Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='motyleqq']toś mnie pod ścianą postawiła :evil_lol:[/QUOTE]

Niebieski (błękit, turkus) lub pomarańcz, nie ma innej opcji :D A tak offtopując, kiedy szczyl będzie u Ciebie? :razz:

Posted

[quote name='mańka_']Wiesz, tak naprawdę każda obroża w jasnym kolorze brudzić się bedzie, nie ma siły ;-)[/QUOTE]

No niestety :lol: Więc nie wiem czy by nie zostać przy tym fiolecie...

Posted

[quote name='trabeska']Przypominam się.
W jakim kolorze guardów widzicie tego rudzielca?

Odpada zieleń, czerń, pomarańcz, niebieski, brąz, czerwień, fiolet, bo takie kolory już mamy. W ostateczności może być ten fiolet, ale czekam na inne propozycje. Chociaż nie wiem czy jest jeszcze jakiś inny kolor, który pasowałby do niego :lol:[/QUOTE]

Ja go widzę w różowo-brązowych guardach ;)

Posted

[quote name='anostek']Ja go widzę w różowo-brązowych guardach ;)[/QUOTE]

W różu? :lol: W sumie, to nie mamy nic różowego :diabloti: A teraz róż chyba modny wśród samców :evil_lol:

Posted

To prawda, fiolet się nie brudzi i jest przepiękny! Gdyby nie to, że psy mojej przyjaciółki łażą w fiolecie, to pewnie padłoby z fioletem na Tośka. ;)

Posted

[quote name='masdamerka']Niebieski (błękit, turkus) lub pomarańcz, nie ma innej opcji :D A tak offtopując, kiedy szczyl będzie u Ciebie? :razz:[/QUOTE]

będę myśleć nad pomarańczem i niebieskim. kupię pewnie dwie po prostu :evil_lol: dopiero koło maja :(

Posted

[quote name='trabeska']No prosze. Znowu róż :-D Muszę się nad tym poważnie zastanowić :diabloti:[/QUOTE]

Ja mówilam na powaznie - widzialam niedawno rudego setera w rozowo-brazowej obrozy i az mnie zatkalo jakie to bylo rewelacyjne polaczenie. Gdybym nie widziala na wlasne oczy pomyslalabym, ze nie bedzie to dobrze wygladac, a tu taka niespodzianka :)

Posted

[quote name='anostek']Ja mówilam na powaznie - widzialam niedawno rudego setera w rozowo-brazowej obrozy i az mnie zatkalo jakie to bylo rewelacyjne polaczenie. Gdybym nie widziala na wlasne oczy pomyslalabym, ze nie bedzie to dobrze wygladac, a tu taka niespodzianka :)[/QUOTE]

No ja też mówię na poważnie, że się muszę zastanowić :) Wcześniej mi przez myśl róż nie przeszedł, ale teraz... Tylko nie wiem czy jak już to obroży różowej nie wziąć, bo różowe szele to chyba jednak dla mnie zbyt wiele... :-D Gdybym chociaż jakąś suczkę miała, a tu dwa psy :-D

Posted

[quote name='trabeska']No ja też mówię na poważnie, że się muszę zastanowić :) Wcześniej mi przez myśl róż nie przeszedł, ale teraz... Tylko nie wiem czy jak już to obroży różowej nie wziąć, bo różowe szele to chyba jednak dla mnie zbyt wiele... :-D Gdybym chociaż jakąś suczkę miała, a tu dwa psy :-D[/QUOTE]

Oj, tam, oj, tam! Spaniele mają dłuższą sierść, to "dzwonki" nie zawsze widać, możesz udawać, że to dziewczynki :P

Posted

[quote name='trabeska']No ja też mówię na poważnie, że się muszę zastanowić :) Wcześniej mi przez myśl róż nie przeszedł, ale teraz... Tylko nie wiem czy jak już to obroży różowej nie wziąć, bo różowe szele to chyba jednak dla mnie zbyt wiele... :-D Gdybym chociaż jakąś suczkę miała, a tu dwa psy :-D[/QUOTE]

Trzeba iść z duchem czsu i przecierac szlaki :)

Posted

Myślę o kupnie na wiosnę smyczy dla owczarka niemieckiego, dość silnego, smyczy dość krótkiej-nie przepinanej raczej, w miarę przystępniej
cenowo, która nie pani rąk...dobrze też, żeby się ślizgała w ręce i była w miarę miękka- nie twarda i szorstka, czy gdzieś znajdę takie cudo?

Posted

[quote name='Litterka']Oj, tam, oj, tam! Spaniele mają dłuższą sierść, to "dzwonki" nie zawsze widać, możesz udawać, że to dziewczynki :P[/QUOTE]

[quote name='anostek']Trzeba iść z duchem czsu i przecierac szlaki :)[/QUOTE]

Haha :D Tylko jak już to taki jasny, delikatny róż :) Ciemny jakoś mi nie podchodzi ;)

Posted

[quote name='aganela']Myślę o kupnie na wiosnę smyczy dla owczarka niemieckiego, dość silnego, smyczy dość krótkiej-nie przepinanej raczej, w miarę przystępniej
cenowo, która nie pani rąk...dobrze też, żeby się ślizgała w ręce i była w miarę miękka- nie twarda i szorstka, czy gdzieś znajdę takie cudo?[/QUOTE]
zależy jaka to jest przystępna cena. ja polecam smycze LINOWE el perro , są świetne nie pala rąk , bardzo mocne,wygodne i ładne .

Posted

[quote name='rashelek']A'propos ElPerro - działa wam ich strona? :hmmmm:[/QUOTE]
nie działa od wczoraj pewnie wrzucają jakies nowości czy robią zmiany . już kiedyś tak było .

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]a czy ktoś wie gdzie na internecie można dostać smycze skórzane ale okrągłę a nie te prostokątne przepinane? [/B][/I][/QUOTE]
woza [URL]http://allegro.pl/woza-smycz-regulowana-skora-nat-obroza-ringowka-i2931389765.html[/URL]

lub dingo [URL]http://allegro.pl/dingo-smycz-reg-okragla-1-2-220-brazowa-1-0061-i2963645764.html[/URL]

Posted

[quote name='gops']woza [URL]http://allegro.pl/woza-smycz-regulowana-skora-nat-obroza-ringowka-i2931389765.html[/URL]

lub dingo [URL]http://allegro.pl/dingo-smycz-reg-okragla-1-2-220-brazowa-1-0061-i2963645764.html[/URL][/QUOTE]
[I][B]o woza jest fajne i cena nawet ok tylko martwi mnie czy te kółka na tym szyciu będą się trzymać....
Dingo odpada ze względu na cenę :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='aganela']Myślę o kupnie na wiosnę smyczy dla owczarka niemieckiego, dość silnego, smyczy dość krótkiej-nie przepinanej raczej, w miarę przystępniej
cenowo, która nie pani rąk...dobrze też, żeby się ślizgała w ręce i była w miarę miękka- nie twarda i szorstka, czy gdzieś znajdę takie cudo?[/QUOTE]

a nie myslalas o sznurowych szytych na okraglo ?

Posted

[quote name='diabelkowa']a nie myslalas o sznurowych szytych na okraglo ?[/QUOTE]
A one nie są śliskie? Zwykle sznurowe, które spotykam są czymś tak powleczone,że wydają się śliskie:shake: