mimi_91 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witamy wszystkich Od przeszło tygodnia w moim domu mieszka mała sunia rasy Bearded Collie:loveu: Jest to 3 sunia w domu;) Cała trójca tworzy zgraną paczkę do szaleństw i psocenia:evil_lol: No to po kolei: Senior rodu psowego:lol: SABA Druga z racji wieku MAJKA I najmłodsza, szalona birdedka GAJA:evil_lol: szaleństwa w domu nie mają końca:lol: Quote
Foxowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Super psinka :loveu: Teraz musisz wpaść do Mielca! Ukradnę ci ją! XDD Quote
mimi_91 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Foxowa napisał(a):Super psinka :loveu: Teraz musisz wpaść do Mielca! Ukradnę ci ją! XDD Wpadnę na pewno bo socjalizować się musimy;) ale ukraść to ja jej nie dam:evil_lol: Quote
Foxowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 mimi_91 napisał(a):Wpadnę na pewno bo socjalizować się musimy;) ale ukraść to ja jej nie dam:evil_lol: Ukradnę kiedy widzieć nie będziesz :eviltong::diabloti: To zapraszamy w lepszą pogodę :) Quote
mimi_91 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Lucky.']Fajna birdetka. :loveu: Dziękuję :loveu: Gaji już trochę się urosło i nie jest już taka mała ;) Quote
zuzolandia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 oooooooooooooooo.....masz zestaw moich ulubionych ras ...;-) Boksia miałam ;-) Shih -tzu posiadam ;-) Birdołek - narazie w marzeniach ;-) Witamy milusio ;-) Quote
DorkaWD Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witamy uroczą kuzyneczkę :) Niestety z czasem u mnie bardzo kiepsko, więc dopiero teraz wpadłam...ale... czuję niedosyt :( Coś mało fotek :( Gajka wygląda czasami jakby była brązowa;-) Drapki dla rodzinki! Quote
mimi_91 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='zuzolandia'] Witamy milusio ;-) [quote name='DorkaWD']Witamy uroczą kuzyneczkę :) Drapki dla rodzinki! Witam i ja:lol:;);) Za drapki dziękujemy;) co do ilości zdjęć to u mnie czasu mało więc i fotek brak:roll: Dzisiaj dzięki Foxowej:loveu: postaram się to nadrobić :multi: Quote
JOLY Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Słodziak z Gajeczki. Zastanawia mnie jej kolor. Mam dwie niebieski dziewczyny, ale nigdy nie wpadał ich kolor w BRĄZ. Czy ona ma błekitne oko? Drapki dla psiaków.:lol: Quote
mimi_91 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 JOLY napisał(a):Słodziak z Gajeczki. Zastanawia mnie jej kolor. Mam dwie niebieski dziewczyny, ale nigdy nie wpadał ich kolor w BRĄZ. Czy ona ma błekitne oko? Drapki dla psiaków.:lol: Tak Gaja ma niebieskie oczy i nosek też taki niebieskawy;) Na zdjęciach rzeczywiście wygląda na brązową jednak w realu jest niebieska;)( przynajmniej mi się tak wydaje, ale znawcą nie jestem:oops:) Za drapki dziękujemy:loveu: Quote
Moniek193 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witamy się po raz 1-szy :) Mała jest śliczna, jak cała gromadka zresztą :loveu: Quote
eria Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 witam przedstawicielkę mojej drugiej ulubionej rasy:multi::loveu: Quote
Kisses Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witamy :multi: Widziałam, że się zastanawiasz nad debiutem w Rzeszowie - ja też będę startowała pierwszy raz, więc czemu nie spróbować? :lol: Quote
mimi_91 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Kisses napisał(a):Witamy :multi: Widziałam, że się zastanawiasz nad debiutem w Rzeszowie - ja też będę startowała pierwszy raz, więc czemu nie spróbować? :lol: Witam;) Nad debiutem się zastanawiam bo Gajka jest jeszcze trochę nieokrzesana :lol: nie jestem pewna czy damy radę:roll: a nie chcę co by nas z ringu wywalili:diabloti:bo niby stać spokojnie umie, na ringówce też nawet biega ale jeszcze dość często mi się rozprasza, a tam będzie dużo psów:lol: eria napisał(a):witam przedstawicielkę mojej drugiej ulubionej rasy:multi::loveu: Witam i ja:loveu: Moniek193 napisał(a):Witamy się po raz 1-szy :) Mała jest śliczna, jak cała gromadka zresztą :loveu: Witam i dziękuję:loveu: Quote
Kisses Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Warto spróbować ;) Ale po prostu w Jarosławiu, mniejsza wystawa. Quote
zuzolandia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 http://www.fothost.pl/upload/10/02/4f4f47ad.jpg slicznie wygląda taka malowana wiatrem na sniegu ;-) pozdroowionka ;-) Quote
Aziza Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Znalazłam to na wątku wystawy w Rzeszowie: mimi_91 napisał(a):ja zastanawiam się nad debiutem mojej 6 miesięcznej suni;) nie wiem tylko czy to dobry pomysł na pierwszą wystawę jechać od razu na międzynarodówkę:roll: Postanowiłam napisać u Ciebie: Przestań się zastanawiać i zgłaszaj psa! Nie ma dla psa lepszej nauki wystawiania niż udział na żywo w wystawie. Na rzeszowskich wystawach w klasie szczeniąt debiutowałam z moimi już 4 razy. Do Rzeszowa masz niedaleko, zobaczysz ring "od środka" i mam nadzieję, że poznasz sympatycznych wystawców, którzy pomogą, doradzą i podpowiedzą jak wystawiać itd. Moja rada zgłaszaj i postaraj się dobrze bawić - jak Ty się zestresujesz to i pies będzie się gorzej czuł, a jak sunia zobaczy, że Ty się nie boisz to i ona potraktuje to jak doskonałą zabawę. Czym szybciej zaczniesz tym lepiej wam pójdzie! Jeżeli chodzi o debiut w Jarosławiu czy w Rzeszowie - wystawiałam i tam i tu, moja rada nie czekaj tylko zgłoś do Rzeszowa! Co do rangi wystawy: to że jest to wystawa międzynarodowa to tylko inna "ranga" tytułów. Na szczeniaki sędziowie patrzą inaczej i więcej im pozwalają, a jak traficie do fajnego sędziego to możesz się dowiedzieć dużo rzeczy o swoim psie. Quote
mimi_91 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 W takim razie postanowione zgłaszam Gaję do rzeszowa:roll::lol: Zobaczymy co z tego wyniknie, ale mam zamiar dobrze się bawić;) Mamy jeszcze miesiąc na ćwiczenia w końcu:lol: Dziękuje wszystkim za dobre rady:loveu::loveu: :loveu: Zuzolandia Dziękujemy za miłe słowa:loveu::loveu: Quote
Aziza Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jeżeli mogę coś podpowiedzieć to wybierz się z Gają w miejsce gdzie jest dużo ludzi np w sobotę na rynek, lub w niedzielę na giełdę - tak uczyłam moje potwory przebywania w tłumie. Mam kaukazy i jużaka, tydzień lub dwa przed pierwszą wystawą jechaliśmy na giełdę samochodową by pospacerować pomiędzy ludźmi, efektem wizyt giełdowych był całkowity spokój na wystawie. Tłumy i odgłosy na wystawie to nic w stosunku do tego co się dzieje na rynku lub na giełdzie. No i jak się ma znajomości to warto wybrać się do szkoły przed lekcjami lub na przerwie: duże pomieszczenie, masa ludzi, hałas i mnóstwo chętnych do głaskania psa - czyli prawie wystawa. Pamiętaj tylko, że nie wszystko naraz i nie za długo! Quote
Moniek193 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 O, to muszę Was koniecznie dopaść na tej wystawie i małą wymiziać :loveu: Quote
mimi_91 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='Aziza']Jeżeli mogę coś podpowiedzieć to wybierz się z Gają w miejsce gdzie jest dużo ludzi np w sobotę na rynek, lub w niedzielę na giełdę - tak uczyłam moje potwory przebywania w tłumie. Mam kaukazy i jużaka, tydzień lub dwa przed pierwszą wystawą jechaliśmy na giełdę samochodową by pospacerować pomiędzy ludźmi, efektem wizyt giełdowych był całkowity spokój na wystawie. Tłumy i odgłosy na wystawie to nic w stosunku do tego co się dzieje na rynku lub na giełdzie. No i jak się ma znajomości to warto wybrać się do szkoły przed lekcjami lub na przerwie: duże pomieszczenie, masa ludzi, hałas i mnóstwo chętnych do głaskania psa - czyli prawie wystawa. Pamiętaj tylko, że nie wszystko naraz i nie za długo! Dzięki za rady:loveu::loveu: Ze szkołą mogę mieć problem, ale na rynek w sobotę na pewno się wybiorę:lol: [quote name='Moniek193']O, to muszę Was koniecznie dopaść na tej wystawie i małą wymiziać :loveu: zapraszamy Gaja zawsze chętna do głaslkania:evil_lol::lol: :loveu::loveu: a tu takie zdjęcie jak Gaja była jeszcze malutka;) Quote
Moniek193 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 http://i45.tinypic.com/2crskqq.jpg Jakie to słodkie :loveu: PS No to musimy się jakoś zgadać, żebym faktycznie mogła ją poznać :diabloti: Quote
mimi_91 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='Moniek193'] PS No to musimy się jakoś zgadać, żebym faktycznie mogła ją poznać :diabloti: jakoś się zgadamy ;) Jako, że jestem chora i mam czas to dodam kilka fotek ;) Dobra pańcia puszczaj na to pole:lol: Dajcie mi spokój chce mi się spać Legowisko Gaj i:lol: czyli mega niewygodny podest przy wyjściu na balkon:diabloti: nigdzie indziej spać nie chce:mad::lol: Quote
Recommended Posts