a_niusia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 kurde nasz na pewno nie, bo dopiero przed chwila zaplacilam. Quote
AnIeLa Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='Marta_Ares']Marta już wróciła z zakupów, z nowym podszyciem i nowymi kolorami eko skóry.... :diabloti: ale o tym jutro:cool3:[/QUOTE] Jutro zaraz się skończy :evil_lol: Quote
paulaa. Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='AnIeLa']Jutro zaraz się skończy :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie :lol: widzę, że nie tylko ja czekam. :eviltong: Quote
japanisze Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [IMG]http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_1863f2311d9f554d09e15cfa10d67edc.jpg[/IMG] :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='japanisze'] :loveu:[/QUOTE] Asia widzę to już na Rózi. :cool3: Ja się zastanawiam nad koniczynkami dla Francika. Quote
Lucky. Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Asia widzę to już na Rózi. :cool3: Ja się zastanawiam nad koniczynkami dla Francika.[/QUOTE] ja też się cały czas nad nimi zastanawiam, i coś nie mogę się zdecydować ... Quote
japanisze Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Asia widzę to już na Rózi. :cool3: [/QUOTE] ja to widzę na Sabie kudłaczu -Roziak nie plywa - brzydzi się wody ;) za to dla Karola: [IMG]http://furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_4158498284156cce5bb279a1ed96f539.jpg[/IMG] Quote
toyota Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 (edited) Docent w Lupine Earth Day: [IMG]http://img829.imageshack.us/img829/1628/doceao.jpg[/IMG] Edited October 24, 2012 by toyota Quote
Marchewkowy Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 (edited) mam jednak nadzieję że będą w przyszłosci te większe rozmiary furkidza Edited July 23, 2012 by Marchewkowy Quote
gops Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 a nasze nadal nie wysłane :roll: trochę długo ... Quote
Olson Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Przebrnęłam przez 17 stron wątku... A tylko tydzień mnie nie było. :diabloti: Napisałam do Furkidz z zapytaniem czy to ich autorstwa te obroże Active.... Bardzo jestem ciekawa odpowiedzi. Ktoś tu pisał, że na stronie nie jest napisane, że to przez nich uszyte. A mi się zdaje, że zostało to wyraźnie powiedziane na fb - w poście o obrożach zostały nazwane Furkidz Active. :) Quote
socurek Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='toyota']Docent w Lupine Earth Day: [IMG]http://img829.imageshack.us/img829/1628/doceao.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/images/orange-loader.gif[/IMG][/QUOTE] Ale genialny jest ten wzorek! Uwielbiam Lupine... Docent wygląda świetnie w tej obróżce. Quote
Unbelievable Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Brumiszcz w nowych szelkach, tradycyjnie photobucket zjadł kolor, na żywo są o wiele bardziej zielone [IMG]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/accesories/DSC_9049copy.jpg[/IMG] Quote
gops Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 ktoś już spytał . jak dla mnie to taka trochę wymijająca odpowiedź padła(dalej nie wiem czy to gotowce czy nie) : [URL="http://www.facebook.com/Furkidz.eu"]Furkidz.eu[/URL][LEFT][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kasiu, dużą część produkcji zlecamy (choćby odlanie gumowanej części), ale wszystkich szczegółów nie chcę podawać, ponieważ na naszym rynku bardzo szybko pojawiają się podróbki naszych produktów - nawet nam to pochlebia, ale jednak... Za całość gwarantujemy swoją marką i nazwiskiem :)[/FONT][/COLOR][/LEFT] Quote
gops Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Martyna słabo widać :eviltong: ale z tego co widać pięknie :lol: Quote
Unbelievable Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='gops']Martyna słabo widać :eviltong: ale z tego co widać pięknie :lol:[/QUOTE] weź i zrób zdjęcie durnemu borderowi jak stoi mniej niż pokracznie :evil_lol: ale podoba mi się w nich, chociaż na początku nie wiedziała co się dzieje i czemu ma to coś na sobie, łaziła i stękała :evil_lol: rozmiar idealny tylko muszę je jeszcze trochę lepiej wyregulować i pasują do różowej obroży :diabloti: chociaż myślałam że mają inny kolor, bardziej taki... morski? Quote
gops Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 to dziwny odcień zieleni , ciężko nawet powiedzieć jaki to kolor . fajnie że pasują :) Quote
Milena9 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Kurczę na Sare te nowe obroże furkidz nie będą pasować bo ona ma 45cm w szyi 2,5 bedzie za mała a 3 będzie odstawać :( Quote
Original_N Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='AnIeLa']Do Nas idzie furkidz dla suczki znajomej :D[/QUOTE] Jak dobrze mieć taką "cioteczkę" Polinda się ucieszy:loveu: Quote
Corse Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Widzę, że w dzisiejszych czasach wszechobecnych afer i podsłuchów, co niektórzy postanowili poddać się trendom i węszą jakiś międzynarodowy spisek związany z naszymi Activami ;). Żeby raz na zawsze rozwiać wątpliwości, oficjalnie informuję, że nigdzie nie pisaliśmy wprost, że seria Active jest robiona od A do Z przez nas. Ze względów technologicznych obroże te zlecamy do robienia firmie, która ma ku temu warunki. Podobnie zresztą jak to robią chociażby Apple, Panasonic, czy bliżej naszej branży szukając - Rogz. Obroże Furkidz Active są szyte dla nas i pod nasze „dyktando”, zatem my odpowiadamy przed naszymi klientami za ich jakość i wykonanie. A, że niektóre wzory gum występują też na innych, zagranicznych stronach…no cóż – na razie mamy wyłączność tylko na Polskę, ale trzeba mierzyć wysoko – może kiedyś będziemy mieć wyłączność na cały świat… ;). Quote
klaudia&Manta Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 A Manta bo utopienu Hamilton'a , i znieszczeniu jego następcy otrzymała nie fimowe bullowe ,lekko różowe , dziewczęce moro :P [img]http://images45.fotosik.pl/1469/48848b820f2ba4c1med.jpg[/img] Quote
Olson Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='Corse']Widzę, że w dzisiejszych czasach wszechobecnych afer i podsłuchów, co niektórzy postanowili poddać się trendom i węszą jakiś międzynarodowy spisek związany z naszymi Activami ;). Żeby raz na zawsze rozwiać wątpliwości, oficjalnie informuję, że nigdzie nie pisaliśmy wprost, że seria Active jest robiona od A do Z przez nas. Ze względów technologicznych obroże te zlecamy do robienia firmie, która ma ku temu warunki. Podobnie zresztą jak to robią chociażby Apple, Panasonic, czy bliżej naszej branży szukając - Rogz. Obroże Furkidz Active są szyte dla nas i pod nasze „dyktando”, zatem my odpowiadamy przed naszymi klientami za ich jakość i wykonanie. A, że niektóre wzory gum występują też na innych, zagranicznych stronach…no cóż – na razie mamy wyłączność tylko na Polskę, ale trzeba mierzyć wysoko – może kiedyś będziemy mieć wyłączność na cały świat… ;).[/QUOTE] Czyli rozumiem, że jeśli ta firma robi pod wasze "dyktando" to spokojnie będzie można zamówić obrożę na konrketny wymiar i np. półzaciskową lub klips? Bo jeśli tak to bardzo bym się ucieszyła. ;) Quote
barberry Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='Corse']Widzę, że w dzisiejszych czasach wszechobecnych afer i podsłuchów, co niektórzy postanowili poddać się trendom i węszą jakiś międzynarodowy spisek związany z naszymi Activami ;). Żeby raz na zawsze rozwiać wątpliwości, oficjalnie informuję, że nigdzie nie pisaliśmy wprost, że seria Active jest robiona od A do Z przez nas. Ze względów technologicznych obroże te zlecamy do robienia firmie, która ma ku temu warunki. Podobnie zresztą jak to robią chociażby Apple, Panasonic, czy bliżej naszej branży szukając - Rogz. Obroże Furkidz Active są szyte dla nas i pod nasze „dyktando”, zatem my odpowiadamy przed naszymi klientami za ich jakość i wykonanie. A, że niektóre wzory gum występują też na innych, zagranicznych stronach…no cóż – na razie mamy wyłączność tylko na Polskę, ale trzeba mierzyć wysoko – może kiedyś będziemy mieć wyłączność na cały świat… ;).[/QUOTE] I tym sposobem 'zniszczyliście' to co Was (jak inne nieliczne hand-made'owe firmy) wyróżniało na rynku ;) Napis: "[COLOR=#111111][FONT=Arial]Znajdziesz tu obroże i smycze ręcznie szyte na zamówienie"[/FONT][/COLOR] powinien zniknąć ze strony bo wprowadza w błąd - nie są to obroże ręcznie szyte na zamówienie a gotowe - wysyłane w ciągu 48h. Szkoooda, szkoooda.... Quote
Recommended Posts