Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jak na jakieś produkty jest już promocja dajmy na to 20% i kosztuje 33zł to od tego odejmuję jeszcze te 30% o ktorym mowa w mailach?

O nie... Jakoś tak napaliłem się na jakiegoś lupina i nie moge znaleźć rozmiaru na mojego... Obwód ma 27-30 to lupinowa szerokośc w tym rozmiarze ma 1cm, a to przynajmniej o połowę za cienko, a obroże 2.5/1.8cm mają za duże obwody...

Posted

BBeta odważnie :), pewnie do szelek hurtty?

Tak, ciekawe czy będą pasowały kolorystycznie i czy karabińczyki w 1,8cm nie będą za małe :)

Posted

Dawno niczego nie kupowałam, wypadłam z obiegu i potrzebuję porady, bo widzę, że teraz sporo nowości i podszyć się pojawiło.

Szukam oczodających i widocznych szelek. Dogstyle coś ma, a inni? Potrzebuję z miękkim podszyciem, może pianka była by dobra... Siateczka typu Manmat wyciera mojemu sierść i podrażnia.

Myślałam o takich: http://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s720x720/12187783_984143528334545_2798492881788763480_n.jpg?oh=911c2709ea87ec68a6f469070bf95ade&oe=56EA05BB
Ma ktoś i dają radę w jesiennej szarówce?

Posted

My z Dogha tez chyba zamowilysmy Lupine :P

też się troche boje, bo te smycze wiszą jako 'na zamówienie'

I odpisali mi w zwiazku z zareklamowana smycza, ze wysla 7 grudnia. Mam nadzieje, ze tym razem dobry kolor i rozmiar

Smutno i w ogole, bo tak strasznie mi sie podobaja pawie oczka, a teraz kasy nie mam ;c i boje sie ze juz nie bedzie okazji zeby je kupic

Posted

Kto ma? Zastanawiam się nad rozmiarem dla swojej 22kg suki, może ktoś pomoże?

Trixie-Fusion-Norweger-Geschirr-schwarz-

miałam L-XL dla Muffina i był idealny, przedni pasek miał ok 52cm - tyle samo ile nasze norwegi hurtty rozmiar 90. Odkupiła je dziewczyna dla samca tollera i też dobrze leżą więc myślę, że to ten rozmiar na Fante ;)

Posted

nie wiem:)

pewnie tak, bo na smyczach tez jest i wyglada to kozacko:)))

A ja bardzo proszę przed zamawianiem dawać znać wcześniej, co vy się można było dorzucić do zamówienia....albo nie mówić wcale, że się kupuje :D :D :D Boskie są !

Posted

Czy ktoś ma obroże z lancuszkami w szerokościach 3cm z ds i kudlatego i mógłby powiedzieć mi który łańcuszek jest fajniejszy a najlepiej dac zdjęcie podgladowe? ;) bylabym bardzo wdzięczna również za zdjęcia obrozy kudlatego 3cm z łańcuszkiem :p