gops Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Domixx m&m']A ja mam jeszcze pytanko...Które obroże są lepsze rogz czy lupine.?[/QUOTE] sa podzielone zdania na ten temat dla nas bardziej sparwdza sie rogz lepsze jaksciowo tasmy moim zdaniem, mocniejszy zatzrask i wiecej wytrzymuja :) Quote
konikowa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Jak dla mnie w tym momencie Lupine. Stara seria Rogz'a była prakycznie nie zniszczalna, a teraz szybko się psuje. Quote
Migori Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='konikowa']Jak dla mnie w tym momencie Lupine. Stara seria Rogz'a była prakycznie nie zniszczalna, a teraz szybko się psuje.[/QUOTE] Zgadzam się. Rogz z jakością poleciał w dół. To nie to samo co 3 lata temu. Pod względem wytrzymałości, jakości wybrałabym Lupine. Dla setera wzięłabym niebieski :) Quote
Molli Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='konikowa']Który model dla rudej seterki? Będę miała fioletową w odblaskowe łapki i zastanawiam się czy jeszcze jeden odblask się opłaca...[/QUOTE] Seterkowi ładnie będzie w zieleni ;) Quote
Lucky. Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Gops za ile i gdzie kupowałaś tą różową skórkę ! ? Śliczna jest . Quote
gops Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Lucky.']Gops za ile i gdzie kupowałaś tą różową skórkę ! ? Śliczna jest .[/QUOTE] licytacja na allegro :) Quote
Kateczka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ja jestem za błękitem :D...no i zieleń tez ok chociaż wzorek już mniej :) Quote
Kateczka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ja jestem za błękitem :D...no i zieleń tez ok chociaż wzorek już mniej :) Quote
DomixX Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ma może ktoś z Was zdjęcia no modelach obroży lub szelek rogz bones on red? Quote
gops Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Onomato-Peja']na p-m są już nowe rogzy[/QUOTE] oo ;D ide spojzec akurat jak pieneidzy nie ma :evil_lol: Quote
Migori Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Onomato-Peja']na p-m są już nowe rogzy[/QUOTE] [quote name='gops']oo ;D ide spojzec akurat jak pieneidzy nie ma :evil_lol:[/QUOTE] Widzicie gdzieś smycze regulowane do tych nowych wzorów ? Quote
Marta_Ares Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 jakos na tych zdjeciach wczesniejszych bardziej mi sie podobaly :D teraz to nic specjalnego...... Quote
Migori Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Onomato-Peja']na p-m są już nowe rogzy[/QUOTE] [quote name='gops']oo ;D ide spojzec akurat jak pieneidzy nie ma :evil_lol:[/QUOTE] Widzicie gdzieś smycze regulowane do tych nowych wzorów ? Quote
gops Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Marta_Ares']jakos na tych zdjeciach wczesniejszych bardziej mi sie podobaly :D teraz to nic specjalnego......[/QUOTE] mi sie szaro zcarna podoba i nabede pozniej braz sredni Magda nie niesttey nie widizalam Quote
konikowa Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Mam nadzieję, że jeszcze długo pobędą, bo mi akurat się podobają;) Quote
Migori Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Onomato-Peja']na p-m są już nowe rogzy[/QUOTE] [quote name='gops']oo ;D ide spojzec akurat jak pieneidzy nie ma :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie. Są tylko zwykłe. Napiszę do p-m. [quote name='gops']mi sie szaro zcarna podoba i nabede pozniej braz sredni Magda nie niesttey nie widizalam[/QUOTE] Quote
Marta_Ares Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='gops']mi sie szaro zcarna podoba i nabede pozniej braz sredni Magda nie niesttey nie widizalam[/QUOTE] no wlasnie mi tez czarny bardziej sie podoba, poczekam moze gdzies na zywo uda sie je zobaczyc, albo ktos kupi i lepsze fotki wstawi :D Quote
Lucky. Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Mi również się średnio podobają . Ta czarno szara jest jeszcze w miarę . A je teraz czekam na 2 rogzy i będę mieć może smycz okrągłą przepinaną . Niedługo babcia zszyje mi obroże różową z naszywką różową w kratkę :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Magda25']No właśnie. Są tylko zwykłe. Napiszę do p-m.[/QUOTE] Na pełnej misce jest napisane: "postaramy się jak najszybciej uzupełnić kolekcję o [B]smycze przepinane[/B], szelki oraz grupę Scooter (taśma o szerokości 16mm), na dniach wprowadzimy tez posłania" Quote
Evelynkaa Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Witamy się Powiedzcie mi czy te obroże z Hamiltona faktycznie mają wywiniętą taśmę po prawej stronie zatrzasku i tak są przyszyte??tak jak na tym zdjęciu???: [URL]http://www.allegro.pl/item901800100_obroza_hamilton_18mm_36_54cm_okazja.html[/URL] Quote
Molli Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='evelynka']Witamy się Powiedzcie mi czy te obroże z Hamiltona faktycznie mają wywiniętą taśmę po prawej stronie zatrzasku i tak są przyszyte??tak jak na tym zdjęciu???: [URL]http://www.allegro.pl/item901800100_obroza_hamilton_18mm_36_54cm_okazja.html[/URL][/QUOTE] Evelynka, tak ;) Nawet wiem kogo to obroże :D (przynajmniej mi się tak wydaje :cool3:) Quote
Kateczka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 eee szału nie ma :) doczytałam właśnie, ze 40 mm z funky retro jest an owczarka niemieckiego miedzy innymi...a akita to jak owczarek przeciez :) ma ktoś moze coś 40 mm na psie ;D Quote
Recommended Posts