Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak zrobić dziurkę w tej obroży bo kupiłam na długość 35 cm bo na ubranko długość 30cm za małe, ale strasznie mi się mój pies w czerwonym podoba, a jest o pół cm za duża, jak zrobić dziurkę czy nie zniszczę tej obroży?

2ak0776.jpg

Posted

Uprzejmie donoszę, że activdog znowu szyje! :D Z tej okazji zamówiłam dwie obróżki agility...

oj bardzo skuteczne maja te chwyty marketingowe, bardzo :diabloti:

xd

A u nas dzisiaj Lusia pomyślnie przeszła testy chodzenia na obroży.. Koniec z komfortem kupowania obroży dla jednego psa bo drugi może tylko na szelkach a one są za drogie żeby ciągle kupować nowe xd 

Także tego...

Który helołinowy wzorek dla Lucysi?

_MG_1059_zps868addbd.jpg

_MG_0580_zpsc7932e76.jpg

http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Glowing-Spiders/386#prettyPhoto

http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Halloween-Time/384

http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Night-with-Bats/387

??

Posted

Nawet nie, chciałam agilitowe obróżki i juz miałam zamawiać z superdoga aż tu nagle zonk, activdog szyje :P A kocham ich akcesoria no i mogę sobie dobrać kolory jakie chcę + tasiemka agility mi się bardziej podoba niż superdog ;)
A dla Lusi Haloween Time, nie wiem jak oni uszyją tak małą obróżkę...

Posted

wiecie jaka firma nadal ma tą tasiemke?

10726653_758002037598976_1954965083_n_zp

iii jakie są jeszcze firmy handmade oprócz ds, tutti, kudłatego, modnej kozy, furkidz, manufaktury, activdog..? :hmmmm:

Posted

Koleżanka adoptowała dwa owczarki niemiecki. Wymagają one jeszcze sporo ogłady i zerwały już po dwie obroże i smycze. Potrzeba mocnych obroży i smyczy. Co polecacie?

Posted

Orientujecie sie czy gdzieś mozna kupić smycz gumowana do tego z odblaskiem niepalące ręki?Dla silnego onka.

Może DogStyle by coś takiego uszyło, bo ma taśmę gumowaną i odblaskową.

Koleżanka adoptowała dwa owczarki niemiecki. Wymagają one jeszcze sporo ogłady i zerwały już po dwie obroże i smycze. Potrzeba mocnych obroży i smyczy. Co polecacie?

http://www.elperro.com.pl/ robią bardzo wytrzymałe akcesoria.

Posted

Również polecam El Perro, nie do zniszczenia!

Posted

Orientuje się ktoś czy dostane gdzieś jeszcze odblaskowe szelki guard Red Dingo w rozmiarze L? Bo tak szukam szukam a nigdzie nie ma :P

Posted

Vailet

Są jeszcze firmy handmade:

Superdog,Gadżeciaki ,Sundog&Shepherds Green , Martis.

Tasiemkę ma DS i Collars Craft Studio,obroże z tą tasiemką były też na bazarku u TAKS

Smycze zobacz w sklepie K 9

Posted

Co myślicie o takiej obroży dla białego psa? Nie będzie za jasna? ;)0_0_productGfx_b134e3b5eef6ca0f10cd6b82d

Jaka piękna @.@

na pewnobędzie ładnie wyglądać na białym psie

Am chce mi się kupić mojemu BOS'owi :D

Posted

Ja tez chcialam kupic dla BOSa, ale jednak kupilam DS, bo balam sie ze nie bedzie zbyt ladnie wygladac bo jesiennych, blotnych spacerach ;)

no ja chciałam bardziej na wystawy lub na spacer do miasta :P coś takiego wizytowego ;)

a tak to na spacery w krzaki i kaluże to mam szele z juliusa :P

Mojemu BOSowi przymierzałam obrożę w sówki w koloże żółtym - coś jak to tylko ze żółte :P  -> DSC02438_zps0d261adc.jpg

i muszę przyznać że w jasnym kolorze wyglądałą przeuroczo ^^

A tak btw. gdzie jest dostępna ta obroża w kostki :)?

Posted

Jakie macie opinie o pawsitive dog design?

Bo chcę mojej małej czekoladce nowy komplet zamówić a z "gotowców" nic mnie nie porwało :)

Brałabym od nich obrożę folk i be the music i do tego smycz czarną z czerwoną nitką i czerwonym minky

Tylko chciałabym mniej więcej opinie znać czy warto :)

Posted

Mam od tygodnia dwuletnią (prawie) buldożkę francuską.

Szelki czy obroża do takiego pieska?

Jeśli szelki to jakie? Podobają mi się Juliusa K-9, ale boję się czy aby nie będą obcierały piesa - mam złe doświadczenie z moim Pitem (drugi pies).

Czy to prawda, że szelki mają zły wpływ na stawy psa?