Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i po biologii:multi: Była taka oo! Na pewno nie była łatwa, ale nie była też nie do napisania;)
Niektóre zadania były fajne inne nie:roll:
Nie mam bladego pojęcia na ile napisałam bo to dużo zależy od "cudownego" klucza CKE.:mad:

vege* napisał(a):
Dzięki za odp, ostatnio jakoś pokochałam te pieski:loveu: zauroczyły mnie swoim charakterem jak i wyglądem:loveu: no i mam jeszcze jedno pytanie czy po wykąpaniu Gaja długo schnie, wgl czy ją suszysz czy zostawiasz żeby sama wyschła i ile razy w tyg ją czeszesz, łatwo się kołtuni? sorki, ze tyle pytań zadaję :oops:

Trudno ich nie pokochać:lol: Pytaj śmiało na tyle ile potrafię to Ci odpowiem ( bazuję tylko na moim 10 miesięcznym doświadczeniu z Gają). Sama strasznie dużo pytań zadawałam i zawsze odpowiedź uzyskiwałam, więc teraz się tym dzielę:lol:;)

Co do schnięcia to wierz mi ma co schnąć:evil_lol: Ja mam takis system, Ze po kąpieli daje jej około godzinkę żeby tak wstępnie z wody się otrzepała ( oczywiście wtedy siedzi w czystym pomieszczeniu co by się nie uciapała) potem czeszę ją i suszę suszarką. Trochę to schodzi. Kąpiel Gajki zaczynam tak około 18 i kończę około 22. Z tym, że robię jej przerwy gdyż ciężko jej tyle wytrzymać ( wszak młoda jeszcze jest):evil_lol: Czeszę ją raz na tydzień;) Wyczesuję jej tylko kołtuny za uszami, ta tak to raczej jeszcze kołtunów nie miała. O i jeszcze na brodzie. Nie wiem dlaczego ale tam też często ma kołtuny:roll: Ogólnie sama się dziwię, że tak mało ma kołtunów, ale to pewnie się jeszcze zmieni. Jak tylko do nas przyjechała to czesałam ją codziennie, ale to w ramach przyzwyczajania do szczotki. Nigdy nie czeszę jej na sucho tylko spryskuje ją wodą z rozcieńczoną odżywką. Nie zbyt miłe jest wyrywanie włosów z uszu, ale młoda już się przyzwyczaiła i toleruje to.

psiulka napisał(a):

Gdzie chcesz iść na studia?

Teraz to już nie wiem, zależy jak mi matura poszła. Myślałam o psychologii społecznej albo dietetyce.;) Zawsze też można na metalurgię iść:evil_lol:
A Ty planujesz biologię zdawać??

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, ja odpowiem za psiulkę, bo jestem wszechwiedząca i wiem, że ona chce zdawać, bo jest w IV LO na biol-chemie, tam gdzie mój brat! Hah, ale ja jestem mądra :D

PS Brat mówi, że faktycznie matura nie była tak trudna jak się wszyscy spodziewali, zdał na pewno, teraz tylko zależy na ile procent, ale podobno dobrze mu poszło :)
Także jestem pewna, że i Ty jak najlepiej napisałaś :loveu:

Kciuki już mogę puścić :D

Posted

[quote name='Kisses']Ona jest na rozszerzonej i nie chce nawet jednej opuścić :evil_lol:

Przyjedź kiedyś do Rzeszowa :loveu: Albo mnie zaproś z Foxową do Mielca :D
Zapraszam zapraszam, co prawda ja prawie w Mielcu mieszkam, ale wierz mi jest gdzie na spacery chodzić ;)
[quote name='Foxowa']Kiss wpraszaj się na chama :P
Zaprosimy przecie (chyba :evil_lol:)
:evil_lol:
[quote name='Moniek193']Tak, ja odpowiem za psiulkę, bo jestem wszechwiedząca i wiem, że ona chce zdawać, bo jest w IV LO na biol-chemie, tam gdzie mój brat! Hah, ale ja jestem mądra :D

PS Brat mówi, że faktycznie matura nie była tak trudna jak się wszyscy spodziewali, zdał na pewno, teraz tylko zależy na ile procent, ale podobno dobrze mu poszło :)
Także jestem pewna, że i Ty jak najlepiej napisałaś :loveu:

Kciuki już mogę puścić :D
Po biol-chemie to luzik;) Ja w humanistycznej byłam:eviltong:
Oj nie wiem czy tak super będzie;) się zobaczy;)

Posted

[quote name='Moniek193']Na humanie !? No to nieźle :D Gratuluję odwagi, choć z biol-chemu niektórzy zdają WOS i historię, więc wiesz ;)

http://images36.fotosik.pl/179/8587200dbdc70b76med.jpg miśka :loveu:
bo ja masochistką jestem :diabloti: no biologii o tyle trudniej, że w książkach doświadczeń nie ma, a na maturze to i owszem.
Moim skromnym zdaniem szczytem masochizmu jest zdawanie rozszerzonej historii:evil_lol:
[quote name='Foxowa']Jaka Maja goła :evil_lol:

http://images36.fotosik.pl/179/8587200dbdc70b76med.jpg
Piękność ma :loveu:

Goła i wesoła:evil_lol:

Posted

[quote name='Niufciak']http://images40.fotosik.pl/289/b641135b323ba15emed.jpg
Śliczna:loveu:

[quote name='Kisses']Jaka piękna dziewczyna Ci rośnie :))
:loveu::loveu:
[quote name='Moniek193']Zgadzam się w 100% :D
:diabloti:
[quote name='zaba14']witam się po raz pierwszy :)

piękna!!
http://images40.fotosik.pl/289/b641135b323ba15emed.jpg
Witam;) Dziękuję:loveu:
[quote name='Iza.']Ale Gaja zarosła :o

Gdzie się teraz wystawiacie ? :cool3:
Nom ma tych kłaczków trochę:evil_lol:
Teraz do Lublina się wybieramy;) Dzisiaj zgłoszenie wysłałam, a potem to nie wiem może Przemyśl:razz:

Posted

Do Przemyśla koniecznie, ja będę, Kiss będzie ;)

a co do wyborów maturalnych.. Ja byłam w klasie informatycznej i zdawałam jako dodatkowy... filozofię :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

mimi_91 napisał(a):
bo ja masochistką jestem :diabloti: no biologii o tyle trudniej, że w książkach doświadczeń nie ma, a na maturze to i owszem.
Moim skromnym zdaniem szczytem masochizmu jest zdawanie rozszerzonej historii:evil_lol:

No to ja osiągnę szczyt masochizmu... Za rok:diabloti:

Posted

Foxowa napisał(a):
Ale puchacz :evil_lol:
Noo, to ciocia Ola się nią zajmie w piątek :lol::diabloti:

Fajnie:cool3:
Darianna napisał(a):
Do Przemyśla koniecznie, ja będę, Kiss będzie ;)

a co do wyborów maturalnych.. Ja byłam w klasie informatycznej i zdawałam jako dodatkowy... filozofię :diabloti::diabloti::diabloti:

Zapewne się pojawimy bo to całkiem blisko;) A wybory maturalne są na prawdę zabawne;) Moja "humanistyczna" klasa głównie przedmioty ściasłe zdawała:diabloti:
Kisses napisał(a):
Kis będzie, taak :D

Przemyśl obowiązkowo :)

:evil_lol:
Agata_Roki napisał(a):
http://images40.fotosik.pl/289/b641135b323ba15emed.jpg
śliczności :loveu: Fryzurka urocza ale Gaja to oczka ma najśliczniejsze :loveu:

Lublin,o taak :diabloti:

Dziękuję:loveu:
A Ty wybierasz się do Lublina??
alex_sandereczka napisał(a):
No to ja osiągnę szczyt masochizmu... Za rok:diabloti: