erka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dzisiaj po Taro przyjechał pan z Warszawy:lol:, wiecej wiadomosci na jego wątku. Bardzo dobry domek:p. Ale jak byłam w hotelu po Taro widziałam Tumcia. Bardzo biedaczek wystraszony, wciśniety był za wersalkę:-(. Bardzo przydałby się dla tumliniątek dom tymczasowy, gdzie ktos by im poświęcil troche czasu. Na dodatek Jaaga, ktora była na wystawie psow w Kielcach wypatrzyła w drodze powrotnej w Sukowie wyrzuconego szczeniaka kolo stacji benzynowej. Chciała go zlapac, ale przestraszyl sie jej psa. Poprosilam Małgosię,zeby tam później pojechała, była , ale szczeniaczka już nigdzie nie znalazła:shake:. Wzieła telefon do facetów ze stacji, będzie dzwonic, może jeszcze sie pojawi. Quote
andzia69 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='erka'] Aha zapomniałam napisac, ze dzieki elizie_sk Kropelka stanie sie mieszkanką Luksemburga:loveu:. Mozna ja juz zdjąc z ogloszen:p.[/QUOTE] ależ mamy światowe psy:evil_lol: A ten mały puchaty wyglada jak mix leonbergera z jamnikiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='erka'] Na dodatek Jaaga, ktora była na wystawie psow w Kielcach wypatrzyła w drodze powrotnej w Sukowie wyrzuconego szczeniaka kolo stacji benzynowej. Chciała go zlapac, ale przestraszyl sie jej psa. [/QUOTE] w Sukowie? to tak trochę nie po drodze do Katowic:cool3: dzisiaj kolegi córka znalazła w lesie - ok. Telegrafu - szczeniorka... Quote
erka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Małgosia była jeszcze raz wieczorem w Sukowie, ale tego szczeniaka dalej nie było:shake:. Quote
ewatr Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dalsze allegro : [URL="http://allegro.pl/item818817624_szczenieta_z_kielc.html"][IMG]http://photos02.allegroimg.pl/photos/64x48/818/81/76/818817624[/IMG][/URL] [URL="http://allegro.pl/item818817624_szczenieta_z_kielc.html"]Szczenieta z Kielc[/URL] Quote
kika22 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='erka']Ewelinko_m tego szczeniorka z nuzyca trzeba inaczej nazwac bo Puchatek już jest ten z Tumlina:razz:. [/QUOTE] Proponuje nazwac go Alfik:evil_lol: Quote
agnieszka24 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dzięki za allegro :loveu: Maniunię można zdjąć z ogłoszeń. Niebawem pojedzie do DS. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='agnieszka24']Dzięki za allegro :loveu: Maniunię można zdjąć z ogłoszeń. Niebawem pojedzie do DS.[/QUOTE] Dzień dobry szczeniaki :loveu: Quote
andzia69 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ostatnia boksiowata sunia - Gaga znalazła już domek - tak wiec wszystkie boksiowate maja swoje domki:p Quote
ewelinka_m Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 a che ktoś jeszcze jakąś dobrą wiadomość? :cool3: p.s Andzia super :p Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dziewczyny proszę zagłosujcie na ulv - jutro koniec a jej tylko paru głosów brakuje - ulv miala Kubusia - to kliknijcie proszę [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/[/URL] Quote
ewatr Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='ewelinka_m']a che ktoś jeszcze jakąś dobrą wiadomość? :cool3: [/QUOTE] dawaj :eviltong:;) p.s.wprowadziłam zmiany na aukcji :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ewelinko nie drocz się z nami , pisz pisz pisz wszystko co dobre Quote
ewelinka_m Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ja już wcześniej oddałam swój głos na ulv :p a dobre wieści to takie, że Diana /Orfinka na dogo/ znalazła domek :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='ewelinka_m']ja już wcześniej oddałam swój głos na ulv :p a dobre wieści to takie, że Diana /Orfinka na dogo/ znalazła domek :lol:[/QUOTE] No to cudnie :multi::multi::multi: Quote
Kashdog Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='ewelinka_m']ja już wcześniej oddałam swój głos na ulv :p a dobre wieści to takie, że Diana /Orfinka na dogo/ znalazła domek :lol:[/QUOTE] Super wieści :multi::multi::multi: A wiadomo coś więcej?:razz: Quote
Basia1968 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 jak cudnieeeee:multi::multi: boksiowa, Orfinka, Taro :loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 jeszcze Tumliniaki trzeba wyekspediować!! ile dobrych wieści :loveu::loveu::lol: Quote
andzia69 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='ewelinka_m']ja już wcześniej oddałam swój głos na ulv :p a dobre wieści to takie, że Diana /Orfinka na dogo/ znalazła domek :lol:[/QUOTE] a napiszesz coś więcej - czy to tajemnica?:diabloti: Quote
erka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Na razie Tumlinka z Linką są jeszcze u pani Ani w domu. Ale postanowiłyśmy,że jednak nie zawieziemy ich do hotelu, tylko we wtorek zaprowadzimy na działke pani Ani i przywieziemy też Tumcia. Dlatego jest prośba, żeby jeżeli ktos może przychodził do nich na działkę, bo one bardzo potrzebuja kontaktu z ludźmi. Kika22, pani Ania nazwała już szczeniaczka z nużycą Puszek, to niech juz tak zostanie, bo później wszystko sie miesza. Dzisiaj Puszek ma mieć piewrszą kapiel z tej kuracji, przyjdzie pomóc Monika, która go przyprowadziła . Ale kąpiele sa początkowo co 6 dni, później co 10, jak będzie potrzebna pomoc, napiszę. Quote
ewelinka_m Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [LEFT][quote name='andzia69']a napiszesz coś więcej - czy to tajemnica?:diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [/LEFT] [LEFT]domek w kielcach podobno b.fajni ludzie. osobiście nie byłam i nie widziałam, tak słyszałam od Irki i p.Ani :eviltong: [/LEFT] Quote
erka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13522414#post13522414]3-tygodniowe spanielki nie przeżyją! Matkę zabił pociąg! - Dogomania Forum[/url] POMOCY !!! Quote
erka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nikt tu co prawda nie zagląda :cool3:, a ja muszę wstawić dwa nastepne szczeniaczki w wielkiej potrzebie. Dzisiaj dostałam maila od kobiety, która znalazła 3 tyg. temu szczeniaczka na cmentarzu, zabrała go do domu, ale z myślą ,że będzie mu szukać miejsca, bo ma juz psa , kota i królika. Niestety po 3 tyg. poszukiwań nie znalazł się chętny. A teraz oni wyjeżdżają w przyszłą sobotę , swoje zwierzaki gdzies umieszczają po rodzinie, a tego psiaczka chcą oddać do schroniska. Uświadomiłam pani, czym jest kielecki schron i na co skazuje psiaka, ale ona pisze,że nie ma wyjscia i ,że wyrzuty sumienia powinien mieć raczej ten, kto go na cmentarzu wyrzucił. Szkoda psiaczka, bo jest bardzo ładny, ma teraz ok 4 mies . W schronie nie ma szans, jest nieszczepiony,bo pani twierdzi,że nie było ją stać na szczepienie. Ma czas tylko do soboty:-(. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 O matko znowu :( to się nigdy nie skończy :( Quote
Od-Nowa Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 zaglądam ale nic nie działa... pewnie i ten post nie dotrze Quote
Recommended Posts