mgie Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dogo07 napisał(a):Nie mogę znaleźć danych do kontaktu :roll:. kontakt- 507 47 62 39 lub 513 430 207 Quote
mgie Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 SBD zauważyłaś żeby było więcej telefonów po tym allegro? Kończy się aukcja i nie wiem czy wznawiać. Quote
sleepingbyday Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 nie było... miałam kilka fajnych telefonów po czwartkowym ogłoszeniu w dzienniku krakowskim. namiary przekazałam ostatniej szansie i szukamy ludzi do sprawdzenia domów krakowie i w okolicach. po rozmowach uważam, że domy niezłe, choc jeden powinien sie nadawac dla rawcia. reszta może by wzięła inne psy? jednej pani planujemy pokazac dupelka - bo mniejszy, a pani starsza i sama mówi, ze im mniejszy, tym lepszy. Quote
sleepingbyday Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 nie było... miałam kilka fajnych telefonów po czwartkowym ogłoszeniu w dzienniku krakowskim. namiary przekazałam ostatniej szansie i szukamy ludzi do sprawdzenia domów krakowie i w okolicach. po rozmowach uważam, że domy niezłe, choc jeden powinien sie nadawac dla rawcia. reszta może by wzięła inne psy? jednej pani planujemy pokazac dupelka - bo mniejszy, a pani starsza i sama mówi, ze im mniejszy, tym lepszy. Quote
Onaa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 To był Dziennik Krakowski Dziennik Polski ? Quote
mgie Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 sleepingbyday napisał(a):nie było... miałam kilka fajnych telefonów po czwartkowym ogłoszeniu w dzienniku krakowskim. namiary przekazałam ostatniej szansie i szukamy ludzi do sprawdzenia domów krakowie i w okolicach. po rozmowach uważam, że domy niezłe, choc jeden powinien sie nadawac dla rawcia. reszta może by wzięła inne psy? jednej pani planujemy pokazac dupelka - bo mniejszy, a pani starsza i sama mówi, ze im mniejszy, tym lepszy. W takim razie robię dooopne allegro :eviltong: Coś z tego zamieszania może wyjść. W Krakowie mieszka dużo osób z dogo ... na pewno ktoś się znajdzie na wizytę. Dupelka w zamian pokażcie koniecznie ! Quote
Onaa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 sleepingbyday napisał(a):nie było... miałam kilka fajnych telefonów po czwartkowym ogłoszeniu w dzienniku krakowskim. namiary przekazałam ostatniej szansie i szukamy ludzi do sprawdzenia domów krakowie i w okolicach. po rozmowach uważam, że domy niezłe, choc jeden powinien sie nadawac dla rawcia. reszta może by wzięła inne psy? jednej pani planujemy pokazac dupelka - bo mniejszy, a pani starsza i sama mówi, ze im mniejszy, tym lepszy. Dziękuję bardzo pewnej życzliwej osobie za umieszczenie ogłoszenia :). Quote
sleepingbyday Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 tak, ponoć ta własnie gazeta. nie widziałam ogłoszenia, ale były telefony do mnie i do agi. dogo, a ty mozesz jeszcze ta zyczliwa osobe poprosić kiedys? ja mam na dete od roku takiego cholernika malutkiego, blokuje mi tymczas. a adopcja trudna, więc wszystkiego sie chwytam.... Quote
Onaa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Kiedyś jeszcze mogę. Chociaż nic nie obiecuję bo sama wiesz ile jeszcze jest kudłaczków w potrzebie. A teraz jeszcze się okazało że wraca Kudłacz bez oczka z adopcji, i nie wiem co z nim będzie :(. A Rawcia było mi bardzo żal, i tak widziałam że prawie w ogóle nikt się nim nie interesuje :(. Quote
Onaa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A tutaj to ogłoszenie Rawcia: http://www.dziennik.krakow.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/998158-ciezkie-zycie-rawcia.html Quote
sleepingbyday Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 to zanotuj sobie może w pamięci "mę skromnę osobę" i jak będzie okazja... chyba, ze chcesz od razu treśc ogłoszenia i foty miec na podorędziu, to też ci moge wysłac, cobyś miała na wsiaki słuczaj... ja sie tam nie pcham, pies jets bezpieczny, tylko szlag mnie trafia, bo jak sobie pomysle, ile piesów mogłabym "przemielić"przez ten rok... a facet ma 8 lat i jest naprawde porąbany. dlatego sępię. Quote
Onaa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A co z tym psiakiem jest nie tak, to napisz mi może na pw. Quote
mmd Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Miałam taki mętlik, że nie zauważyłam, Rawcio może mieć domek? Kajko porąbany... też coś, on nie jest porąbany, tylko ma swoje zdanie i nawet się z nim nie zgadza:evil_lol: Quote
feliksik Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ROCZNA REHABILITACJA MOŻE ZOSTAĆ ZAPRZEPASZCZONA - POMOCY przepraszam za off, ale potrzeba na cito DT, dla Promyczka, który był sparaliżowany, jednak zaczął chodzić po operacji, ale warunki schroniskowe nie pozwalają na taką opiekę jaką powinien być otoczony, więc roczna rehabilitacja może zostać zaprzepaszczona - proszę, czy ktoś może się zlitować i zapewnić mu DT? http://www.dogomania.pl/threads/135543-niegdyA-sparaliA-owany-dziA-chodzi-Promyk-nadal-szuka-domu Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 dogo, to nie żadna tajemnica. to cichy, spokojny psiak, nie cierpi nspacerów -wije sie wokół własnej osi i zapiera. więc tylko siku koopa i do domu. próbowałam kilka miesięcy przyzwyczajac go do parku, ale dałam spokój. poza tym, ze jest bardzo spokojny, lubi stawiac na swoim, więc musiał sie przekonac, ze ja go podnosze, kiedy chcę, głaszczę, kiedy chcę. potrafi warknąć i chapnąć zebami. co prawda startymi. to jest taki kotopies, nie chce - to nie podjedzie. lubi się miziać kiedy on chce, tzn ma tylko wtedy przyjemnośc z tego. nie można mu odpuszczać, tzreba nad nim panowac. odpuścili mu jedni adoptanci, to nie pozwalał sie dotknąć i szczekał non stop. on po prostu potzrebuje władzy nad soba, inaczej próbuje ją przejąć, a źle się z tym czuje. dla osoby spokojnej, chcącej nienatrętnej obecności w domu, której nie przeszkadza pies indywidualista, mało okazujący uczucia. mam nadzieje, ze dziewczyny z o.sz. szukają ludzi z krakau do sprawdzenia domów dla rawianina. Quote
Onaa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A które to osoby z o.sz. ? Może trzeba zapytać. Szkoda by było zaprzepaścić szansę skoro taka się zdarzyła. A jakby jakiś sensowny domek jeszcze ostał to może by się Twój tymczas załapał. A on ma swój wątek ? Quote
feliksik Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 no właśnie - wiadomo czy znalazł się ktoś do zrobienia wizyty? Quote
Anna_33 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Na razie machnelam wpis w glownym watku w sprawie wizyty w Krakowie, teraz lece do watku Biafry w tej sprawie. Pojde poszukac tez na miau. Quote
sonikowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Napiszcie do Irenaki. Ona jest z Krakowa i jak zrobi wizytę, to można ze spokojem psa wyadoptowywać. Quote
mgie Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 mmd napisał(a):No i......?:helo: Właśnie co z wizytami ? Quote
koosiek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Przepraszam za OT, ale... ...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl Quote
Recommended Posts