a_niusia Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ej wrocil moj moj chlopak i niczego nie pozwala mi zakwalifikowac do sprzedazy zadnych obrozy:)) Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='a_niusia']ej wrocil moj moj chlopak i niczego nie pozwala mi zakwalifikowac do sprzedazy zadnych obrozy:))[/QUOTE] A kolejne pozwala kupować? :) Quote
a_niusia Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='vege*']A kolejne pozwala kupować? :)[/QUOTE] nie pytam sie go:))) ale chcialabym pozbyc sie troche tego dobra, aby nie miec wyrzutow sumienia. a mam calkiel fajne rzeczy to moze ktos by cos chcial:)) Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Haha rozumiem :) Ja nic nie kupuję bo mi się nie opłaca, teraz wyjeżdżam na studia, a moja mama ciągle używa jednej smyczy i jednej obroży i łańcuszka, a wszystko leży nieużywane :evil_lol: Quote
AnIeLa Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='a_niusia']nie pytam sie go:))) ale chcialabym pozbyc sie troche tego dobra, aby nie miec wyrzutow sumienia. a mam calkiel fajne rzeczy to moze ktos by cos chcial:))[/QUOTE] Jakbyś miała jakieś dla labowej istoty to daj znać :evil_lol: Quote
a_niusia Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 no ciemno juz, to jutro porobie foty:)) Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 No to czekamy na zdj, bo chętnie bym obejrzała co tam ładnego masz :) Quote
angineuuka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 porób i daj znać co masz na sprzedaż :lol: Quote
Kasi i Lena Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='IZMADO']Kupiłam :D Pies do pyska nie chciał wziąć, ale jak popiszczałam i rzuciłam to od razu poleciała, wzięła i wcisnęła mi w ręce by jej dalej rzucać. Zabawka śmierdzi chińszczyzną, więc bankowo ją w czymś wyczyszczę. Ale taka fajna, mięciutka, no nie mogłam się oprzeć ;) Teraz to nasza jedyna działająca piszczałka ;)[/QUOTE] Ja nie kupiłam ze względu na ten smród, nie wiem czy mycie coś pomoże. Mamy taką śmierdzącą piłeczkę leży nieużywana bo psy do pyska nie wezmą. mimo mycia nadal smierdzi. [B]a_nusia [/B]patrzyłam w zoologu na te odpustowe obroże. niestety same malutkie. Przyznam że niektóre nawet ''gustowne'' były. Quote
Besti Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='rashelek'] [URL]http://www.pitman.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_598d9c306626f0d065e5f32dd6cd3942.jpg[/URL] zajedwabista! [/QUOTE] [quote name='Victoria'] Besti ta różowa jest sliczna :loveu:[/QUOTE] [quote name='gops']Besti rózowa!!! przepiękna![/QUOTE] [quote name='vege*']Różowa koniecznie :) ta druga przez tą blaszkę jest beznadziejnie brzydka :lol:[/QUOTE] Dzięki! Dobra to biorę róSzoFfffą:loveu: Mój pies ma tylko różowe obroże:roll: vege* to jest odznaka:mad: Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Besti'] vege* to jest odznaka:mad:[/QUOTE] Co za różnica:evil_lol: Quote
Guest CAM Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Jakie szelki polecacie? Siodełkowe(typu julius),norweskie czy guardy? Quote
Guest CAM Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='a_niusia']zalezy do czego.[/QUOTE] na spacery,agility,sztuczki ;) Do wszystkiego. Quote
Victoria Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ej ta rzutka z biedry jest fajna ;D czemu wcześniej nie odkryłam tego wynalazku..? pierwszy raz po powrocie do domu nie musiałam myć rąk z błota przez 5 minut xd tylko piłka coś psu nie podpasowała, pomimo tego że mieksza i lżejsza niz taka zwykła tenisowa. a ubranek oczywiście nie było, a bylam w 2 biedrach ;c Quote
angineuuka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 też byłam w 2 biedrach i nie było :( Quote
a_niusia Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='CAM']na spacery,agility,sztuczki ;) Do wszystkiego.[/QUOTE] dla mnie szelki sa "do czegos". na codzien psy nosza obroze, Quote
omry Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Victoria']ej ta rzutka z biedry jest fajna ;D czemu wcześniej nie odkryłam tego wynalazku..? pierwszy raz po powrocie do domu nie musiałam myć rąk z błota przez 5 minut xd tylko piłka coś psu nie podpasowała, pomimo tego że mieksza i lżejsza niz taka zwykła tenisowa. a ubranek oczywiście nie było, a bylam w 2 biedrach ;c[/QUOTE] No ja taką wyrzutnie kupiłam jakis czas temu w Tesco, jest dokładnie taka sama. Za mocna rzecz, na spacerach wybawienie dla takiej kaleki w rzucaniu jak ja. Sama rzucam na dwa metry, pies dobrze nie wystartuje i już musi wracać :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Moja na codzień chodzi w szelkach:lol: Też byłam w biedrach ale nic nie kupiłam :lol: Quote
angineuuka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='a_niusia']dla mnie szelki sa "do czegos". na codzien psy nosza obroze,[/QUOTE] A moje noszą szelki :P Quote
Lucky. Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Moje zbiory obrożowe pomniejszyły się znacznie, zdecydowanie za dużo różu, nie wiem jak to się stało :D [IMG]http://i44.tinypic.com/2w2fqr7.jpg[/IMG] Quote
IZMADO Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Ja nie kupiłam ze względu na ten smród, nie wiem czy mycie coś pomoże. Mamy taką śmierdzącą piłeczkę leży nieużywana bo psy do pyska nie wezmą. mimo mycia nadal smierdzi.[/QUOTE] O dziwo pomogło! Najpierw wymoczyłam w gorącej wodzie, później umyłam psim mydełkiem a nakońcu spryskałam Dettolem i tak sobie kostka stała. Teraz pachnie zwyczajną gumą, nie ma już tego "chińskiego" smrodku. Ale bankowo zabieg będę powtarzała jeszcze kilka razy. [quote name='Victoria']ej ta rzutka z biedry jest fajna ;D czemu wcześniej nie odkryłam tego wynalazku..? pierwszy raz po powrocie do domu nie musiałam myć rąk z błota przez 5 minut xd tylko piłka coś psu nie podpasowała, pomimo tego że mieksza i lżejsza niz taka zwykła tenisowa. [/QUOTE] Ja do wyrzutni wkładam zwykłą gumową piłeczkę z Trixie :) [quote name='omry']No ja taką wyrzutnie kupiłam jakis czas temu w Tesco, jest dokładnie taka sama. Za mocna rzecz, na spacerach wybawienie dla takiej kaleki w rzucaniu jak ja. Sama rzucam na dwa metry, pies dobrze nie wystartuje i już musi wracać :evil_lol:[/QUOTE] Też mam tescową ;) I ja to rzucałam piłkę pod swoje nogi bardziej, ruchem koszącym, więc Twoje 2 metry to szał ciał ;) Quote
omry Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='IZMADO']Też mam tescową ;) I ja to rzucałam piłkę pod swoje nogi bardziej, ruchem koszącym, więc Twoje 2 metry to szał ciał ;)[/QUOTE] Haha, tak też potrafię :evil_lol: Quote
Victoria Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Lucky.']Moje zbiory obrożowe pomniejszyły się znacznie, zdecydowanie za dużo różu, nie wiem jak to się stało :D [/QUOTE] już wiem kto mi motylki z ad zakosił.. :mad: tak w ogole to masz 3 takie same obroze jak ja xd ta zwykla zielona z ds jest aktualnie moja ulubiona :loveu: [quote name='omry']Haha, tak też potrafię :evil_lol:[/QUOTE] ej no bez jaj, ja pare dni temu stojąc przy bramie przodem do podwórka rzuciłam piłką na sznurku tak, że musiałam ją szukać w lesie po drugiej stronie ulicy :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Lucky.']Moje zbiory obrożowe pomniejszyły się znacznie, zdecydowanie za dużo różu, nie wiem jak to się stało :D [/QUOTE] Cudny ten motylkowy AD:loveu: i red dingo w serduszka:loveu: Quote
Recommended Posts