Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

20zł. różnicy było, więc szelki wyniosłyby mnie 100zł. x 2 ;)

Ooooooo to bardzo dużo ! 

Już zapomniałam jak drogi jest oh my pet ;D

Kudłaty Art sporo tańszy :) nawet z softshellem szelki na mojego nie kosztują 100 zł a o ile jest większy .

Guest Olimpijka
Posted

Ooooooo to bardzo dużo ! 

Już zapomniałam jak drogi jest oh my pet ;D

Kudłaty Art sporo tańszy :) nawet z softshellem szelki na mojego nie kosztują 100 zł a o ile jest większy .

No, ale uwielbiam ich szelki i najbardziej mi się podobają, więc jestem wierna :)

Posted

A moim zdaniem sa ok, wazne zebys nie powiekszala dolnego paska. Górny pasek moglby byc krótszy o jakis 1cm ale tragedii nie ma, jak mowilam sa lepsze od poprzednich wbijajacych sie w pachy step inow ktore pokazywalas

Posted

Powiedzcie mi ile mniej więcej czekaliście na zamówione szelki, obroże Hurtta na prodogu? Niby pisze 'duża ilość', ale chciałam się upewnić pytając czy dana rzecz jest w magazynie czy trzeba na nią czekać, a jeśli tak to ile, nigdzie nie chcą mi odpisać :/ ani poprzez formularz kontaktowy ani na facebooku. Wiadomo, że nie oczekuję odpowiedzi dokładnie co do dnia bo tak się nie da, ale chociaż w przybliżeniu mniej więcej, czy wystarczy czasu do mojego wyjazdu.

Posted

Ale jest duża ilość dostępność 24H? Jeśli 24h to u mnie wysyłali błyskawicznie. Niestety z dostępnością 7-14 dni dopiero po niemal miesiącu (jutro minie miesiąc) dziś właśnie po moich dwóch monitach i prośbie o zwrot pieniędzy wysłali towar.

Posted

Ale jest duża ilość dostępność 24H? Jeśli 24h to u mnie wysyłali błyskawicznie. Niestety z dostępnością 7-14 dni dopiero po niemal miesiącu (jutro minie miesiąc) dziś właśnie po moich dwóch monitach i prośbie o zwrot pieniędzy wysłali towar.

Właśnie piszę tylko ,duża ilość'i tyle
przy niektórych produktach, pisze duża ilość i wysyłka w 24h, więc dlatego już nie wiem jak to jest
Posted

Ja zamawiałam i od razu przelew zrobiłam w sylwestra (środa) do południa, a szelki przyjechały 7.01(środa). także równo tydzień, w tym był Nowy rok, weekend i trzech króli. Także całkiem szybko ;)

Posted

hej ludziska !
wiecie może gdzie kupię smycze z taśmy?
smycz_pleciona_przepinana_g_kod_g_088b.j

były takie w Katowicach - i żałuje że nie kupiłam - miały fajnie zakończone wzmocnienia skórzane wyglądały solidnie
wie ktoś coś ?

Guest Olimpijka
Posted

To nie takie? A nie, chyba nie, bo te są z linek, ale świetne i regulowane.

Posted

Hehe, a my wczoraj kupiliśmy te właśnie smycze :) poza tym jakoś tak kiepsko na stoiskach było, nic ciekawego nie znalazłam :( może w niedzielę będzie więcej stoisk...

Posted

te smycze były na "bazarku" przy wejściu głównym do spodka - na przeciwko Acany ? - tam bylo stoisko z masą smyczy i po prawej stronie były te smycze
i to nie były te jak w IPO - taśma ta sama ale zakończenie i wzmocnienia takie jak tu ->
Smycz_linka_wykonczenie_skora_BP_regulow

Posted

Ja kupiłam na stoisku ''Aleksandry'' w szatniach (140cm/2,5cm za 20zł :) )

Zakończenia, jak widać na fotce, są z taśmy, ale nieźle się spisują, w naszej starej smyczy z Aleksandry nic a nic się ta taśma przy zakończeniu nie zużyła, czego nie można powiedzieć o tej plecionej taśmie ''głównej''- wygląda po ponad roku masakrycznie. Ale warto kupić, bo są mega wygodne i przyjemne w dotyku :) no i niedrogie

Posted

Ja kupiłam na stoisku ''Aleksandry'' w szatniach (140cm/2,5cm za 20zł :) )

Zakończenia, jak widać na fotce, są z taśmy, ale nieźle się spisują, w naszej starej smyczy z Aleksandry nic a nic się ta taśma przy zakończeniu nie zużyła, czego nie można powiedzieć o tej plecionej taśmie ''głównej''- wygląda po ponad roku masakrycznie. Ale warto kupić, bo są mega wygodne i przyjemne w dotyku :) no i niedrogie

OOOOO tak to te były w różnych kolorach :P
wydawało mi sięże zakończone skórką - taśmą to nawet dużo lepiej :)
na sklepie w internecie nie mają ich - chyba do nich napiszę ;)

Posted

OOOOO tak to te były w różnych kolorach :P
wydawało mi sięże zakończone skórką - taśmą to nawet dużo lepiej :)
na sklepie w internecie nie mają ich - chyba do nich napiszę ;)

Kocurkotka to na pewno Aleksandra- ja tam brałam :)
Posted

ale żeby nie było że wyszliśmy z wystawy z niczym ;) 
Kupiłam Oxie Juliusy i z rzepy zamiennie ;)

chciałam Kolor Kiwi ale takiego nie mieli
to celowałam w pomarańczowy ale okazało się że białej lepiej w tym beżowym :)

urssp43.jpg