Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może coś dodam od siebie. Magda wchodzi na dogo, ale do matury się przygotowuje biedna i nie ma na nic czasu.
Także teraz nie błagajcie ale od wtorku kciuki trzymajcie!

*co ja tak rymuje? xD*

Posted

Foxowa napisał(a):
Może coś dodam od siebie. Magda wchodzi na dogo, ale do matury się przygotowuje biedna i nie ma na nic czasu.
Także teraz nie błagajcie ale od wtorku kciuki trzymajcie!

*co ja tak rymuje? xD*

No to trzymamy kciuki !!!!!!

Posted

Dziękuję Wszystkim za odwiedziny :loveu:
Teraz rzeczywiście nie mam na nic czasu:shake: ( Dziękuję Ola za wytłumaczenie ;))
Za jakiś czas obiecuję się poprawić:cool3:
Jednak pierwsze 2 tygodnie maja mam dość zajęte:placz:

Pozdrawiam wszystkich:p

Posted

Witam wszystkich w chwili przerwy:multi:
Dzisiaj właśnie skończyłam trzy dniowy maraton maturalny:multi:
Jestem wdzięczna CKE za coraz ciekawsze reformy maturalne, jak np. to, że maturę z angielskiego zaczęłam dzisiaj o 9 rano i z niewielkimi przerwami skończyłam o 17:40:angryy::mad:
Nie ma to jak rześki umysł na maturze rozszerzonej:shake:
Jeszcze tylko biologia w poniedziałek i maturki ustne i jestem WOLNA :multi:
[SIZE="2"]dobra koniec narzekania:evil_lol:

Postaram się o fotki jakieś moich dziewuszek w przyszłym tygodniu :eviltong:

Posted

[quote name='Moniek193']A czemu tak dłuugo pisałaś ? [/QUOTE]

o 9 zaczęłam poziom podstawowy do 11 , potem jest przerwa do 14:00 i zaczynamy rozszerzoną część pierwszą do 16. O 16:30 zaczynamy część 2 rozszerzenia, która trwa do 17:40.

[quote name='Moniek193']PS Biologia rozszerzona czy podstawowa ? :)[/QUOTE]rozszerzenie ;p

Posted

[quote name='mimi_91']o 9 zaczęłam poziom podstawowy do 11 , potem jest przerwa do 14:00 i zaczynamy rozszerzoną część pierwszą do 16. O 16:30 zaczynamy część 2 rozszerzenia, która trwa do 17:40.[/QUOTE]
No nieźle to zrobili, mi by już mózg o tej 16.00 prawidłowo nie pracował :D
[quote name='mimi_91']rozszerzenie ;p[/QUOTE]
To tak jak mój brat, tylko, że on się ciągle tej biologii uczy (i chemii) resztę olał :D

Posted

No jutro czeka naszą dogomaniaczkę rozszerzona biologia, także ja bym się jej dzisiaj tu nie spodziewała :D

Będę trzymać kciuki, bo przez mojego brata, to się sama tym jutrzejszym dniem zaczynam stresować :diabloti:

Posted

[quote name='eria']http://images44.fotosik.pl/279/47eee97a6e9ae6aemed.jpg
jest coraz piękniejsza!

ehh zdecydowanie obok sznupa chcę mieć jeszcze kiedyś birdołka ;)
Dziękuję :loveu:
Birdek i Sznaucer to dobre połączenie:cool3: Gajka miała kolegę sznaucerka i bardzo się lubili i ciekawie razem wyglądali ( Kajtek był czarny)
także polecam:evil_lol:
[quote name='alex_sandereczka']Witamy się po raz pierwszy :multi:

Straaaszny słodziak z tej Twojej Gai :loveu:
Witam i zapraszam do odwiedzania na :loveu:
Dziękuję:loveu:
[quote name='Ania!']Dobrze, że ja zdawałam maturę 100 lat temu, dzięki temu matematyka mnie ominęła ;)

To teraz tylko czekanie na wyniki :roll:
Powiem Ci, że matematyka była najłatwiejsza z wszystkich matur, które pisałam ( nie licząc podstawy z angielskiego:lol:) oczywiście podstawowa. Była na baardzo elementarnym poziomie. Bez większej wiedzy matematycznej da się zdać spokojnie do tego tablice ze wzorami mamy :evil_lol:
A wyniki to już swoją drogą:evil_lol:
[quote name='vege*']Śliczna jest ta twoja Gajka :loveu: mam pytanie czy psy tej rasy linieją?
Birdki nie linieją, cały martwy podszerstek usuwa się przy czesaniu;) Za to mają ogromny talent do wnoszenia do domu ton piasku:evil_lol:
Plusem ich futerka też jest to, że jest praktycznie samoczyszczące się;) Nawet najbardziej ubłocona Gajka gdy poleży w domu tak z godzinkę dwie jest czyściutka:cool3: ( ponoć to też zależy od gatunku futerka) z tym, że i tak kąpie ją około raz na miesiąc czasem troszkę rzadziej;)

Posted

Moniek193 napisał(a):
No jutro czeka naszą dogomaniaczkę rozszerzona biologia, także ja bym się jej dzisiaj tu nie spodziewała :D

Będę trzymać kciuki, bo przez mojego brata, to się sama tym jutrzejszym dniem zaczynam stresować :diabloti:

Hi Hi a jednak jestem:evil_lol: po prostu już mi sięnie dobrze robi jak czytam o płazińcach, skąposzczetach, czy o rozwojach larwalnych tasiemców:shake::angryy:
taka chwila relaksu i wracam do mojej szarej biologicznej rzeczywistości :evil_lol:

A za kciuki nie dziękuję:shake:;)

Posted

mimi_91 napisał(a):

Birdki nie linieją, cały martwy podszerstek usuwa się przy czesaniu;) Za to mają ogromny talent do wnoszenia do domu ton piasku:evil_lol:
Plusem ich futerka też jest to, że jest praktycznie samoczyszczące się;) Nawet najbardziej ubłocona Gajka gdy poleży w domu tak z godzinkę dwie jest czyściutka:cool3: ( ponoć to też zależy od gatunku futerka) z tym, że i tak kąpie ją około raz na miesiąc czasem troszkę rzadziej;)

Dzięki za odp, ostatnio jakoś pokochałam te pieski:loveu: zauroczyły mnie swoim charakterem jak i wyglądem:loveu: no i mam jeszcze jedno pytanie czy po wykąpaniu Gaja długo schnie, wgl czy ją suszysz czy zostawiasz żeby sama wyschła i ile razy w tyg ją czeszesz, łatwo się kołtuni? sorki, ze tyle pytań zadaję :oops:

Posted

mimi_91 napisał(a):
Hi Hi a jednak jestem:evil_lol: po prostu już mi sięnie dobrze robi jak czytam o płazińcach, skąposzczetach, czy o rozwojach larwalnych tasiemców:shake::angryy:
taka chwila relaksu i wracam do mojej szarej biologicznej rzeczywistości :evil_lol:

A za kciuki nie dziękuję:shake:;)

Do nauki, natychmiast! :D Żartuję oczywiście, trochę relaksu nie zaszkodzi, ale wiesz, że dogo wciąga, więc polecam spacer :diabloti:

Posted

Zdajesz rozszerzoną biologię? Powodzenia życzę! Koniecznie napisz, jak wrażenia, ile % się z niej spodziewasz, bo mnie to bardzo ciekawi, jaka będzie w tym roku. :D

Gdzie chcesz iść na studia?