Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sunshinee']Ej bo weszłam sobie pooglądać obroże a jedyne co zobaczyłam to kilka stron kłótni. Uspokójcie się i dawajcie zdjęcia :))[/QUOTE]

Ten wątek to nie tylko zdjęcia, ale i rozmowy czy dyskusje. Ważne, że na temat obroży.
Jedna z forumowiczek została niesprawiedliwie skomentowana/oceniona i chyba nie można tak tego zostawić, co nie?

Posted

[quote name='vege*']Ja mam activdoga z trzech warstw (tasiemka, podkład i polar), ale dla 21 kg psa, obroża nie jest sztywna, jest bardzo mięciutka i wygodnie się na niej prowadzi psa ;-)[/QUOTE]
Też mam activa z trzech warstw. Obroża jest szalenie lekka, miękka - dosłownie pióreczko w porównaniu do innych.

Posted

[quote name='omry']Ten wątek to nie tylko zdjęcia, ale i rozmowy czy dyskusje. Ważne, że na temat obroży.
Jedna z forumowiczek została niesprawiedliwie skomentowana/oceniona i chyba nie można tak tego zostawić, co nie?[/QUOTE]

Ja to doskonale rozumiem. Tyle, że wszystko na temat Gops i obroży od niej zostało powiedziane, wszyscy wiedzą że Diana popełniła błąd i raczej niestety się do niego nie przyzna - więc nie widzę sensu dalszej kłótni i nerwów :)

Posted

[quote name='Sunshinee']Ej bo weszłam sobie pooglądać obroże a jedyne co zobaczyłam to kilka stron kłótni. Uspokójcie się i dawajcie zdjęcia :)[/QUOTE]

Ja nie odpuszcze dopoki nie przeczytam slow przepraszam od Diany S, bo zapedzila sie i to ostro w tym wszystkim.
Forum jest po to zeby tez dyskutowac a nie tylko zdjecia ogladac ;) A niestety z ta osoba na pw dogadac sie nie da, bo nie czyta, nie odpisuje

[B]Sunshinee[/B] totez dlatego teraz sie nikt nie kloci, tylko dopisuje swoje 3 grosze na temat, a to chyba zbrodnia nie jest ;)

Posted

[quote name='Sunshinee']Ja to doskonale rozumiem. Tyle, że wszystko na temat Gops i obroży od niej zostało powiedziane, wszyscy wiedzą że Diana popełniła błąd i raczej niestety się do niego nie przyzna - więc nie widzę sensu dalszej kłótni i nerwów :)[/QUOTE]
Nie o kłótnie tutaj chodzi, a o fakt, że bardzo łatwo kogoś skrzywdzić bezpodstawnymi oskarżeniami, a jakoś trudno przechodzi przez gardło słowo przepraszam. Trzeba mieć "jaja" żeby umieć przyznać się do błędu. Niestety opinia potem idzie za człowiekiem...

Posted

[quote name='Justa']Śliczne liski ! :loveu:
Tylko wydaje mi się że Twój piesek jest nieco większy ;)
[/QUOTE]
Szczurzątko ma 37 cm w kłębie i 28 cm w szyjce, więc gigantem to ona nie jest ;)

Liski są cudne, ale najbardziej lubię mychy
[IMG]http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/obrozki%20itd/100_5763.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Agnes']Ja nie odpuszcze dopoki nie przeczytam slow przepraszam od Diany S, bo zapedzila sie i to ostro w tym wszystkim.
Forum jest po to zeby tez dyskutowac a nie tylko zdjecia ogladac ;) A niestety z ta osoba na pw dogadac sie nie da, bo nie czyta, nie odpisuje

[B]Sunshinee[/B] totez dlatego teraz sie nikt nie kloci, tylko dopisuje swoje 3 grosze na temat, a to chyba zbrodnia nie jest ;)[/QUOTE]

Oj Agnes - nie chcę być złośliwa, ale wątpię że usłyszysz "przepraszam" od Diany. Z tego co tutaj przeczytałam, to jest typ osoby której się nie da przegadać, bo ona ma swoje zdanie i już.
Zbrodnia toto napewno nie jest, bo walczycie w słusznej sprawie. Ja napisałam żebyście się uspokoili, bo bardzo nie lubię się kłócić ani nawet oglądać kłótni.Dlatego ja tutaj już się wypowiadać nie będę, ale Wy jeśli chcecie to dochodźcie prawdy - a nóż widelec Diana S przyjdzie skruszona i będzie błagać o wybaczenie...
[SIZE=1]Tak, wiem, wredna jestem:diabloti:[/SIZE]

Posted

[quote name='MakeBelieve']chcesz poczekać pare dni? ;D bo mi dojdą szelaski activowe dla mikropieska 2,5kg;PP[/QUOTE]

o!:) poczekam poczekam:) widzę, że jeszcze bardziej mikrusowaty od franki;)
a jakie dla niego zamówiłaś? jaka szerokość taśmy?

Posted

moja to ona Daisy ;D Yorczuś. Zamówiłam (zaraz mnie ktoś zlinczuje pewnie :PP) na podkładzie 1,5 cm żółtym, tyle, że na klatce piersiowej żółty podkład 2 cm, na to tasma agility kawowa a to podszyte eko skórką błekitną tak odrobinkę.. ; ) I smyczka do tego.

Posted

Czy kupował ktoś niedawno akcesoria AMI PLAY? Chciałabym się dowiedzieć jak z wytrzymałością, czy coś się zmieniło, czy kółka w obrożach są ok ;-) Bo strasznie mi się podoba obróżka w szachownicę, ale nie wiem czy warto kupić ;-)

Posted

[quote name='Migori']Też mam activa z trzech warstw. Obroża jest szalenie lekka, miękka - dosłownie pióreczko w porównaniu do innych.[/QUOTE] A myślicie, że obroża tylko z dwóch warstw, tasiemki ze wzorkiem i taśmy podkładowej, byłaby O.K?

Posted

[quote name='Agnes']Bo activ dog ma cieniutkie tasiemki w zwiazku z czym nawet 3 warstwy nie robia duzej roznicy - co kto lubi ;)[/QUOTE]
No właśnie, activ ma cienkie taśmy podkładowe. Ja mam obrożę półzaciskową i jak do mnie ta obroża przyszła to się trochę zdziwiła, że taśma, z której jest zrobiony zacisk jest taka cienka. Ogólnie obroża jest bardzo starannie i równiutko uszyta, ja jestem zadowolona ;-)