marta1624 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 6 godzin temu, nadira napisał: Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam, też byśmy coś zamówili :D A może to dobrze ;) Mam postanowienie noworoczne- żadnych nowych niepotrzebnych obróż (z wyjątkiem jednej skórzanej) Chyba pojadę na tą wystawę bez pieniędzy, żeby nie kusiło :D No to nie żeby coś, ale zamówić można po inwentaryzacji, z odbiorem na wystawie :D Ja właśnie czekam na zakończenie inwentaryzacji i zamawiam :D Quote
Kocurkotka Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 ja se poczekam co ciekawego będą mieli :3 jak z gotowców nic mi nie podpasuje to se zamówię:D Quote
marta1624 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Dla mnie z gotowców na pewno nic nie będzie :lol: Zawsze jestem upierdliwą klientką, która chce idealne rzeczy :p Quote
Aleksandrossa Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Pamiętacie jak jakiś czas temu prosiłam o pomoc w wyborze wzoru derki? Tak się pudlowy prezentuje ;) 3 Quote
marta_gp Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 jaka fajna :) skąd ta derka? polecacie smycz gumowaną z Juliusa? Quote
Aleksandrossa Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 10 minut temu, marta_gp napisał: jaka fajna :) skąd ta derka? Lukar Mi się on strasznie w niej podoba :D Quote
Aleksandrossa Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 4 minuty temu, Angi napisał: Ciepla jest? :D Wzięliśmy z ociepleniem, wydaje się być okej :) Quote
gops Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Zakochałam się .. http://passion-dogs.pl/pl/p/Obroza-skorzana-4-cm-standard/214 piękna i prosta, klasa. Bardzo mi się podoba jej nie typowy kolor. Szkoda że nie mam wolnej stówki :p 1 Quote
a_niusia Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 ktos tu napisal, ze to dla ttb, ale kurcze...musialam TO miec:) nasza nowosc:)) super kozacka:)))) 1 Quote
REVOLUTION Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 A_niusia, fajnie wygląda, naprawdę kozacko. Quote
a_niusia Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 mialo byc nie dla niej, ale juz zajela! musze upolowac koniecznie jeszcze fioletowa i rozowa dla reszty kozakow z mojego stadka:) Quote
angineuuka Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Jako że w przyszlym miesiacu mam zamiar zamówić hurtty. Te Y z nowej serii bardzo się przekrecaja? Ktoś wie? :D czy lepiej w Y stare celowac? Quote
Pepper-oni Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Ja mam stare Y i się nie przekręcają. Też się czaję na nowe ale zniechęcają mnie właśnie opinie. Plus znowu problem z rozmiarówką. Quote
marta_gp Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 To samo miałam napisać o bellomanii :) tylko zdjęcia nie zdążyłam zrobić. mój gończy też ma taką =) Ale w tym rozmiarze (M) to widziałam tylko ten kolor w TK maxxie. chcę jeszcze różową dla przyszłej suki (chyba S) ;p nie kupowałabym, ale może się uda za 20zł.. :) Quote
XdamianX Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Czy u kogos są jeszcze te tanie bellomanie? Potrzebuje taka na obwód ok 28-32 cm (odpada różowy kolor) Quote
a_niusia Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 trzeba dobrze polowac:))) tkmax dla zwierzat to jest moja ulubiona sekcja hehe 1 Quote
gops Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 U nas w Tk Maxie w tej chwili nie ma NIC, jakies ubranka niezbyt ładne z 2 smycze "w cętki" i pełno zabawek pluszaków. Byłam szukać właśnie bellomani ale ani jednej nie było. W ogóle pustka jakaś w dziale psim. Quote
nenya Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Zaraz mnie szlag trafi z nową dogo ;/ Dostaje pierdyliard powiadomień o tematach, które obserwuje, mimo, że zaznaczyłam, że nie chcę dostawać:/ Quote
XdamianX Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Cieszcie się, że w ogóle macie TK, bo ja najbliższy mam 70km dalej :P Ale gdyby ktoś był i zobaczył rozmiar na obwód ok.30cm i nie byłoby dla niego problemem wysyłka do mnie, to bardzo proszę o kupienie dla mnie :) Quote
angineuuka Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 U mnie w TK też nie ma NIC ciekawego. Jest flexi xs chyba :P kilka smyczy, gdzie w chinczyku są ładniejsze. Jakieś pluszaki, ciuszki, miski.. bellomani nie bylo :c Quote
angineuuka Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 14 godzin temu, Pepper-oni napisał: Ja mam stare Y i się nie przekręcają. Też się czaję na nowe ale zniechęcają mnie właśnie opinie. Plus znowu problem z rozmiarówką. Dzięki. Kusi mnie ten żółty kolor, a widzę go tylko. w tych nowych hurttach albo w norwegach. Quote
Aleksandrossa Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 1 godzinę temu, XdamianX napisał: Cieszcie się, że w ogóle macie TK, bo ja najbliższy mam 70km dalej :P Ja mam 100km ;3 Quote
Recommended Posts