Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli chodzi o kontakt z pełną-miską super ! Nie mam żadnych zastrzeżeń !

Zdecydowałam sie na smycz czarną z nitkami M - pytanie czy karabińczyk jest czarny czy srebrny? Bo nie ma zdjęcia..
I obrożę miękkie lekkie granatową.

I nie wiem jaką przesyłkę wziąć.. Bo jak mi PP zgubi (ta wysyłka za 9zł nie jest za potwierdzeniem) :mad: Ktoś robił zakupy? Jak zamawialiście?

Posted

[quote name='Marta_Ares']jak kupowalam obroże lupina to ta wysyłka za 9zl to był polecony priorytet czyli rejestrowana[/QUOTE]

Ooo to jak polecony to super :) Dzięki !

Posted

Świetne połączenie tych szopów!
A ja mam pytanie.. Posiada ktoś obroże Rogza z serii z gumową naszywką w rozmiarze M? Mógłby mi zmierzyć minimalny jej obwód? I czy da się dorobić jeszcze dziurki jak coś?:) I ew. prosiłabym o foto ;P

Posted

[quote name='Justa']

I nie wiem jaką przesyłkę wziąć.. Bo jak mi PP zgubi (ta wysyłka za 9zł nie jest za potwierdzeniem) :mad: Ktoś robił zakupy? Jak zamawialiście?[/QUOTE]

Jestem pewna, że gdyby polecony zaginął, to PP przesłałaby kolejny egzemplarz lub w razie braku, oddaliby pieniądze. Nadawca ( czyli PP) składa reklamację na poczcie i poczta zwraca w takim wypadku chyba do kwoty ok. 120 zł Także nikt nie jest stratny.

Miałam taką sytuację z Pitmanem i jedno zamówienie zaginęło dwukrotnie. Dopiero za trzecim razem otrzymałam towar.
Okazało się, że nie było w tym bynajmniej winy poczty. Osoba nadająca przesyłkę do mnie, spisała sobie niewyraźnie mój adres i zamiast Grudziądz, posłała do innego miasta. A jeszcze w dodatku podaję adres skrytki pocztowej , czyli tylko nr skr. i kod + miasto.
Zapewne w końcu otrzymali tamte błędnie nadane przesyłki, ale słabo na tym wyszli, bo w zamówieniu były dwie obroże z imieniem psa i w tym jedna skóra.

Posted

[quote name='Justa']

I nie wiem jaką przesyłkę wziąć.. Bo jak mi PP zgubi (ta wysyłka za 9zł nie jest za potwierdzeniem) :mad: Ktoś robił zakupy? Jak zamawialiście?[/QUOTE]

zamawiałam dużo rzeczy przez internet i to różnymi przesyłkami, nawet tymi bez zabezpieczenia i nigdy mi nic nie zginęło

Posted

[quote name='toyota']

Miałam taką sytuację z Pitmanem i jedno zamówienie zaginęło dwukrotnie. Dopiero za trzecim razem otrzymałam towar.
Okazało się, że nie było w tym bynajmniej winy poczty. Osoba nadająca przesyłkę do mnie, spisała sobie niewyraźnie mój adres i zamiast Grudziądz, posłała do innego miasta. A jeszcze w dodatku podaję adres skrytki pocztowej , czyli tylko nr skr. i kod + miasto.
Zapewne w końcu otrzymali tamte błędnie nadane przesyłki, ale słabo na tym wyszli, bo w zamówieniu były dwie obroże z imieniem psa i w tym jedna skóra.[/QUOTE]
oo to sie zdziwilam, zamowien u pitmana zrobila dobre 20 i nigdy zadne nie zginelo a wszystkie szly poczta :)
moze po jakims czasie zaczeli spisywac uwazniej adresy :lol:

Posted

[COLOR="blue"][SIZE="2"]to tak przy okazji może tu ktoś zainteresowany?:cool3:[/SIZE][/COLOR]
[img] http://img821.imageshack.us/img821/1543/dogoz.jpg[/img]

[COLOR="blue"]i nie miał by może ktoś na sprzedaż Rogzowych szelek M?:p[/COLOR]

Posted

a mi doszla w koncu (po miesiacu ;) smycz rogza 2,5cm do kompletu do obrozy. Nawet nie wiedzilam ze ona bedzie taka ciezka. Chyba bardziej mi odpowiada 2cm jesli chodzi o smycz. Ale mam nadzieje ze idzie sie przyzwyczaic ;)
A kolorek el perro cudny. Ich wszystkie kolory sa takie soczyste?

Posted

[quote name='Tepes']
[COLOR="blue"]i nie miał by może ktoś na sprzedaż Rogzowych szelek M?:p[/COLOR][/QUOTE]
:multi:

[url]http://allegro.pl/szeleczki-rogz-rozm-m-i1433986633.html[/url] ;)

Posted

Sprzedam takie cudo ;) jednak dla mojej suczki 2,5 cm to kołnierz :)
Sprzedam lub zamienie się na hiltona lub trexie :)
[IMG]http://img715.imageshack.us/img715/5365/dscn7734.jpg[/IMG]