Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, nadira napisał:

Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam, też byśmy coś zamówili :D A może to dobrze ;) Mam postanowienie noworoczne- żadnych nowych niepotrzebnych obróż (z wyjątkiem jednej skórzanej)

Chyba pojadę na tą wystawę bez pieniędzy, żeby nie kusiło :D

No to nie żeby coś, ale zamówić można po inwentaryzacji, z odbiorem na wystawie :D Ja właśnie czekam na zakończenie inwentaryzacji i zamawiam :D

Posted

To samo miałam napisać o bellomanii :) tylko zdjęcia nie zdążyłam zrobić.
mój gończy też ma taką =) Ale w tym rozmiarze (M) to widziałam tylko ten kolor w TK maxxie.
chcę jeszcze różową dla przyszłej suki (chyba S) ;p nie kupowałabym, ale może się uda za 20zł.. :)

Posted

U nas w Tk Maxie w tej chwili nie ma NIC, jakies ubranka niezbyt ładne z 2 smycze "w cętki" i pełno zabawek pluszaków.

Byłam szukać właśnie bellomani ale ani jednej nie było. 

W ogóle pustka jakaś w dziale psim. 

Posted

Zaraz mnie szlag trafi z nową dogo ;/ Dostaje pierdyliard powiadomień o tematach, które obserwuje, mimo, że zaznaczyłam, że nie chcę dostawać:/

Posted

Cieszcie się, że w ogóle macie TK, bo ja najbliższy mam 70km dalej :P 

Ale gdyby ktoś był i zobaczył rozmiar na obwód ok.30cm i nie byłoby dla niego problemem wysyłka do mnie, to bardzo proszę o kupienie dla mnie :)

Posted
14 godzin temu, Pepper-oni napisał:

Ja mam stare Y i się nie przekręcają. Też się czaję na nowe ale zniechęcają mnie właśnie opinie. Plus znowu problem z rozmiarówką.

Dzięki. Kusi mnie ten żółty kolor, a widzę go tylko. w tych nowych hurttach albo w norwegach.