Wydrukuje zdjecia i przekaze jego opiekunce w schronisku, na pewno sie ucieszy... i niesmialo przypominam, ze w Boguszycach na nowy domek czeka piekny Dupelek - wyczesany przez mnie i podciety odrobinke.../Agnieszka

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Jaki on cuuuuudny :) I jak pieknie komponuje sie z trawnikiem... mam nadzieje, ze oswoi sie ze smycza. Kochany Rawcio. Wydrukuje zdjecia i przekaze jego opiekunce w schronisku, na pewno sie ucieszy... i niesmialo przypominam, ze w Boguszycach na nowy domek czeka piekny Dupelek - wyczesany przez mnie i podciety odrobinke.../Agnieszka

Szkoda że Dupelkowi się nie udało przy okazji.

Posted

no i udało się!
aga pewnie zachwycona jesteś? jeszcze dupelek i kto ci został z ulubieńców? aha, agusia przecież :-0.

ale musisz sobie nowych znaleźć ;-)

ide zmieniac tytuł.

mam nadzieje, że rawianin nie ma wiekszych problemów zdrowotnych....

Posted

Dupelek zostal, Zwirek, sliczny Misio, Prosiaczek, Goofy, Agusia, Bajbus, Pegaz, Diana, Dynia, Mariuszek, Zyzio - wiesz, jak tak by sie zastanowic, to duuuuuzo ulubiencow zostalo ;) Na razie upieram sie przy Dupciu i Zwirku, zwlaszcza Zwirku, bo on nie powinien chodzic po schodach i musi sie odchudzic, bo siadaja mu stawy... A Prosiaczek jest taki kochaaaaaany, no i Misio...dobra, ide bo marudze :))))/Agnieszka

Posted

a Majeczka ok 4 letnia onka ? A Dino młody w typie charcika ? A Popcio amstaff ? A Figaro, z adhd co prawda, ale cudny, słodki i tak uwielbia mimo przezyc kontakt z ludźmi Siedzę i ryczę ze szczęścia,pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam Rawcia w domu BW- tragedia ! A tu proszę :) Chłopaki szczęśliwego życia. Wpłacam na Dupelka i boguszuckie kaukazy u Biafry mogę zatem zadeklarowac jedynie po 15 zł m-cznie na hotelik lub dt. E

• 4 weeks later...