mimi_91 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Jako, że wystawa tuż tuż to ćwiczymy codziennie;) Oto filmik z dzisiaj- Gajcior biega:lol: W filmiku komentarze od kamerzysty:evil_lol::evil_lol::diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=4-b7T5p3jTU Quote
Darianna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dzielna Gajcia, przedziera się przez zaspy :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wszyscy ćwiczą ... oprócz Pepka [/FONT]:evil_lol: Quote
Darianna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Pepe ma czas, no i on to samouk, z mlekiem matki obycie ringowe wyssał ;) Quote
Moniek193 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No jak tam nastrój przed jutrem :D ? Quote
Moniek193 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Kisses napisał(a):One chyba w niedziele są :D Ahh.. ja nie myślę kto kiedy, bo ja na 2 dni i mi się zdaje, że wszyscy też :D Haha, faktycznie :D Quote
mimi_91 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 No tak my w niedziele ;) Powoli zaczynam się stresować:roll: Gajka chyba nie zdaje sobie sprawy co ją w niedzielę czeka;) Moje obawy, że nas wyrzucą z ringu cały czas są:roll::oops: No a dzisiaj wielkie picowanko:lol: Gajcior już wykąpany i pachnący:multi: Coś nie polubiła suszarki i niezłe jaja były:oops::evil_lol: ale po trudach i bojach jesteśmy już po;):lol: Quote
Kisses Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Mój Simbek zawsze obszczekuje suszarkę, jak sobie włosy suszę - potencjalne zagrożenie od Pańci trzeba zabrać :D No to czekamy do niedzieli! :D Quote
mimi_91 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Kilka fotek z picowania Gajki;) Quote
Kisses Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Hahah, jaki futro! Już się nie mogę doczekać :D Quote
Feigned Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 łaał, ona jest genialna! :loveu: ale to musi być fajnie się przytulić do takiego futra :lol: Quote
mimi_91 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Feigned napisał(a):łaał, ona jest genialna! :loveu: ale to musi być fajnie się przytulić do takiego futra :lol: Dziękujemy:loveu: Wystawa, wystawa i po wystawie;) Było na prawdę super. Gaja była nawet grzeczna, choć charakterek musiała pokazać i na koniec szczekała na sędziego i skoczyła na niego dając mu buziaka:evil_lol:( chyba mu się to podobało:cool3:) Jak na debiut to jestem baardzo zadowolona, teraz wiem, że to głównie ja muszę wystawianie poćwiczyć bo Gajka radzi sobie całkiem nieźle:lol: Gajka dostało ocenę wybitnie obiecujący i lokatę 1 oraz tytuł Najlepsze Szczenię w Rasie:loveu: Nie zostaliśmy na Bis'y bo pogoda koszmarna i tata bał się, że wieczorem może być nieprzejezdna:roll: :roll:i w sumie miał rację bo już jak o 13 wracaliśmy to droga była straszna:angryy: Teraz już tylko zostaje mi zgłosić Gaję na kolejną wystawę:evil_lol: Quote
Feigned Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 to gratuluję wyników :loveu: nie dziwię się, bo jest naprawdę piękna :cool3: i te umaszczenie.. no cudo :) kurczę, naprawdę mi się spodobała, aż chyba pójdę poczytać więcej o charakterze rasy :evil_lol: Quote
halgre Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jesteśmy tu pierwszy raz i witamy się Słodka ta Gaja :loveu::loveu::loveu: I reszta ferajny też fajna :multi::multi::multi: ******************************** Quote
mimi_91 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Feigned']to gratuluję wyników :loveu: nie dziwię się, bo jest naprawdę piękna :cool3: i te umaszczenie.. no cudo :) kurczę, naprawdę mi się spodobała, aż chyba pójdę poczytać więcej o charakterze rasy :evil_lol: Dziękuję:oops: BC są świetne takie kochane miśki z charakterkiem;) Warto się nimi zaintereswać:cool3: Co do klolorku to Gajki jest dość nietypowy i sama do końca nie wiem jaki będzie docelowo miała:lol: [quote name='halgre']Jesteśmy tu pierwszy raz i witamy się Słodka ta Gaja :loveu::loveu::loveu: I reszta ferajny też fajna :multi::multi::multi: ******************************** Witam:loveu::loveu: Dziękujemy;):loveu: Quote
Kisses Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Zgłaszaj. Gaja wspaniale się prezentuje, charakter ma prze po prostu :loveu: Miło było Was poznać ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje :multi::multi::multi::multi: Wspaniały debiucik :lol: [/FONT] Quote
halgre Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witam *********************************** Quote
Foxowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 My jeszcze raz gratulujemy :loveu: Ty się bardziej denerwowałaś niż Gaja, bo ona to traktowała jako świetną zabawe :lol: Wiem, że Twoja mama robiła mi zdjęcia, więc jak masz jakieś wyślij mi na maila. [email protected] ;) Quote
mimi_91 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Foxowa']My jeszcze raz gratulujemy :loveu: Ty się bardziej denerwowałaś niż Gaja, bo ona to traktowała jako świetną zabawe :lol: Wiem, że Twoja mama robiła mi zdjęcia, więc jak masz jakieś wyślij mi na maila. [email protected] ;) Fotki Ci prześle jak tylko zgram, ale dużo ich nie ma:oops: Gajce baaardzo się podobało bo wszyscy ją głaskali i była w centrum uwagi:lol: [quote name='halgre']Witam *********************************** Witam i ja:loveu::loveu: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Gratulacje :multi::multi::multi::multi: Wspaniały debiucik :lol: [/FONT] Dziękuje:loveu::loveu: [quote name='zuzolandia'] walentynkowe buziaczki ;-) Dziękuje:loveu: [quote name='Kisses']Zgłaszaj. Gaja wspaniale się prezentuje, charakter ma prze po prostu :loveu: Miło było Was poznać ;) Oj tak charakterek pokazała:evil_lol: Mi też było miło Was wszystkich poznać choć troche nie bardzo wiedziałam co się wokół mnie dzieje:evil_lol: Zgłaszam się do Jarosławia;) Fotki robione przez hodowce Gaji;) Tuż przed wejściem na ring i na ringu Quote
Darianna Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Fajnie czary nad Gajką na ringu odprawiasz ;) Quote
Kaya93 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 http://www.fothost.pl/upload/10/07/8bcfeedb.jpg świetna jest! Gratulujemy i my! :loveu: Quote
Recommended Posts