w deszczu rosnę Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Talia']Może i pasuje, ale faktycznie zieleń jest najlepsza![/QUOTE] Dzięki. Właśnie listonosz przyniósł nasze jelonki i są świetne! Jestem pod ogromnym wrażeniem staranności wykonania. Zrobiłam jakieś marne zdjęcia, ale kompletnie nie wiem jak poruszać się po forach php i nie potrafię ich wstawić. Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [URL]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/tasiemki/DSC02695.jpg[/URL] fajnie to kolorystycznie wygląda :p Quote
Talia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='HelloKally']A ja właśnie zamawiam pomarańczowe szelki dla rudasa ;p Tzn, on jest bardziej wypłowiały, a zimą się robi taki fajny brązik. Ja mam pytanie, mierzyłam psa w ten sposób: [url]http://i945.photobucket.com/albums/ad292/HelloKally/ben4.png[/url] Obwóc zaznaczony na czerwono wynosi 70cm, na zielono 67cm. Dobrze psa wymierzyłam? Takie wymiary są możliwe przy psu: kłąb 62cm, waga 27 kg?[/QUOTE] Wydaje mi się, że tak. Mam sukę podobnych gabarytów i ma podobne obwody. Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 zamówiłam obrożę plus obrożę ze smyczą :siara: Quote
gops Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='NightQueen']zamówiłam obrożę plus obrożę ze smyczą :siara:[/QUOTE] u DOgStyle? :evil_lol: biorę taką samą z trampkami i tym samym podkładem :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='gops']u DOgStyle? :evil_lol: biorę taką samą z trampkami i tym samym podkładem :evil_lol:[/QUOTE] no ba :diabloti: oczywiście że dogstyle :evil_lol: znów będziemy mieć tą samą obrożę :mad: Quote
gops Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='NightQueen'] znów będziemy mieć tą samą obrożę :mad:[/QUOTE] od razu widać ,że masz dobry gust :diabloti: ja biorę chyba tylko jedną :lol: Quote
evel Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 A ja będę zamawiać norweskie, ale nie mam pojęcia jak dobrze psa zmierzyć... Może porobię jakieś zdjęcia poglądowe i zobaczymy, czy dobrze się za to zabieram w ogóle :evil_lol: Quote
anorektyczna.nerka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Evel, stronę wcześniej dodałam zdjęcie z liniami, wg. których mierzyła psa ;p Quote
iskra_wroc Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Marta_Ares czarna obróżka to Dingo Glamour??? Coś nie mogę zidentyfikować :D Quote
Marta_Ares Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='iskra_wroc']Marta_Ares czarna obróżka to Dingo Glamour??? Coś nie mogę zidentyfikować :D[/QUOTE] zooleszcz :) bylam ostatnio w hurtowni Dingo.... przepiękne mają te skóry natłuszczane i serie EXCLUSIVE i glamour :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
iskra_wroc Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Tyle, że na Glamour jest słabej jakości... Bardzo słabej.. Ja się czaję na Dingo Royal Collection. Ahhh.. Najpiękniejsze.. :D Quote
Katie Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Jak myślicie, dałoby radę naszyć taśmę ozdobną na podkładową o takiej samej szerokości, w miarę ładna obroża by wyszła? ;) Quote
anorektyczna.nerka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Jakbyś równo naszyła, to nie byłoby problemu wg. mnie. Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/854/zdjcie0262y.jpg/"][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/6503/zdjcie0262y.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] Co myślicie? :eviltong: robiłam sama :evil_lol: przód 3cm reszta 2,5cm :p postaram sie zrobić jakieś lepsze zdjęcie jak moje słoneczko będzie stało :cool3: Quote
w deszczu rosnę Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [IMG]http://img38.imageshack.us/img38/4471/canon208.jpg[/IMG] activdogowe jelonki, chyba trochę źle wymierzyłam Quote
w deszczu rosnę Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Talia']Nie za bardzo wchodzą pod pachy?[/QUOTE] też mi się tak zdaje, ale to moje pierwsze szelkowe mierzenie psa :) Quote
w deszczu rosnę Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Kajusza']super te jelonki :-)[/QUOTE] też tak myślę :) jeszcze jest piękna czerwona smyczka do kompletu i coś mi się zdaje, że to nasz pierwszy, ale nie ostatni komplet :) Quote
Tepes Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 t[quote name='w deszczu rosnę']też tak myślę :) jeszcze jest piękna czerwona smyczka do kompletu i coś mi się zdaje, że to nasz pierwszy, ale nie ostatni komplet :)[/QUOTE] [COLOR=blue]tak jelonki super ale ZA bardzo w pachy się cisną;)[/COLOR] Quote
evel Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 A jak wymierzyć dobrze ten pasek? Bo na activdogu jest napisane, że pasek nr 2, czyli ten dookoła klatki piersiowej ma być mierzony 2/3cm za łapami - jakoś nie bardzo to widzę, bo zdaje mi się, że w tak bliskiej odległości pasek może obcierać i odparzać psa w pachwinach... :roll: Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='gops']od razu widać ,że masz dobry gust :diabloti: ja biorę chyba tylko jedną :lol:[/QUOTE] miałaś jakieś wątpliwości w tej kwestii ? :diabloti::evil_lol: ja wczoraj kupiłam jedną, ale dziś stwierdziłam że komplet do tego by się jeszcze przydał :evil_lol: nigdy nie byłam mocna w przestrzeganiu postanowień :eviltong: Quote
Agnes Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='evel']A jak wymierzyć dobrze ten pasek? Bo na activdogu jest napisane, że pasek nr 2, czyli ten dookoła klatki piersiowej ma być mierzony 2/3cm za łapami - jakoś nie bardzo to widzę, bo zdaje mi się, że w tak bliskiej odległości pasek może obcierać i odparzać psa w pachwinach... :roll:[/QUOTE] Pewnie dlatego wszystkie szelki (przepraszam wiekszosc) activdog sa zle wymierzone ;) i nie, ja sie nie czepiam - stwierdzam fakt. Wstawialam tu fotki np mojej suki. Ja wzielam dwie tasmy i zrobilam po prostu bardzo prowizoryczne szelki za pomoca szpilek ;) Dzieki temu widzialam jak maja lezec. Polecam ;) Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Agnes']Pewnie dlatego wszystkie szelki (przepraszam wiekszosc) activdog sa zle wymierzone ;) i nie, ja sie nie czepiam - stwierdzam fakt. ;)[/QUOTE] wg. mnie mierzenie psa i podawanie tylko dwóch wymiarów to jest lekkie niedomówienie Quote
Recommended Posts