Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Okamia']Właśnie te ich zapięcie mnie zastanawiało... Takie inne...
Ogólnie to świetny projekt ;) (o modelce nie wspomnę :P)
[/QUOTE]
Okamia naprawdę polecam Ecollars ;) Ja mam od nich moją czerwoną i podobną mam dla mojego jamniora w Polsce.

Posted

[quote name='Iś & Chester']haha, a ja jestem inna :D
Smycz mam jedną- czarno-niebieską + króciutką czerwoną na szkolenie, obrożę pomarańczowo-szarą( półzacisk z rogza, tez z lisami xd) + czerwoną skórzaną. I tą smycz mam do wszystkiego :D
wcześniej miałam czerwoną smycz- też była do wszystkiego, nawet do poprzedniej niebieskiej obroży.
Jakbyście Wy mnie z psem zobaczyli na ulicy to by było co za bezguście idzie [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] chociaż w sumie w moim kundlu z 2,5cm obroży widać końcówkę pomarańczowego paska xd ale i tak. pomarańcz do niebiesko-czarnego, albo czerwony do niebiesko czarnego. xdd[/QUOTE]

To uciekaj z tego wątku póki jesteś normalna :evil_lol::evil_lol:

Posted

ale ja Was lubię czytać :D

a kupowanie milionów smyczy akurat mi nie grozi, bo nie lubię żadnych innych poza plecionkami, a na tym nie ma żadnych wzorków ani nic.

Posted

Ja dla mojej terierki walijskiej, którą odbieram za trzy dni kupiłam na razie cały zestaw z RED DINGO Hibiscus Red

ale zakochałam się w tych obrożach ... można oszaleć:roll:

[URL]http://www.cozycritter.com/fabric4.htm[/URL]

Posted

Mi się kiedyś podobały tylko skóry... A że tylko te pieruńsko drogie, to nie szalałam.

Ale przez ten wątek to się zmienia :cool3: Szykuję się na rogza, co byłam pewna, że NIGDY nie ma mowy

Posted

[quote name='Angelika']Ma ktoś może obrożę ezy doga? Zastanawiam się nad jej kupnem ale nie wiem jaki rozmiar będzie dobry.Czy rozmiary podane na pełnej misce są dokładne? Jeśli nie to czy ktoś mógłby mi zmierzyć największy obwód XS-ki lub najmniejszy S-ki? Z góry dziękuję.[/QUOTE]
Mam S.
Zmierzyłam i wyszło 35 cm, więc w sumie dobrze podali na stronce.

Posted

Kocham was, 2:2 wyszło narazie ^^ Droga Natalio! Na komplet mnie nie stać, obrożę wezmę jak coś od Lucky ;) A masz coś jeszcze do sprzedania?;]] No właśnie, jak coś to mam do sprzedania Pink Heartsa na łańcuszku i Icecream Bone chyba... Nową ;p

Posted

[quote name='Iś & Chester']haha, a ja jestem inna :D
Smycz mam jedną- czarno-niebieską + króciutką czerwoną na szkolenie, obrożę pomarańczowo-szarą( półzacisk z rogza, tez z lisami xd) + czerwoną skórzaną. I tą smycz mam do wszystkiego :D
wcześniej miałam czerwoną smycz- też była do wszystkiego, nawet do poprzedniej niebieskiej obroży.
Jakbyście Wy mnie z psem zobaczyli na ulicy to by było co za bezguście idzie [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] chociaż w sumie w moim kundlu z 2,5cm obroży widać końcówkę pomarańczowego paska xd ale i tak. pomarańcz do niebiesko-czarnego, albo czerwony do niebiesko czarnego. xdd[/QUOTE]

Vini - Ice cream ładniejszy o wiele.

Posted

[url]http://images40.fotosik.pl/295/5e26b4c564cd8ebd.jpg[/url]
ktoś byłby na coś chetny, oprocz rogzów i muscata....??

korcą mnie 2 obróżki od Taks... tak cel szczytny, ale za duzo tego mam :(

Posted

[quote name='Vini.']Który rogz dla Was ładniejszy: Rogzette czy Icecream Bone?[/QUOTE]

mam to i to
osobiście bardziej podoba mi się rogzette, ale icecream też wygląda ładnie na psie :)

Posted

[quote name='Smile of Red Witch']Sugar przymierzasz się do tego ROGZ-ika co my go mamy?? Justek ja jestem za Icecream Bone ;)[/QUOTE]
Tak, pink hearts XXL :cool3:

Posted

[quote name='Kateczka']czy Hamiltony są tylko do 2,5 cm szerokosci??[/QUOTE]

nie :)
widizalam rowniez 4cm , na allegro keidys wiec napewno sa

Posted

[quote name='Vini.']Kocham was, 2:2 wyszło narazie ^^ Droga Natalio! Na komplet mnie nie stać, obrożę wezmę jak coś od Lucky ;) A masz coś jeszcze do sprzedania?;]] No właśnie, jak coś to mam do sprzedania Pink Heartsa na łańcuszku i Icecream Bone chyba... Nową ;p[/QUOTE]

W lipcu jakbyś ode mnie wzięła, to byś już pewnie kasę miała i za przesyłkę byś nie płaciła :cool3:.
Z rogzów mam jeszcze szelki butterfly i to chyba tyle :hmmmm:.

Posted

A mógłby mi ktoś wyjaśnić czym się charakteryzują te Hamiltony, że są takie drogie? Bo wyglądają jak takie obroże które się znajdzie po 15zł :cool3: