barberry Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Specjalnie wzięłam jeden i drugi: model dziewczyński i model sportowy ;) Quote
Lucky. Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 mi się podoba w rogzette i blue sport . może dlatego, że rogzette bardzo mi się podoba a sporka sama mam :P Quote
toyota Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Żartuję oczywiście , w wersji sportowej też super wygląda , bo to jest prześliczna panienka przecież. Quote
barberry Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Lucky.']mi się podoba w rogzette i blue sport . może dlatego, że rogzette bardzo mi się podoba a sporka sama mam :P[/QUOTE] dzięki :) [quote name='toyota']Żartuję oczywiście , w wersji sportowej też super wygląda , bo to jest prześliczna panienka przecież.[/QUOTE] dziękujemy :) zobaczymy jak się zacisk będzie sprawował... Quote
Kateczka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Agnes zakłam, że jak starych modeli nie pokazują to raczej ich znów nie mają ;) potrzebowałam bym sport albo liski....albo fioletowy zacisk na łańcuszku ;) Quote
Agnes Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ale sa ;) Nie wiem o ktore rozmiary Ci chodzi, z obrozy w xl byly i liski i fiolet byl (byly wszystkie kolory nitki zatrzaski), lancuszki pewnie tez. Mieli bawet sloneczniki xl zatrzask, wiec bardzo stary wzorek ;) Duzo bylo i duzo jest nadal, bo nie wszystko sie sprzedalo. Lepiej napisac do nich i zapytac. Mowie o dystrybutorze rogza w PL [url]www.drpets.pl[/url] Quote
Kateczka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 liski to szelki :P to samo sporty....chciałam zamówić dzisiaj na promocji ;) a nie za bardzo mogę jak nie mam czego .... Quote
Diora Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Kateczka, na allegro masz niebieskiego sporta- smycz i obrożę za 50 zł ;) Gdyby był czerwony, byłby już mój ;) Agnes, był fioletowy łańcuszek XL? :( edit: sorry, to nie sprort, pomerdały mi się wzorki Quote
Kateczka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 no właśnie miałam pisać, że to Raf Como ;) ale z ato jakby ktos chciał to na all jest to Geko czy coś :P w półzacisku ;) Quote
DomixX Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Kateczka']no właśnie miałam pisać, że to Raf Como ;) ale z ato jakby ktos chciał to na all jest to Geko czy coś :P w półzacisku ;)[/QUOTE] Gekko jest? Ja dziś przeglądałam i nie widziałam..:roll: EDIT: Już widze, ale ja i tak już zamówiłam i załapałam sie jeszcze na tą promocje.. Quote
Diora Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Gekko mam w zatrzasku :) Półzaciski XL są dla nas za duże niestety... Liski są tutaj: [URL]http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=291[/URL] Quote
Agnes Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Kateczka a pytalas ich czy maja czy patrzylas tylko na www? Diora na bank byl zatrzask, lancuszki wiem, ze czarny i chyba roz nie wszystko pamietam ;) Quote
Kateczka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ale ja chcę szele ;) i tez sa....ale cena mnie nie powala ;) dlatego najchętniej bym się wymieniła za moje Planety ;) patrzyłam na [url]www...pamiętam[/url] jak w lutym przemaglowałam wszystkie sklepy z Rogzami ;) tylko PM miała to czego szukałam... Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 szkoda, że nie mieszkam w Warszawie to bym też skorzystała z promocji... Zna ktoś jakiś sklep w Katowicach gdzie są rogzy? (oprócz tego w Silesii i Kakadu w C.H. 3 Stawy bo tam mają strasznie mały wybór) Dzisiaj kupiłam rogzowy zacisk z drutem kolczastym, ale harroldzia dopiero na święta go dostanie. Teraz poluje na zaciskowy Retro Rex, ale niestety nigdzie w pobliżu nie ma, a z neta nie opłaca mi się kupować jednej obroży... Quote
Agnes Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [B]Kateczka[/B] ostatni raz napisze bo tak to bedziemy sobie pisac:evil_lol: strona [URL="http://www.drpets.pl"]www.drpets.pl[/URL] to dystrybutor rogza na Polske, maja wiele wzorkow, nawet te ktorych nie ma w innych sklepach. Warto do nich napisac maila i zapytac. Ja na szelki nie patrzylam, bo mnie nie interesowaly;) edit: a na stronie oferta nie jest aktualna Quote
vege* Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 to zamów na stronie tego sklepu, w którym mają promocje ;-) Quote
Diora Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Widzę, że zrobił się wielki szał na Retro Rexa :D Ja mam smycz, ale średnio jestem do niej przekonana... To chyba przez ten jaskrawy pomarańcz Quote
Agnes Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [B]Diora[/B] mi bardzo pasuje ten wzorek:loveu: A jeszcze ad zacisku rogza, bylam na spacerze z suka i zacisk luzuje sie bardzo dobrze, zatrzezen brak;) Quote
Kateczka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 dobra bo się zagubię ;) Dr Pets ma promocje do dzisiaj tak?? tam jak juz warto na chwilę obecna zamówić...ale nawet jak mają na stanie to czego mi trzeba...to zanim odpiszą będzie po promocji :P jak będzie mi znów tak strasznie zależeć, że nawet się wykosztuję to zamówię na PM ;) Agnes tak przy okazji to poza PM zaden sklep internetowy nie ma aktualnej oferty;) przynajmniej w Rogzach...ciekawe skad ta zasada;) Quote
vege* Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 to chyba tylko ja jestem tu jedyną osobą, której nie podoba się ani retro rex, ani funky rex czy jakoś tak :lol: Quote
Diora Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 A masz zmniejszoną na maxa tę obrożę? Bo moja sunia też ma w szyi 43-44 cm. i zawsze byłam przekonana,że półzaciski są za wielkie... Quote
Agnes Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [B]Kateczka[/B], tak promocja do dzisiaj, w stacjonarnym sklepie do 16 nie wiem czy przez internet tez. Sklepy generalnie niekoniecznie robia akualizacje asortymentu ;) [B]Diora[/B], moja ma ok 45 w szyi moze 44 jakby bardziej scisnac i mam prawie na maxa zmniejszona ale zacisk jest tez dosc mocno skrocony (jak na zacisk), zeby za bardzo nie wisial (i zeby go nie zgubila) Quote
Marta&Gabi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Mam prośbe Mógłby mi ktoś zmierzyć jak długi jest pasek zaciskowy w rogzie xl? Quote
Marta&Gabi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Agnes']Sam pasek bez kolek itp 16,5 cm[/QUOTE] Dzięki. Bardzo długi jest. Quote
Recommended Posts