Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evel']Czy dla [URL="https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/484319_306565066093137_1025153459_n.jpg"]tej pani[/URL], do tasiemki [URL="http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/tasiemkowe/DSC02294_zpsa1f52096.jpg"]takiej[/URL], taśma podkładowa czerwona, zielona szmaragdowa, czy żółta? Obroża docelowo na klips albo klamerkę, może za jakieś sto lat się zdecyduję, jakie zapięcie będzie lepsze :roll: :evil_lol:[/QUOTE]

Czerwona lepsiejsza:megagrin:

Posted

U mnie żółta obroża bez żadnej innej taśmy się nie brudziła jakoś specjalnie bardziej niż inne ;) . Myślę, że jeśli tasiemka z wzorem jest szeroka to i tak większości zabrudzeń na tym żółtym nie będzie widać. I ja bym chyba się skłaniała do żółtej właśnie.

Szelki z wzorem frisbee robi PsieTopTrendy.

Posted

Wreszcie mamy nasze furkidzowe sówki :loveu: W ostatniej chwili zrezygnowałam z pajączków za namową przyjaciółki i nie żałuję, bo obroża jest śliczna :loveu: Już czaję się na rekiny (oczarowały mnie), ale nie wiem jak przekonać mamę, że koniecznie potrzebujemy następnej obroży :evil_lol:

Posted

no właśnie mi też się rekiny podobają (a to nie delfiny są?? :lol: :hmmmm: )

w ogole psie top trendy jeszcze działa?? mogę prosić adres ich stronki?? bo nie mogę znaleźć, a na fb ostatni ich wpis jest z maja :roll: i sie zastanawiam czy jeszcze istnieją

Posted

[quote name='Goldies']Wreszcie mamy nasze furkidzowe sówki :loveu: W ostatniej chwili zrezygnowałam z pajączków za namową przyjaciółki i nie żałuję, bo obroża jest śliczna :loveu: Już czaję się na rekiny (oczarowały mnie), ale nie wiem jak przekonać mamę, że koniecznie potrzebujemy następnej obroży :evil_lol:[/QUOTE]
No bo kurcze te rekinki są fenomenalne :loveu:. Jeszcze idealnie pasują do mojej wrednej piranii :diabloti:. Chyba się nie powstrzymam i zamówię w poniedziałek...

Posted

[quote name='Marchewkowy']Oni mają jakąś www? Bo nic mi wujek google nie wypluwa...[/QUOTE]

[url]http://www.facebook.com/PsieTopTrendy?ref=ts&fref=ts[/url]

Posted

A ja wczoraj kupiłam obrożę w AD i dostałam e-maila.

"witam,dziękujemy za list.

Zamówienie zostało zrealizowane i wysłane.
Numer listu: 0025900773156390****

[B]Dziękujemy za złożenie ostatniego zamówienia :)[/B]

pozdrawiamy serdecznie
ekipa activdog.pl
ActivDOG
Akcesoria dla aktywnych psów
www.activdog.pl"

Wygląda na to, że już nie będą zajmować się rzeczami dla kundli. Szkoda, bardzo szkoda.

Posted

[quote name='gops']powstało ostatnio tyle konkurencji że może nie mają już takich zysków.
ciekawa jestem co teraz będą robić , pewnie niedługo się dowiemy .[/QUOTE]
wątpię, mimo, że activdog najdroższy, to i najlepszy, a mieli roboty mnóstwo cały czas

Posted

[quote name='Unbelievable']wątpię, mimo, że activdog najdroższy, to i najlepszy, a mieli roboty mnóstwo cały czas[/QUOTE]

No to tym bardziej ciekawe co teraz będą robić i czemu już nie będzie akcesoriów od nich

Posted

[quote name='Marchewkowy']No to tym bardziej ciekawe co teraz będą robić i czemu już nie będzie akcesoriów od nich[/QUOTE]

Ja wywnioskowałam, że nie będą już szyć na indywidualne zamówienie, ale gotowe akcesoria będzie można zamawiać :)

Posted

po co mieliby wykorzystywać wszystkie materiały do ostatniego metra jeśli mieliby w planach dalej szyć, tylko już nie na indywidualne zamówienia?? :hmmmm:
mnie się wydaje ze tu chodzi o całkowitą rezygnację z szycia tego typu akcesoriów

Posted

[quote name='Victoria']po co mieliby wykorzystywać wszystkie materiały do ostatniego metra jeśli mieliby w planach dalej szyć, tylko już nie na indywidualne zamówienia?? :hmmmm:
mnie się wydaje ze tu chodzi o całkowitą rezygnację z szycia tego typu akcesoriów[/QUOTE]

dokładnie, mam taki sam tok myślenia.