Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No spoko, ale akurat temat mierzenia pyska był wałkowany pewnie z 347 razy, więc wystarczy się nieco wysilić a nie czekać na podanie na tacy ;)

Posted

Czyli mam przeczytać 179 stron i każdy post bo może akurat gdzieś będzie opisane jak wymierzyć pysk psa pisałam na maila do tego sklepu i taki mi doradzili. Więc jeśli ktoś potrafi to zrobić to chyba mógłby napisać. 

Posted

Rzeczywiście, dramat. A wystarczy wklepać odpowiednie hasło w google (bo wyszukiwarka forumowa z jakichś nieznanych przyczyn nie działa, przynajmniej u mnie) i wyskakuje tysiącpińcet tematów. Także na tym forum. Ze zdjęciami nawet.

Posted

Czyli mam przeczytać 179 stron i każdy post bo może akurat gdzieś będzie opisane jak wymierzyć pysk psa pisałam na maila do tego sklepu i taki mi doradzili. Więc jeśli ktoś potrafi to zrobić to chyba mógłby napisać. 

Wiem że ludzie od ttb na które kagańce pit pies sa za małe kupuja dla rottków- też fizjologi.

Posted

Ktoś tam u nich umarł?

głupiaś :P wprowadzam "żałobę" z uwagi na brak promocji :p bo czaiłam się na jedną obrożę! ale bez zniżki nie dam 60 zł za nią

Posted

Czy ktoś ma szelki pasowe juliusy w rozmiarze mini i mógłby mi powiedzieć jakie są te taśmy?

Rozmiar mini jest tani strasznie, myślałam, że są droższe.

Jeszcze pomóżcie z kolorami.

Dla Bluesa (czarny pies) chcę niebieski, dla Froda (biszkopt) czarne, czy moze czarnemu czerwone, biszkoptowi niebieskie, albo czarnemu niebieskie/czerwone a biszkoptowi czarne? help :P

Posted

Czy ktoś ma szelki pasowe juliusy w rozmiarze mini i mógłby mi powiedzieć jakie są te taśmy?

Dla Bluesa (czarny pies) chcę niebieski, dla Froda (biszkopt) czarne, czy moze czarnemu czerwone, biszkoptowi niebieskie, albo czarnemu niebieskie/czerwone a biszkoptowi czarne? help :P

My mamy.

Szelki są wąskie, bo mają 2cm. Taśma, jak było kiedyś wspominane to podobny materiał do pasów bezpieczeństwa w samochodzie.

Moim zdaniem dla czarnego psa najlepsze są niebieskie, a dla jasnego czarne. U nas Owczar ma niebieskie i czerwone i te pierwsze o wiele lepiej się prezentują. Mały rudzielec ma czarne i ten kolor mu najlepiej leży.

Posted

ja obstawiam taką wersję :D
Dla Bluesa (czarny pies) chcę niebieski, dla Froda (biszkopt) czarne

A ja bym brała dla czarnego psa czerwone, natomiast dla biszkopta czarne :D
Posted

Ja nie lubię czerwonych akcesoriów dla psa, dlatego chyba zostanę przy niebieskich i czarnych.

No właśnie martwi mnie to, że są takie wąskie. Do tej pory w norwegach przód zamawiałam 3 cm.

Mogłabyś pokazać zdjęcie jak te 2 cm wyglądają na psie?

Posted

Ja nie lubię czerwonych akcesoriów dla psa, dlatego chyba zostanę przy niebieskich i czarnych.

No właśnie martwi mnie to, że są takie wąskie. Do tej pory w norwegach przód zamawiałam 3 cm.

Mogłabyś pokazać zdjęcie jak te 2 cm wyglądają na psie?

zależy jaki pies.

założone od razu jak przyjechał, dlatego niewyregulowane.

Na pierwszy rzut oka to beznadziejnie, ale po dopasowaniu i schudnięciu lepiej się prezentują. Niestety nie mam aktualnego zdjęcia...

http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2067/DSC_0070_zps9mzqnn0u.jpg

Posted

katasza ja gdzieś w tym temacie pokazywałam Młodego w Julkach, właśnie Mini (ale czerwone). Taśma dość sztywna, ale my z szelek jesteśmy bardzo zadowoleni. 

Guest Olimpijka
Posted

Dla mojej były jakieś niewymiarowe, za duże. Najlepiej mierzyć.

Posted

katasza weź dla biszkopcika czarne, a dla czarnego...też czarne :) juliusy pasowe najlepiej prezentują się w czerni ( i na czerni)

to opinia baaardzo obiektywna ;)

• Upvote 1
Posted

Lupine.pl mówi:

Informujemy, że promocja "Z Środy Na Czwartek" została zawieszona do odwołania

;( ;( ;(

Widziałam, bu :( Udało mi się załapać na ostatnią chwilę !