Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Bazyla nie ma żadnych już telefonów, ostatni był w czwartek kiedy zdecydował się los Bazyla i koniec. Polecałam szczeniaki z Kielc, posłałam zdjęcia ale tez nie były to szczególnie cudowne domki .
Za wyjątkiem jednego który się na mnie obraził :(

Posted

andzia69 napisał(a):
to już żadnego pieseczka od nas juz nie weźmiesz:placz::placz::placz: no chyba, ze na trzeciego:diabloti:

No niestety , ale ten spadł mi prosto z nieba więc nie mogłam go oddać ;) Chociaż kieleckie psiaki to aniołki w porównaniu z myślenickimi
Trzeci dopiero jak trafię 6 w lotto ...

Agucha napisał(a):
Rudzia, gratuluję jedynej słusznej decyzji hy hy :diabloti: Przewertowałam sobie galeryjkę waszą - super piesole masz!;):loveu:

A dziękuję , ale nie zaśmiecajmy wątku ;).

Posted

Gucio w domu ,jak się rozbryka, to zachowuje sie jak normalny wesoły szczeniak. Ale nie chce wychodzić , wcześniej wynosiłam go na rękach, ale teraz juz taki ciężki pulpet, że chciałabym ,żeby sam wychodził, niestety zaprze sie i nie pójdzie, musze go chociaż na klatkę schodową na rekach wynieść.
Na dworze cały czas bardzo wystraszony, jak tylko jakis człowiek sie pojawia w poblizu, to panika, omija go szerokim łukiem.
Niestety moja bardzo lękowa Gabusia nie ma dobrego wpływu na takie wycofane psiaki. Ona też nie chce wychodzić, cała sie trzęsie i ucieka prze każdym wyjściem z domu i to sie udziela małemu.
Dlatego bardzo dobrze by było, gdyby Gucio juz znalazł dom, a najlepiej z drugim psem, bo on lubi psie towarzystwo i czułby sie pewniej.

Posted

Bardzo proszę ogłaszajcie Gucia i Albiego, ich adopcja jest bardzo pilna.
Niestety nikt z osób, ktróre zainteresowały się Albim na pokazie , nie zadzwonił. Starsza pani , u której jest Albi w dt juz nie daje sobie rady, jest powaznie chora na kręgosłup, ledwo chodzi, a oprócz szczeniaka ma w domu jeszcze dwa swoje duże psy.
Dla przypomnienia:)
Albi

Gucio

Posted

Mag.do, wymień może zdjęcie Albiego z pierwszego postu, bo on ma tam takie nieładne.

Lida bedzie jutro sterylizowana, dostałam tez maila od państwa z Kielc zainteresowanych sunią, ale zobaczymy , czy cos z tego wyjdzie.

Posted

Wrzucilam kilka szczylkow na watek szczeniakowy i miedzy innymi dalmasia. Tam podniesiony zostal alarm ze to pointer bardziej. Nie znam sie, ale moze rzeczywiscie...Ja wygooglowalam to bardziej pointerowaty on jest jednak...

Posted

erka napisał(a):
Bardzo proszę ogłaszajcie Gucia i Albiego, ich adopcja jest bardzo pilna.
Niestety nikt z osób, ktróre zainteresowały się Albim na pokazie , nie zadzwonił. Starsza pani , u której jest Albi w dt juz nie daje sobie rady, jest powaznie chora na kręgosłup, ledwo chodzi, a oprócz szczeniaka ma w domu jeszcze dwa swoje duże psy.
Dla przypomnienia:)
Albi

Gucio

Jeszcze raz powtórzę prośbę o ogłoszenia dla tych dwóch szczeniaków. Bardzo pilne! Divia-gg, czy mogłbys pomóc?