ariss Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Justa'][IMG] A jaką masz szerokość? Bo ja bym chciała dla Galiny 2 cm - nie wiem czy nie bedzie za szerokie..[/QUOTE] tu masz tak na szybko fotkę;) [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_6838.jpg[/IMG] Quote
NightQueen Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Rinuś'][I][B]No dawaj te foty :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I] [/QUOTE] kiedyś dam :) tylko nie wiem kiedy wrócę z tułaczki do domu :p Quote
rev Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Fankafanty szelki są rewelacyjne, ja właśnie czekam na swoje szeleczki ;) Mam rozumieć, że K9 wysyłają do Polski? Niedobrze. Quote
konikowa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ariss - BOSKIEGO MASZ PSA!! I ta obroża świetnie mu pasuje! Ale i tak chyba najbardziej mi się w żółtej od Marty podoba;) Quote
*Monia* Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Moje młode dostało 2 nowe obróżki, ale jedna z nich mi się nie podoba :roll:. Na Hexolinie trochę lepiej wygląda, ale Hexi tylko w półzaciskach chodzi i chyba trzeba będzie się obroży pozbyć... Moje kochane psisko pozować nie chciało, więc fota na leżąco... [img]http://www.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=29705&photoID=1561506[/img] Shina ma identyczną tylko niebieską. Zakupów narobiłam, ale zdjęć nie wrzucałam więc zaczynam się chwalić pojedynczo :lol: Quote
Squ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='ariss']tu masz tak na szybko fotkę;) [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_6838.jpg[/IMG][/QUOTE] Śliczna suka :) Quote
Dogha Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 fankafanty ile kaski poszło za szelki rozmiaru Gabi razem w przesyłką do PL? Quote
fankafanty Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zuzka, my nie zamawialiśmy, kupiliśmy je na światówce belgów :p Komplet różowych z napisami (kupowane osobno) to 39 euro :shake: Gabi były tańsze ale nie pamiętam ile, mogę się dowiedzieć :razz: Quote
Dogha Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 dobra, nie dowiaduj się. THX ( no tak mogłam się domyślić, że na belgach były) Quote
Tepes Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [img]http://i45.tinypic.com/15qx4l3.jpg[/img] [COLOR=Blue]Atom w nowym odzieniu;)[/COLOR] Quote
Ana04 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A kto to Atom?:) Fajnie wygląda w tej szerokości. Quote
Justa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='ariss']tu masz tak na szybko fotkę;) [url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_6838.jpg[/url][/QUOTE] Piękna ta obroża :loveu: Przypomniałam sobie, ze jak byłyśmy na spacerku z Olą od Bangi to Gasska też miała na sobie tę obrożę, więc gdzieś mam zdjęcia nawet w bardzo dużym formacie :diabloti: Ewuń, ja sobie wszystko zobaczę i poprzymierzam jak tylko się spotkamy w końcu :loveu: Ale jeśli chodzi o rogzy to chyba M'kach zostaniemy.. [quote name='konikowa']ariss - BOSKIEGO MASZ PSA!! I ta obroża świetnie mu pasuje! [/QUOTE] Gassira jest przepiękna i najpiękniejsza! :loveu: I oby przekazała te przepiękne geny :loveu: Quote
ariss Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='konikowa']ariss - BOSKIEGO MASZ PSA!! I ta obroża świetnie mu pasuje! Ale i tak chyba najbardziej mi się w żółtej od Marty podoba;)[/QUOTE] [quote name='Squ']Śliczna suka :)[/QUOTE] [quote name='Justa']Piękna ta obroża :loveu: Przypomniałam sobie, ze jak byłyśmy na spacerku z Olą od Bangi to Gasska też miała na sobie tę obrożę, więc gdzieś mam zdjęcia nawet w bardzo dużym formacie :diabloti: Ewuń, ja sobie wszystko zobaczę i poprzymierzam jak tylko się spotkamy w końcu :loveu: Ale jeśli chodzi o rogzy to chyba M'kach zostaniemy.. Gassira jest przepiękna i najpiękniejsza! :loveu: I oby przekazała te przepiękne geny :loveu:[/QUOTE] :mdleje:ojej, ale mi miło, dziękuję:loveu: Justa, pamiętam to spotkanie ona wtedy chyba miała 7-8 miesięcy, a dokładnie dziś 3 latka jej stuknęły, zobacz w jakim stanie jest obroża:loveu: Myślę, że Gali będzie lepiej w M, ale przymierzyć nie zaszkodzi;) Quote
niunka04 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 sznaucer miniaturowy. No powiem szczerze że troche ciągnie... a może pies w takiej obroży pół zacisk chodzić cały czas??? Quote
ariss Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='niunka04']sznaucer miniaturowy. No powiem szczerze że troche ciągnie... a może pies w takiej obroży pół zacisk chodzić cały czas???[/QUOTE] a niby dlaczego nie? może jak w każdej innej;) Quote
Tepes Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Ana04']A kto to Atom?:) Fajnie wygląda w tej szerokości.[/QUOTE] [COLOR=Blue]A to pies cioci któremu sprawiłam nowy ciuch bo tamten to już była masakra:evil_lol: czekamy s na Lupina i mam nadzieje że pojedziemy do jakiegoś zoologa i Bono załapie sie na Rogza 40 mm:diabloti: i tak myślę ze ten właśnie lupin i rogz i KONIEc!! trzeba sie leczyć:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Smile of Red Witch Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Endher']Mam rozumieć,że K9 wysyłają szelki do Polski? Wiecie może ile średnio idzie paczka? Muszę to poważnie przemyśleć,bo jestem na śmierć zakochana :diabloti:[/QUOTE] Endher pewnie jakbyś skontaktował się z producentem z Węgier to by Ci pewnie przesłał ( [url]http://www.k9-product.com/[/url]) my mieszkamy w Irlandii i szelki przesyła nam angielski przedstawiciel. Ariss śliczna suńka i jeszcze piękniejsza suczka ;) Quote
*Monia* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Darianna']Monia, co to za obroża i w jakich wymiarach? [/QUOTE] Dostała Shina w prezencie, więc nie wiem co to za obroża :roll:. Wymiarów nie mierzyłam, ale max może mieć z 50, szerokość 2,5 cm. Nie wiem czy zostawiać Hexolinie czy nie.. Nie lubię brązu :roll:. Quote
Onomato-Peja Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ja wiem co to za obroże ; ) Takie za 5-8zł gówna jednym słowem. Quote
Szerkanka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 wiecie moze, czy szelki skorzane, jak sie nasiakna woda, to zmieni ich pierwotny wyglad? Czy skora sie pomarszczy? Quote
gops Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Szerkanka']wiecie moze, czy szelki skorzane, jak sie nasiakna woda, to zmieni ich pierwotny wyglad? Czy skora sie pomarszczy?[/QUOTE] jesli sa z prawdziwej pozradnej skory to nic im nie bedzie , ale nie mocz specjalnie, jak wiesz ze pies bd plywac to zakldaj inne jak sa z jakiejs podroby to pekaja i "puchna " Quote
Recommended Posts