Migori Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='blacky764']Pytam o obroże el perro, bo wydaje się ładnie wykonana, ale czy jest np. mocna ? Pytam, bo wydaje mi się strasznie tania, jak na znaną (?) marke - dla mojego futra (36 cm obwód szyi) kosztuje jedyne 12,50. Wysyłki nie wliczam bo to grosze[/QUOTE] Masz małego pieska więc skoro wytrzymuje moją sukę to wytrzyma i w waszym przypadku. Tak sądzę. Co do wysyłki... czy grosze? No nie takie grosze - 9zł poleconym który idzie 8dni ;) Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Polecony 8 dni ? No to nieźle... A jaki kolor byście mi poleciły na białego psa ? ;) Podoba mi się fiolet i czerwień, ale czerwoną obróżke już mamy :) z tych o tutaj [IMG]http://www.elperro.com.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/Obro__a_2_5_cm_J_4c73687c4766e.jpg[/IMG] Quote
Migori Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Zamówiłam od nich fioletową smycz właśnie. Ciekawa jestem jaki bedzie miała odcień. Fiolet bardzo ładnie na białym psie sie prezentuje. Widziałam Duffla we fiolecie. Świetny efekt. Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 pomarańcz jest bardzo intensywny, strasznie mi się podoba, idę poszukać zdjęć Duffla w fiolecie :) gdyby mieli bardziej intensywny zielony to bym się nie zastanawiała ;) ale zielone takie pastelowe... fiolet najbardziej mnie ciągnie :evil_lol: może od razu 2 ? :diabloti: Nie no, wole 1, jak się spodoba to kupimy więcej :lol: Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 zależy jak kto widzi limonkę ;) ten pierwszy ? wydaje mi się taki troche brudny, ale wiem że foto odbiega od rzeczywistości. Póki co (czyt. w marcu :)) chyba kupimy fiolet, jak nam się spodobają i się fajnie będzie nosić to się coś jeszcze dokupi :) Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 pitman ma teraz przeceny niektórych produktów -50% szkoda tylko że takie szerokości :placz: Quote
Ania :) Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Najbardziej podoba mi się ta 6 - żółta. Ale chyba lepiej wyglądałaby na czarnym psie niż na białym - tak mi się wydaje :) Quote
Diora Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ja właśnie szperam w ofercie Pitmana. Mam już pomysł, ale nie jestem do końca pewna czy zamówić ;) Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Diora']Ja właśnie szperam w ofercie Pitmana. Mam już pomysł, ale nie jestem do końca pewna czy zamówić ;)[/QUOTE] czemu nie ? fajne rzeczy i tanie ;) ja bym zamówiła, ale 4 cm na westa ? :hmmmm: hihihi :diabloti: Quote
Agnes Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Po pierwsze kolory el perro wg mnie bardzo dobrze sa pokazane na tym zdjeciu, po drugie pitman ma przeceny 50% od daawna tylko produkty zmienia ;) Quote
Diora Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='blacky764']czemu nie ? fajne rzeczy i tanie ;) ja bym zamówiła, ale 4 cm na westa ? :hmmmm: hihihi :diabloti:[/QUOTE] Ja akurat wybrałam z tych w regularnej cenie - szerokość 3 cm. Komplecik złoto- czarny. Rozmyślam jeszcze, bo nie nie jestem przekonana czy chcę obrożę na klamerkę... Quote
Asia&Kleo Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Z El perro bardzo mi się podoba szara taśma, wydaje się na zdjęciu bardzo ładna:) Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Asia&Luna']Z El perro bardzo mi się podoba szara taśma, wydaje się na zdjęciu bardzo ładna:)[/QUOTE] Nna czekoladowego psa, ok. Ale ja mam białego ;) [quote name='Agnes']Po pierwsze kolory el perro wg mnie bardzo dobrze sa pokazane na tym zdjeciu[/QUOTE] jeszcze zależy jak kto ma poustawiane kolory w monitorach Quote
Bewarka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Na białego psa to brąz albo fiolet, wolę kontrast :) Kupuj, kupuj, bo chcę zobaczyć jak to będzie wyglądać... :D Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Bewarka']Na białego psa to brąz albo fiolet, wolę kontrast :) Kupuj, kupuj, bo chcę zobaczyć jak to będzie wyglądać... :D[/QUOTE] obstawiam fiolet ;) będziemy zamawiać "dopiero" za jakieś 2 tygodnie :) Quote
Bewarka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='blacky764']obstawiam fiolet ;) będziemy zamawiać "dopiero" za jakieś 2 tygodnie :)[/QUOTE] Oo dobry wybór :) [size=1]Mi się nie śpieszy...[/size]:diabloti: Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Bewarka']Oo dobry wybór :) [size=1]Mi się nie śpieszy...[/size]:diabloti:[/QUOTE] będę pamiętać o cioteczce ;) Quote
papisia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='blacky764']obstawiam fiolet ;) będziemy zamawiać "dopiero" za jakieś 2 tygodnie :)[/QUOTE] Dobry wybór :) Mam dla jasnej biszkopcicy :) Quote
anka11 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Migori, śliczne te kolorki wybrałaś w ad, bardzo podoba mi się! Jak przeglądałam ten temat natknęłam się na niebieski 'kołnierz ortopedyczny" :evil_lol: z kolcami na psie owczarkowatym, chyba od TZa Marty. Bardzo przypadł mi do gustu tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić Weny w takim. Jeszcze trochę pieniędzy mi zostało, więc na obrożę starczy hehe. Blacky ja też doradzam fiolet, chociaż chyba trochę za późno, bo już wybrałaś :) Quote
zaba14 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Migori to że paczka do Ciebie szła 8 dni to nie wina sklepu a poczty polskiej, z Krakowa do Zabrza - 100km list polecony szedł ponad 14 dni ;] jestem tego żywym przykładem... Quote
gops Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Diora']Ja akurat wybrałam z tych w regularnej cenie - szerokość 3 cm. Komplecik złoto- czarny. Rozmyślam jeszcze, bo nie nie jestem przekonana czy chcę obrożę na klamerkę...[/QUOTE] oo to pewnie to co my mielismy :) bardzo ladny kolorek , napewno nie bd zalowac jak kupisz Quote
Migori Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='zaba14']Migori to że paczka do Ciebie szła 8 dni to nie wina sklepu a poczty polskiej, z Krakowa do Zabrza - 100km list polecony szedł ponad 14 dni ;] jestem tego żywym przykładem...[/QUOTE] No nie wiem... miałam problem z dobraniem rozmiaru. Pierwszą obrożę odesłałam, była na miejscu po 3dniach... Także coś tutaj sie nie zgadza :) Quote
blacky. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ja mieszkam w Szczecinie, ciekawe ile będzie iść paczuszka ;) Quote
zaba14 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Migori']No nie wiem... miałam problem z dobraniem rozmiaru. Pierwszą obrożę odesłałam, była na miejscu po 3dniach... Także coś tutaj sie nie zgadza :)[/QUOTE] Wiesz ja mieszkam w IRL i paczka idzie do PL 3 dni, a z PL do IRL 7 ... :) różnie to bywa :) Quote
Recommended Posts