Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marchewkowy']Czy macie jakieś patenty na przechowywanie obroży i smyczy? Ja mam ciągle wszystko poplatane :P
Już i tak połowe schowałam ale nadal mam z tym problem ;)[/QUOTE]

[IMG]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/DSCF1101.jpg?t=1304522709[/IMG]
Lepszego nie znam. ;)

Przepraszam, że post pod postem, ale w poprzednim nie chce mi się zapisac edycja...

Posted

[quote name='Naklejka']Ciasno jest, rzeczy wiele nie ma, ale za to jak są to wielkieee... :P
Kilka obroży na jednym wieszaku da się powiesić ;)[/QUOTE]

Trzeba było takiego dużego psa nie kupować :evil_lol:

Posted

[quote name='HelloKally']I wygodnie się trzyma?[/QUOTE]

Tzn wygodnie - na początku było trochę dziwnie, bo ze smyczy 1,5cm mięciutkiej skórki na dosyć twardą 3cm, ale się wyrobiła i już mi nie przeszkadza, ogólnie mój pies za dużo na smyczy nie chodzi więc no trudno mi się wypowiedzieć. jedynie w mieście i kawałek przy ulicach a czasem i nawet nie.

Posted

[quote name='Voute']Trzeba było takiego dużego psa nie kupować :evil_lol:[/QUOTE]
Nie potrafiłabym mieszkać z małym psem:evil_lol:

Ja mam szerokie smycze i są wygodne, od Marty jest świetna, ale zaliczyła lot po betonie, potraktowanie butem i się przetarła lekko w jednym miejscu...:placz:

Posted

Marta super teraz wyglada rogz dla Aresa. patrzylam kilka razy bo cos mi nie pasowalo:evil_lol: Jakis delikatniejszy sie zrobil i nie moglam sie polapac czy to 25 czy 20 mm:evil_lol: No i pomysl, zeby przerobic na dwie obroze, bardzo fajny

Posted

[COLOR=blue]Zastanawiam się czy kupić Bonowi Lupina 1,8 mm w sumie wygląda tu ok:
[img] http://img51.imageshack.us/img51/3162/dogow.jpg[/img]
[IMG]http://img51.imageshack.us/i/dogow.jpg/[/IMG][/COLOR]

Posted

Wg mnie zdecydowanie za cienkie. Razem z szerokoscia tasmy jest odpowiednia wielkosc zatrzasku i kolka - dla wiekszego psa mysle, ze za male jedno i drugie, zbyt delikatne.

Posted

[quote name='Yorkomanka']podobno już jutro mają być u mnie moje nowe obroże:loveu:[/QUOTE]
To jak będą, to pokaż na Odim ;) :cool3:

Posted

Ja wszystkie smycze, szelki i obroze mam w takim dużym kartonie po butach, wszystko poukładane, a na wierzchu mam tylko linkę treningową, codzienną smycz, szelki i obrożę, a tak to wszystko pochowane :evil_lol:

Posted

Zadowolona paskuda w czerwonej 4cm od Dogstyle ( w realu bardziej żywa czerwień). Póki co pogoda paskudna i nie ma jak zdjęć robić. Jak się słonko pokaże to obfocimy co trzeba jakoś bardziej reprezentatywnie ;)

[IMG]http://i641.photobucket.com/albums/uu138/Pineska_92/mange-1.jpg[/IMG]

Posted

Orientuje się ktoś może, czy na DCDC Wrocław lub KWPR w Kaliszu będą stoiska Rogza? W przeciągu 1,5 miesiąca nigdzie indziej nie jadę i się zastanawiam, czy dostanę tam Rogzy czy muszę zamówić przez internet.

Posted

[quote name='Marchewkowy']Marta super pomysł, ślicznie wyglądają obydwa psiaki :smile:[/QUOTE]

[quote name='westie_justa']Hehe, i jak oszczędnie:-D[/QUOTE]

[quote name='Onomato-Peja']Marta... Mistrzostwo, a ten zatrzask wygląda o wiele wiele lepiej na pojedynczej taśmie.[/QUOTE]

[quote name='kasia_1982']Marta - pomysl swietny. A oba psy w sporcie wygladaja cudownie.
Turkus kupuj w takim razie 25mm i zrob z nim to samo. Aresowi w 25mm do pyska jak ma pojedyncza tasme ;-)[/QUOTE]

[quote name='Agnes']Marta super teraz wyglada rogz dla Aresa. patrzylam kilka razy bo cos mi nie pasowalo:evil_lol: Jakis delikatniejszy sie zrobil i nie moglam sie polapac czy to 25 czy 20 mm:evil_lol: No i pomysl, zeby przerobic na dwie obroze, bardzo fajny[/QUOTE]

hehe dziękujemy pięknie:loveu: :loveu: :loveu: mi tez teraz zdecydowanie bardziej się podoba,
wogóle na ten pomysł z dwoma obrożami to wpadł Tzt, ja tylko poprosiłam, żeby mi skrócił....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

na turkus tez juz mam pomysl:diabloti: ale o tym później,
mam cichą nadzieję, że będą rogzy na łódzkiej wystawie:evil_lol:

co do psich akcesorii to dla samego Aresa miałam wszystko poukładane w takim dużym tekturowym pudełku, przedzielonym na obroze i szelki, smycze, dla Mayloka mam obroże w reklamówce jak narazie, a smycze i szelki z Areoswymi