GoskaGoska Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 to jeszcze Gucia dalam na cafeanimal, wp.pl , centrumofert.pl, e-zwierzak.pl Quote
erka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Tyle pięknych szczeniaczków czeka:(. O mojego Gucia dalej nikt nie pyta:(. Quote
GoskaGoska Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 nie wiem to naprawdę dziwne , ze o Gucia nikt nie dzwoni- no nic pewnie faktycznie tak będzie , ze jak się rozdzwonią to w domach to będziesz przebierać. moze ta pogoda ludzi odstrasza Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 nowe zdjęcia Lidy/ vel Walentynki/ oraz Albina: http://www.dogomania.pl/threads/112282-ALARM-Kielce-A-wiAE-tokrzyskie-prosimy-o-POMOC-FINANSOWAE-OGA-OSZENIA-aktualiz-str-1/page845 Albin jest już zaszczepiony. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 O Bazyla nie ma żadnych już telefonów, ostatni był w czwartek kiedy zdecydował się los Bazyla i koniec. Polecałam szczeniaki z Kielc, posłałam zdjęcia ale tez nie były to szczególnie cudowne domki . Za wyjątkiem jednego który się na mnie obraził :( Quote
andzia69 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Rudzia...czyli Bazyl zostaje u ciebie?:):) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 andzia69 napisał(a):Rudzia...czyli Bazyl zostaje u ciebie?:):) :lol::lol::lol: tak Andziu :lol::lol::lol: zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/78819-Bianca Quote
andzia69 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 to już żadnego pieseczka od nas juz nie weźmiesz:placz::placz::placz: no chyba, ze na trzeciego:diabloti: Quote
Agucha Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Rudzia, gratuluję jedynej słusznej decyzji hy hy :diabloti: Przewertowałam sobie galeryjkę waszą - super piesole masz!;):loveu: Quote
erka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Wszystkie szczeniaczki z piewrwszego postu aktualne do adopcji! Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 andzia69 napisał(a):to już żadnego pieseczka od nas juz nie weźmiesz:placz::placz::placz: no chyba, ze na trzeciego:diabloti: No niestety , ale ten spadł mi prosto z nieba więc nie mogłam go oddać ;) Chociaż kieleckie psiaki to aniołki w porównaniu z myślenickimi Trzeci dopiero jak trafię 6 w lotto ... Agucha napisał(a):Rudzia, gratuluję jedynej słusznej decyzji hy hy :diabloti: Przewertowałam sobie galeryjkę waszą - super piesole masz!;):loveu: A dziękuję , ale nie zaśmiecajmy wątku ;). Quote
erka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nie ma żadnego telefonu , ani o Gucia, ani żadnego innego szczeniaczka:(. Quote
Kar0la Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Gucio ma dużą oglądalność. Tylko jak widać nic z tego... Erka czyli z tego maila co ci podesłalam też nic nie wyszło? Quote
erka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Kar0la, piszesz, o tej prawdopodnie młodej osobie, to prosiłam o kontakt osoby dorosłej i nic. Quote
erka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nikt nie chce "mojego" Gucia, a ten diabełek chce zagryźć Gabusię:evil_lol:. Quote
Linssi Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Erka, bo to bardzo agresywny pies i trzeba go izolowac, zeby nie zrobil krzywdy innym psiakom :D Quote
erka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Gucio w domu ,jak się rozbryka, to zachowuje sie jak normalny wesoły szczeniak. Ale nie chce wychodzić , wcześniej wynosiłam go na rękach, ale teraz juz taki ciężki pulpet, że chciałabym ,żeby sam wychodził, niestety zaprze sie i nie pójdzie, musze go chociaż na klatkę schodową na rekach wynieść. Na dworze cały czas bardzo wystraszony, jak tylko jakis człowiek sie pojawia w poblizu, to panika, omija go szerokim łukiem. Niestety moja bardzo lękowa Gabusia nie ma dobrego wpływu na takie wycofane psiaki. Ona też nie chce wychodzić, cała sie trzęsie i ucieka prze każdym wyjściem z domu i to sie udziela małemu. Dlatego bardzo dobrze by było, gdyby Gucio juz znalazł dom, a najlepiej z drugim psem, bo on lubi psie towarzystwo i czułby sie pewniej. Quote
ewelinka_m Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Zaria już w nowym genialnym domku siedzi od poniedziałku Quote
erka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Bardzo proszę ogłaszajcie Gucia i Albiego, ich adopcja jest bardzo pilna. Niestety nikt z osób, ktróre zainteresowały się Albim na pokazie , nie zadzwonił. Starsza pani , u której jest Albi w dt juz nie daje sobie rady, jest powaznie chora na kręgosłup, ledwo chodzi, a oprócz szczeniaka ma w domu jeszcze dwa swoje duże psy. Dla przypomnienia:) Albi Gucio Quote
erka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Mag.do, wymień może zdjęcie Albiego z pierwszego postu, bo on ma tam takie nieładne. Lida bedzie jutro sterylizowana, dostałam tez maila od państwa z Kielc zainteresowanych sunią, ale zobaczymy , czy cos z tego wyjdzie. Quote
divia_gg Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Wrzucilam kilka szczylkow na watek szczeniakowy i miedzy innymi dalmasia. Tam podniesiony zostal alarm ze to pointer bardziej. Nie znam sie, ale moze rzeczywiscie...Ja wygooglowalam to bardziej pointerowaty on jest jednak... Quote
erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 erka napisał(a):Bardzo proszę ogłaszajcie Gucia i Albiego, ich adopcja jest bardzo pilna. Niestety nikt z osób, ktróre zainteresowały się Albim na pokazie , nie zadzwonił. Starsza pani , u której jest Albi w dt juz nie daje sobie rady, jest powaznie chora na kręgosłup, ledwo chodzi, a oprócz szczeniaka ma w domu jeszcze dwa swoje duże psy. Dla przypomnienia:) Albi Gucio Jeszcze raz powtórzę prośbę o ogłoszenia dla tych dwóch szczeniaków. Bardzo pilne! Divia-gg, czy mogłbys pomóc? Quote
divia_gg Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jasne dzis planowalam Sonie i Czarnego, ale zrobie tym maluchom. Na slaskie czy krakow? Jak lepiej? Quote
erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Może na Kraków będzie łatwiej z transportem:). Quote
Recommended Posts