Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='a_niusia']ej wrocil moj moj chlopak i niczego nie pozwala mi zakwalifikowac do sprzedazy zadnych obrozy:))[/QUOTE]
A kolejne pozwala kupować? :)

Posted

[quote name='vege*']A kolejne pozwala kupować? :)[/QUOTE]

nie pytam sie go:)))

ale chcialabym pozbyc sie troche tego dobra, aby nie miec wyrzutow sumienia. a mam calkiel fajne rzeczy to moze ktos by cos chcial:))

Posted

Haha rozumiem :)
Ja nic nie kupuję bo mi się nie opłaca, teraz wyjeżdżam na studia, a moja mama ciągle używa jednej smyczy i jednej obroży i łańcuszka, a wszystko leży nieużywane :evil_lol:

Posted

[quote name='a_niusia']nie pytam sie go:)))

ale chcialabym pozbyc sie troche tego dobra, aby nie miec wyrzutow sumienia. a mam calkiel fajne rzeczy to moze ktos by cos chcial:))[/QUOTE]
Jakbyś miała jakieś dla labowej istoty to daj znać :evil_lol:

Posted

[quote name='IZMADO']Kupiłam :D
Pies do pyska nie chciał wziąć, ale jak popiszczałam i rzuciłam to od razu poleciała, wzięła i wcisnęła mi w ręce by jej dalej rzucać. Zabawka śmierdzi chińszczyzną, więc bankowo ją w czymś wyczyszczę. Ale taka fajna, mięciutka, no nie mogłam się oprzeć ;) Teraz to nasza jedyna działająca piszczałka ;)[/QUOTE]
Ja nie kupiłam ze względu na ten smród, nie wiem czy mycie coś pomoże. Mamy taką śmierdzącą piłeczkę leży nieużywana bo psy do pyska nie wezmą. mimo mycia nadal smierdzi.

[B]a_nusia [/B]patrzyłam w zoologu na te odpustowe obroże. niestety same malutkie. Przyznam że niektóre nawet ''gustowne'' były.

Posted

[quote name='rashelek']
[URL]http://www.pitman.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_598d9c306626f0d065e5f32dd6cd3942.jpg[/URL] zajedwabista!
[/QUOTE]

[quote name='Victoria']
Besti ta różowa jest sliczna :loveu:[/QUOTE]

[quote name='gops']Besti rózowa!!! przepiękna![/QUOTE]

[quote name='vege*']Różowa koniecznie :) ta druga przez tą blaszkę jest beznadziejnie brzydka :lol:[/QUOTE]

Dzięki! Dobra to biorę róSzoFfffą:loveu: Mój pies ma tylko różowe obroże:roll:

vege* to jest odznaka:mad:

Posted

Jakie szelki polecacie? Siodełkowe(typu julius),norweskie czy guardy?

Posted

[quote name='a_niusia']zalezy do czego.[/QUOTE]
na spacery,agility,sztuczki ;) Do wszystkiego.

Posted

ej ta rzutka z biedry jest fajna ;D
czemu wcześniej nie odkryłam tego wynalazku..?
pierwszy raz po powrocie do domu nie musiałam myć rąk z błota przez 5 minut xd
tylko piłka coś psu nie podpasowała, pomimo tego że mieksza i lżejsza niz taka zwykła tenisowa.

a ubranek oczywiście nie było, a bylam w 2 biedrach ;c

Posted

[quote name='Victoria']ej ta rzutka z biedry jest fajna ;D
tylko piłka coś psu nie podpasowała, pomimo tego że mieksza i lżejsza niz taka zwykła tenisowa.

a ubranek oczywiście nie było, a bylam w 2 biedrach ;c[/QUOTE]

No ja taką wyrzutnie kupiłam jakis czas temu w Tesco, jest dokładnie taka sama. Za mocna rzecz, na spacerach wybawienie dla takiej kaleki w rzucaniu jak ja. Sama rzucam na dwa metry, pies dobrze nie wystartuje i już musi wracać :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Ja nie kupiłam ze względu na ten smród, nie wiem czy mycie coś pomoże. Mamy taką śmierdzącą piłeczkę leży nieużywana bo psy do pyska nie wezmą. mimo mycia nadal smierdzi.[/QUOTE]

O dziwo pomogło! Najpierw wymoczyłam w gorącej wodzie, później umyłam psim mydełkiem a nakońcu spryskałam Dettolem i tak sobie kostka stała. Teraz pachnie zwyczajną gumą, nie ma już tego "chińskiego" smrodku. Ale bankowo zabieg będę powtarzała jeszcze kilka razy.

[quote name='Victoria']ej ta rzutka z biedry jest fajna ;D
[/QUOTE]

Ja do wyrzutni wkładam zwykłą gumową piłeczkę z Trixie :)

[quote name='omry']No ja taką wyrzutnie kupiłam jakis czas temu w Tesco, jest dokładnie taka sama. Za mocna rzecz, na spacerach wybawienie dla takiej kaleki w rzucaniu jak ja. Sama rzucam na dwa metry, pies dobrze nie wystartuje i już musi wracać :evil_lol:[/QUOTE]

Też mam tescową ;) I ja to rzucałam piłkę pod swoje nogi bardziej, ruchem koszącym, więc Twoje 2 metry to szał ciał ;)

Posted

[quote name='IZMADO']Też mam tescową ;) I ja to rzucałam piłkę pod swoje nogi bardziej, ruchem koszącym, więc Twoje 2 metry to szał ciał ;)[/QUOTE]

Haha, tak też potrafię :evil_lol:

Posted

[quote name='Lucky.']Moje zbiory obrożowe pomniejszyły się znacznie, zdecydowanie za dużo różu, nie wiem jak to się stało :D
[/QUOTE]
już wiem kto mi motylki z ad zakosił.. :mad:
tak w ogole to masz 3 takie same obroze jak ja xd
ta zwykla zielona z ds jest aktualnie moja ulubiona :loveu:

[quote name='omry']Haha, tak też potrafię :evil_lol:[/QUOTE]
ej no bez jaj, ja pare dni temu stojąc przy bramie przodem do podwórka rzuciłam piłką na sznurku tak, że musiałam ją szukać w lesie po drugiej stronie ulicy :diabloti: