angineuuka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ta, cytat roku. a kiedy zamawiasz? Bo nie wiem czy się ogarnę z funduszami Quote
Kesja Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 U nas w biedronce w Katowicach też nie było zabawek... ciekawe czy smycze będą.. Kocurkotka, bierz y :) dogha, a ile czekałaś na przesyłke z Niemiec? Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 myślę że w przyszłym tygodniu - jakoś takoś :P Quote
BBeta Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 BBeta jakie tym razem? Norwegi, tym razem z serii Pro, od dawna chodziło za mną coś różowego :D :P Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 ej może ktoś mi się wypowie co do tych Hurttów - one są wytrzymałe ? np. jak pies porządnie szarpnie albo będzie się miotał ? Bo może i rudej kupie tylko nie wiem jak one z wytrzymałością Quote
Naklejka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 ej może ktoś mi się wypowie co do tych Hurttów - one są wytrzymałe ? np. jak pies porządnie szarpnie albo będzie się miotał ? Bo może i rudej kupie tylko nie wiem jak one z wytrzymałością Spokojnie! Prowadzam na nich tybka. Sprawdziły się w ekstremalnych sytuacjach (np. próba zjedzenia pieska). Dobrze że są drogie, bo bym kupiła Arniczkowi i Jetsanowi takie same komplety :P Quote
Kesja Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 ej może ktoś mi się wypowie co do tych Hurttów - one są wytrzymałe ? np. jak pies porządnie szarpnie albo będzie się miotał ? Bo może i rudej kupie tylko nie wiem jak one z wytrzymałością są wytrzymałe, spokojnie ;) moja miewa zrywy rzadko, ale jak już są to dosyć nagłe i mocne (np. ostatnio do dzików) i się nic nie dzieje, szele całe ;) Quote
Dogha Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 dogha, a ile czekałaś na przesyłke z Niemiec? Krótko :) Czas oczekiwania na samo nadanie wysyłki 4 dni (bo nie wszystko mieli na magazynie). Wysłane w środę, w piątek był kurier. Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 no to chyba się skuszę na 2 sztuki :D dla BOSa te szaro białe a dla ON pomarańczowy neon :D nooo chyba że znajdę coś z seledynem :D Quote
Kesja Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Krótko :) Czas oczekiwania na samo nadanie wysyłki 4 dni (bo nie wszystko mieli na magazynie). Wysłane w środę, w piątek był kurier. Super, dziękuję :) Quote
Pepper-oni Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Norwegi, tym razem z serii Pro, od dawna chodziło za mną coś różowego :D :P Wow serio dla czekoladek. Ja jakoś dla mojego psiego chłopaka nie mogę się przemóc. Synowie też stronią od takich kolorów. Quote
nenya Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Nenya! powiedz mi gdzie kupiłaś tą hurtte obroże niebiesko -żółtą (?) , nie wiesz czy robią w tej kolorystyce szelki Yki/Xy ? Ten kolor bardzo mi się spodobał! Od Doghy :)) Robili, limitka to była :( To chyba ta hurtta co Dogha sprzedawała ostatnio dzięki, owieczki trafią w dobre ręce więc na pocieszenie zamówiłam 3 red dingo, zobaczymy czy przekonam się do zatrzasków Ach, to dobrze! :) Akcesoria dla psów w biedronce o 15.06! Ta smycz mi się podoba koralowa, skaranie boskie no :/ myślę nad kupnem hurttów dla Białej i oto jakie cudeńka znalazłam :D i nie wiem które wybrać xPPP My mamy norwegi, fajnie się komponują z merlingiem Baloo :) Z Niemiec ze sklepu luxus4dogs.com Rzeczy Victorii też stamtąd. A Hurtta niebiesko-żółta była moja, przywieziona z Włoch. Żałuję, że nie wzięłam mniejszego rozmiaru, bo bym nie oddała A tej nie używałam, bo za szeroko i kółko duże. Ja ubóstwiam :) Strasznie fajna jest! :) ej może ktoś mi się wypowie co do tych Hurttów - one są wytrzymałe ? np. jak pies porządnie szarpnie albo będzie się miotał ? Bo może i rudej kupie tylko nie wiem jak one z wytrzymałością Boksery moich rodziców mają norwegi od dwóch lat, codziennie dzień w dzień spacery w nich odbywają i wyglądają nadal świetnie. Ja polecam, dlatego cały ekwipunek mamy :) Quote
Ewa&Duffel Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 A mój dostał dziś różową Hurttę Lifeguard, wygląda świetnie :D i coraz bardziej się skłaniam do zamówienia w tym sklepie luxus4dogs... Quote
Agnes Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Przez Was zaczęłam oglądać tą stronę :P jaki jest koszt przesyłki do PL? Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Gdyby ktoś zamawial hurtty z zagranicznej strony to proszę o pw, ale to tak za 1,5 tyg :D Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Chociaż na tym luxus4dogs nie ma naszego rozmiaru :( Quote
BBeta Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Wow serio dla czekoladek. Ja jakoś dla mojego psiego chłopaka nie mogę się przemóc. Synowie też stronią od takich kolorów. Mnie długo kusiły wiśniowe norwegi, ale jak zobaczyłam siostry mojego psa w wiśniowych Hurttach to stwierdziłam, że byłaby to jednak lekka przesada, więc będzie trochę mniej różu :P Raspberry-Fern-Gray ;) A wiśnie kupię jak będę miała sukę :D Quote
a_niusia Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 rok temu na wds w helsinkach kupilam to https://www.luxus4dogs.com/unterwegs/hurtta-lifeguard-halsband-pink-ozean/0-0-0-5587-0.htm?produkt=33090&cat=21 oraz to https://www.luxus4dogs.com/unterwegs/hurtta-lifeguard-halsband-orange-gelb/0-0-0-5587-0.htm?produkt=33089&cat=21 na stoisku hurtty za laczna cene 15 euro. wiec roznica miedzy 15 a ponad 50 za dwie obroze sprawia, ze nawet ja bedac fanatykiem obrozy jednak kurde podziekuje. w tym roku na cruftsie tez bylo bardzo fajne stoisko hurtty i koszyk z wyprzedaza, lecz za pozno poszlam na zakupy i wszystko bylo przebrane. ale jednak...no mowy nie mam, abym wiedzac za ile mozna miec hurtte, kupowala ja w takich cenach. Quote
BBeta Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Przez Was zaczęłam oglądać tą stronę :P jaki jest koszt przesyłki do PL? 10,90 euro, ale przy większych zakupach wysyłka jest tańsza, a nawet darmowa ;) https://www.luxus4dogs.com/versand/0-0-5670-5670-0.htm Quote
Dioranne Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Podejrzewam, że jakby zrobić zbiorowe zamówienie z dogo to uzbierałoby się to 300 euro i wysyłka byłaby za free. ;) Ja indywidualnie zamawiać na pewno nie będę, ale jakby szło zamówienie zbiorowe to kto wie... Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 60 norwegi mają pasek przedni ok 35/37 cm? Coś mi świtaja wymiary :D Quote
gato Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 E na limitowane (z tego luxus4dogs) to i ja bym sie chciala zalapac, bylebym mogla zamawiac z kims, bo moje konto (chyba na szczescie) nie obsluguje zagranicy :D Quote
XdamianX Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Jakbyście robili zbiorowe z zagranicy to być może też bym brał :) tyle że nie prędzej jak Sierpień ???? Quote
Recommended Posts