ania_pelka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A kupowaliście kiedyś coś od tego sprzedawcy: [url]http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=6342206&order=t&p=4[/url] ? Najzwyklejsze obroże i smycze. Chce kupić u niego obroże dla kotów i dla psa ciotki, który jest na łańcuchu... I tak się zastanawiam czy warto. Quote
Voute Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ponawiam pytanie - czy na imprezie takiej jak DCDC dostanę obrożę Rogza? Quote
psyja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='motyleqq']ale z tego co widzę, masz znacznie większego psa niż ja, moja Etna jest chudzinką, waży tylko 12kg przy czym jest wysoka :) może to też zależy od wyboru wzoru itd itp[/QUOTE] znacznie większego?:D obróżka dł. 30cm na dużego psa?:eviltong: to miała być obróżka dla 5kg szczura, tak jak napisałam [B]1.5cmx30cm[/B] Quote
Yuveza Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='ania_pelka']A kupowaliście kiedyś coś od tego sprzedawcy: [url]http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=6342206&order=t&p=4[/url] ? Najzwyklejsze obroże i smycze. Chce kupić u niego obroże dla kotów i dla psa ciotki, który jest na łańcuchu... I tak się zastanawiam czy warto.[/QUOTE] O ja może bym się nawet skusiła na meksykański wzór błękitny:D ale nie prędko Quote
sator_k_ Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 psyja cena zależy tez od rodzaju tasiemki. Te haftowane są droższe. Quote
psyja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='sator_k_']psyja cena zależy tez od rodzaju tasiemki. Te haftowane są droższe.[/QUOTE] pytałam o nie haftowane;) zresztą tak naprawde to nie ma co rozkminiać tego, tak napisała i nie ma co snuć domysłów czemu hihi tylko się zdziwiłam i nie zachęciło mnie to do zamówienia kiedykolwiek czegoś z activedog Quote
Marta_Ares Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Diora']Marta, a były łańcuszki xl z tych nowych kolorów? :)[/QUOTE] zielony chyba byl, ale pewnosci nie mam, patrzylam na niebieskie to byly pojedyncze sztuki zatrzask L-ka, lancuszek L-ka, i smycz jedna 25mm, byly 2 stoiska z rogzami ja kupowalam w tym tanszym :D Quote
motyleqq Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='psyja']znacznie większego?:D obróżka dł. 30cm na dużego psa?:eviltong: to miała być obróżka dla 5kg szczura, tak jak napisałam [B]1.5cmx30cm[/B][/QUOTE] tak, potem się zorientowałam, jak już dodałam posta :roll: no cóż, ja narazie jednak nie zamawiam, wprawdzie podobały mi się szele straszliwie, ale poczekam, niech Etna ma chociaż ten rok, nim zacznę inwestować :evil_lol: Quote
Okamia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Voute']Ponawiam pytanie - czy na imprezie takiej jak DCDC dostanę obrożę Rogza?[/QUOTE] w Poznaniu nie było. W Sopocie tylko dlatego że dcdc było w czasie wystawy ;) Quote
puchu Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Szukają nowego domu. Jakby co PW [IMG]http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/obrozki%20itd/100_5540.jpg[/IMG] Quote
Voute Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Okamia']w Poznaniu nie było. W Sopocie tylko dlatego że dcdc było w czasie wystawy ;)[/QUOTE] Dzięki wielkie :) Quote
Chantell Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Diora']Taaaa, szczególnie pod pachami :D[/QUOTE] Ja nie chcę nic mówić, ale nagie psy tak się pocą :P [quote name='sugarr']Gdzie można taką dostać?[/QUOTE] naszego muscata may z zoologicznego u nas :) dziękujemy :loveu: Quote
Litterka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Przypomnę się z pytaniem: jak właściwie wyregulować półzacisk u psa? Quote
ania_pelka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Moim zdaniem tak, że gdy się zaciska to pies się nie dusi, ale nie może obroża przejść przez głowę, czyli tak na styk. Quote
Marchewkowy Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Mnie też activdog zniechęcił, ale nawet nie chce mi się o tym pisać ;) Dobrze że jest Dogstyle :D Quote
Agnes Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Marchewkowy']Mnie też activdog zniechęcił, ale nawet nie chce mi się o tym pisać ;) Dobrze że jest Dogstyle :D[/QUOTE] uwazaj, bo to jak pole minowe:diabloti: zaraz wskocza obroncy activdoga:evil_lol::evil_lol: taaak ja tez jestem bardzo zadowolona z dogstyle:loveu: biore kolejna rzecz w przeciagu miesiaca chyba;) Quote
motyleqq Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 oj tam oj tam, każdy lubi co innego :eviltong: ja jeszcze nie wiem, co lubię, bo za mało obeznana jestem :evil_lol: ale pitman mi się spodobał baardzo Quote
Chantell Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 to wie ktoś czy będą szelki i dłuższe smycze z rogza turkusowe? :oops: Quote
Marchewkowy Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ja muszę się zacząć ograniczać z tymi zakupami bo rodzina ma mnie dość :P Quote
chrupcia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Marchewkowy']Mnie też activdog zniechęcił, ale nawet nie chce mi się o tym pisać ;) [/QUOTE] Ja bym bardzo chętnie się dowiedziała, bo planuje tam zakup ;) Quote
psyja Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 mi się wyroby activdogowe podobają bardzo;) zresztą jakby było inaczej to bym nie chciała od nich zamawiać rzeczy. ale to wycenianie zupełnie mi się nie podoba, wybór obroży na rynku jest spory więc jest co kupić zamiast obroży z Activ Quote
Migori Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Marchewkowy']Mnie też activdog zniechęcił, ale nawet nie chce mi się o tym pisać ;) Dobrze że jest Dogstyle :D[/QUOTE] A w jakim sensie? Mam od nich dwie obroże i właśnie planowałam zakup kolejnych. Quote
anorektyczna.nerka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Migori, mogłabyś pokazać? Bo wydaje mi się że widziałam jakąś activdogową na labie, ale już mi z głowy wyleciało. Quote
Migori Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Jasne, już szukam fotek. [URL]http://img585.imageshack.us/img585/49/00000029.jpg[/URL] [URL]http://img88.imageshack.us/img88/8594/00000008q.jpg[/URL] Jestem z nich szalenie zadowolona. Ta zielono fioletowa to moja ulubiona. Quote
anorektyczna.nerka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dzięki! Szalenie mi się podoba ta z zielenią i różem... może w wakacje coś będę robić w kierunku kupna jakiejś obróżki... Quote
Recommended Posts